Будівництво BIONIC Hill заморозили

0

Команда проекту “Технопарку” тепер вивчає можливість створення наукового містечка в одному з інших обласних центрів України.

Де саме це буде — остаточного рішення ще нема

Щодо “Технопарку” в столиці народний депутат і акціонер компанії UDP Василь Хмельницький наголошує: цей проект відтепер “заморожений”.

“Немає сенсу інвестувати в наукове містечко, до якого не підведені інженерні комунікації та неможливо зручно дістатися. Ми виконали свою частину зобов’язань, очікуємо, що столична влада виконає свою частину”, — зазначає Хмельницький.

За його словами, місто не висуває додаткових вимог до компанії, просто у столичної влади об’єктивно складна ситуація з бюджетом.

Проект заморозили попри те, що в новообраного столичного голови Віталія Кличка радником працює Ігор Ніконов — власник компанії “К.А.Н. Девелопмент”. Саме ця фірма, яка, зокрема, звела Ocean Plaza та Arena City, бралась за зведення Bionic Hill.

Нагадаємо, на початку серпня суд частково задовольнив позов мешканців колишньої військової частини й визнав, що земля під будинками не належить до території “Технопарку”.

Як відомо, у військовому містечку і досі проживають люди, які давно чекають на оформлення квартир.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539