Сила громади: новий дитмайданчик в Бучі

0

гномикАвторка: Олена Жежера

Мешканці вул. Тарасівської, де нещодавно журналісти СТБ встановили карусель, вирішили повністю оновити старий дитмайданчик, і їм це вдалося.

Дітей дуже багато, місце дозволяє поставити тут якийсь ігровий комплекс, спортивні елементи. Збирали кошти, але кілька десятків тисяч гривень так швидко не назбираєш з-поміж людей”, — говорить Вероніка.

“Інтератлетика” готова була надати знижку у 20 %, але коштів все одно бракувало.

“Я знав, що в Бучі журналісти започаткували добру справу і встановили карусель. Читав на “Сайті громади Приірпіння”, що навіть пенсіонери здавали мало не останні кошти. Це не справа нардепів встановлювати дитмайданчики. Але після слів бабусі, в якої тут навіть онуків немає, а вона несе кревні, щоб дітям було де погратись, тут довго думати не доводиться”, — говорить нардеп Ярослав Москаленко.

карусель

Так неочікувано для людей у них під вікнами з’явилися ігровий комплекс “Гномик”.

гномик

Та спортивний комплекс “Атлет-2”.

IMG_2587

Такий самий, як у Коцюбинському на Меблевій.

 

Відремонтували й старі елементи. Поламані гойдалки забрали в ремонт, а гнилі сходи на старих гірках…

IMG_2630
замінили й пофарбували за дорученням начальника ЖЕКу Володимира Кравчука.
IMG_2671

Окрім цього, ЖЕК привіз на майданчик дві машини піску, його місцеві залюбки узялися розкидати самотужки, не чекаючи ранку.

IMG_2575

Також ЖЕК відновив пісочницю й переклав викорчуваний машинами бордюр вздовж дитячого майданчика.

IMG_2576

Частина мешканців, що паркувалися на місці нового дитмайданчика, були незадоволені тим, що зникли їхні звичні паркомісця.

Міський голова Анатолій Федорук пообіцяв вирішити питання з паркінгом і організувати додаткові паркомісця біля будинків:

“Поставимо вам парканчик навколо майданчика, лавки, виділимо липи. Парковку обладнаємо перед будинком — розширимо. А взагалі в планах зробити нормальну парковку за будинком 10-Г”

Завдяки роботі активних представників громади — це вже третій дитячий майданчик у Приірпінні, який створили завдяки публікаціям на “Сайті громади Приірпіння”.
zhezheraАвторка: Олена Жежера, журналістка.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539