З автопарку Януковича пропали машини

4

mashyny4Частина автівок, які знайшли в Гостомелі на складі депутата Ірпінської ради Юрія Прилипка, опинилася в Самооборони.

Один з автомобілів Януковича – Бентлі. Його бояться навіть зайвий раз транспортувати. Анатолій на прізвисько Ведмідь показав машини, які перебувають в Самооборони, журналістам СТБ:

“Він дуже специфічний автомобіль і коштує, мабуть, дуже великі гроші. Тому його навіть боїмося лишній раз транспортувати.”

Бентлі до Будинку офіцерів пригнали евакуатором, бо його не змогли завести. Як виявилось, Самооборона не хоче віддавати це авто назад до Межигір’я. Майданівці пояснюють, що не знають, хто на ньому там буде їздити.

Але, окрім Бентлі, в самооборонівців, яких очолює сотник Ведмідь, як з’ясувалось, є ще дві машини, знайдені на гостомельському складі.

Члени 11-тої сотні користуються ними без обмежень.

)

“Рендж ровер — швидкий, гарний автомобіль для оператвиних цілей. Просто чарівний”, — запевняє сотник Ведмідь.

Автобус мультивен патрулі Самооборони, за словами Ведмедя, використовують, коли виникає загроза озброєного спротиву. Ця машина виїжджає і забезпечує доставку оперативної групи.

“Сьогодні йде мова про те, щоб зупинити кровопролиття, то ми маємо це робити на власному транспорті?” — відповідає Ведмідь на закиди журналістів, котрі стверджують, що самооборонівці привласнили автівки Януковича.

Одній машині з цього VIP-автопарку на Майдані розтрощили фару.

Депутат Гостомельської ради Юрій Марчук, який помітив машини на складі депутата-“регіонала” Прилипка, таким використанням транспортних засобів обурений.

Всі три автівки, які перебувають в руках Самооборони, він упізнав:

“Так, це вони. Ми багато доклали зусиль, щоб передати їх в цілісності не для того, щоб на них каталися всі”, — розповідає Марчук.

Зібрати докупи президентський автопарк тепер непросто. З 13 машин лише 7 потрапили назад до Межигір’я. Ще три, як з’ясували “Вікна-Новини”, тепер під контролем сотника Ведмедя.

Кілька днів тому дві автівки — Мерседес S-класу та мікроавтобус Шевроле Експлорер — знайшли покинутими на території гаражів Києва із розбитим склом та простреленим дахом.

Після того, як в гаражах журналісти СТБ відзняли машини, ті зникли. Згодом Експлорер сфотографували під відділком столичної міліції.

Як стало відомо, ним послуговуються відтепер бійці “Правого сектора”. Залишається невідомою доля 13-тої автівки.

Всі віднайдені машини, а їх 12, обіцяють виставити на аукціон. Гроші мають віддати сім’ям загиблих.

Але поки що зробити це неможливо, адже документи на машини і досі не знайдено.

За матеріалами СТБ.

 

4 коментарі

  1. Spravedlivost 13 Березня 2014 at 22:19

    C-class????!!!! А ничего, что там SLS был!!!
    И какого правый сектор себе их привласнив???
    Без судов, без следствия???
    И мы говорим о какой-то демократии. Махновщина

    46.211.135.**

  2. Анонім 14 Березня 2014 at 13:50

    И какие такие услилия приложил лично Марчук???????Не надо пиарится за счет других людей!Может он и приложил услия в пропаже автомобиля????!!!!!

    176.36.17.**

  3. Тима 17 Березня 2014 at 23:46

    Ну так Марчук по ходу местный Эрнесто… Че Геваро)))

    46.211.121.**

  4. НІКА 2 Квітня 2014 at 14:01

    Марчук -це депутат Гостомеля який спить і бачить себе мером , но саме цікаве що його мером ніхто ніколи не вибере, трішки мізків не хватає, а самопіару ну дуже багато.

    95.133.110.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539