Місяцетрус: житло депутата обшукують правоохоронці

2

Житло та офіс депутата Ірпінської ради Ярослава Місяця штурмують із 6 ранку правоохоронці.

Тут мешкає ще одна депутатка Ірпінської ради — Марина Власюк — цивільна дружина Місяця.

Обидва депутати входять у топ-10 прогульників ради, згідно з моніторингом “Сайту громади Приірпіння”.

Але правоохоронці до помешкання Місяця прийшли не через таке відвідування сесій.

Міліціянтів цікавлять земельні афери депутата, якого кілька місяців тому виключили з УДАР-у після викривальних публікацій на “Сайті громади Приірпіння”.

Місяць, проти якого відкрито кримінальне провадження, так просто до свого будинку (в Бучі на вулиці Яснополянській) правоохоронців не пустив.

dim

Хоча на те була відповідна санкція суду.

“Місяць повівся як останній боягуз. Кинув жінку і дитину. Сам закрився у гаражі. На виклики не відповідав. У доступі до приміщення правоохоронцям відмовив. Це все мурижилось 4 години”, — розповідає джерело реакції.

Нарешті правоохоронці потрапили в середину.

dim2

“Під час обшуку вже знайшли чимало цікавих документів”, — додає джерело.

На допомогу Місяцю приїхав депутат-прогульник Ірпінської ради Валерій Пєший, який, за інформацією “Української правди”, причетний до дерибану Біличанського лісу.

Пєший із собою привів людей, які позиціонували себе самообороною.

ОБШУК У ДЕПУТАТСЬКОМУ БУДИНКУ

Разом із цим депутатом до обійстя Місяця приїхали ще двоє депутатів Ірпінської ради: Юрій Денисенко та Олександр Маркушин.

Денисенко, який до слова представляв у ОВК Порошенка, теж тут опинився не випадково. Як повідомляла раніше редакція, ці двоє — Місяць і Денисенко — займались оформленням ділянок у центрі Ірпеня на підставних осіб.

Депутат Гостомельської ради Сергій Кандиба стверджував, що ділянки, які отримали мешканки Харкова в центрі Ірпеня, оформлені на підставних.  Депутат Кандиба постановив на цьому не спинятись і вирушив на пошуки нових хазяїв землі.

Там-таки, у Харкові, перестрів Місяця і Денисенка, де ті опинились зовсім невипадково.

Кримінальна справа, яку відкрили проти Місяця, порушена саме через цей наділ. Про це редакцію “Сайту громади Приірпіння” проінформував слідчий Сергій Власенко:

“Справа порушена через заяву громадянина щодо незаконного виділення землі у Ірпені на Карла Лібкнехта. Виділення відбулось, на думку заявника, на підставних осіб з метою оформлення в подальшому на родиців громадянина Місяця. На розслідування в цій справі неодноразово чинився тиск”.

“Нам чинили перешкоди. Особисто в мій бік лунають погрози від депутатів Ірпінської ради Пєшого та Денисенка. Вони погрожують, що докладуть зусиль, аби мене звільнили з правоохоронних органів. Додам, що як тільки справа стосується незаконного землевиділення в Ірпені — одразу з’являється адвокат Денисенко, який є депутатом ради”, — додає слідчий.

Станом на 16:00 обшук триває.

2 коментарі

  1. Дед Апанас 29 Травня 2014 at 22:16

    Шановні мешканці Приірпіння кожен з Вас хто хоче отримати земельну ділянку повинен написати заяву(клопотання) до міськради із прикладенням графічного матеріалу земельної ділянки. Однак прості мешканці не знають де знаходяться вільні земельні ділянки, і через те не можуть реалізувати своє право. Вам необхідно подати запит про публічну інформацію у відповідності до ЗУ “Про регулювання містобудівної діяльності” про вільні земельні ділянки. Відмовити Вам не можуть.

    95.158.48.1**

  2. Беспощадный 7 Червня 2014 at 17:04

    Кандиба- ГЛАВНЫЙ ТРОЛЛЬ “ПРИІРПІННЯ”, депутат Гостомельской селыщной рады, земельный спекулянт, входит в групировку земельных аферистов Гостомеля. Получил не одну земельную дилянку в Гостомеле. (По схеме – он получает на подставных лиц). В апреле 2014 он получил в Гостомеле 25 соток.
    Этот материал- чистая разборка земельный мафий. Очень не хочется верить, что kotsubynske.com работает по заказу….

    93.74.144.2**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539