Суд заборонив Танцюрі агітувати у стилі блоку Порошенка

1

samooboronaКандидати на міського голову Ірпеня використовують у своїй передвиборній агітації кольорову гаму й стилістику “Блоку Петра Порошенка”.

Особливо активно цим користується кандидат-“ударівець”, Леонід Танцюра, який на сесії облради відверто заявив, що абсолютно байдуже, хто буде дерибанити Біличанський ліс — Київ чи область.

На зустрічі з іншими кандидатами в мери Танцюра заявив, що його як “ударівця” підтримує “Блок Петра Порошенка”.

Про це розповіла місцева журналістка Ніна Костенко:

“Танцюра говорив, що він може використовувати бренд Порошенка, оскільки він не запатентований, окрім того він сказав, що його як “ударівця” блок Порошенка підтримує.

samooborona

Тоді інший кандидат-самовисуванець Віктор Мікулін сказав, що буде позиватись на Танцюру до суду.

До слова, сам Олександр Тигов журналістам “Сайту громади Приірпіння” сказав, що офіційно на посаду мера Ірпеня Блок Петра Порошенка нікого не підтримує.

На цій зустрічі очевидці кажуть: Танцюра також переконував виборців у тому, що кандидат екс-регіонал і депутат облради Ігор Борзило знявся з виборів на його користь.

“Сайту громади Приірпіння” Борзило таку інформацію спростував і щиро здивувався:

“Це неправда. Я не знімався на користь будь-якого кандидата. Я працюю на свою команду, на своє рідне місто. І взагалі, я вам вже казав, що з цією радою важко буде працювати будь-якому меру”.

Виходить, Танцюра претендує на електоральне поле “Блоку Петра Порошенка” й екс-“регіоналів”.

Як виявилось, кандидат Мікулін, який є членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів, не лише подав позов проти Танцюри, але встиг виграти справу до виборів.

Адміністративний суд міста Києва постановив: визнати протиправними дії кандидата на посаду Ірпінського міського голови Леоніда Танцюри, що полягали у виготовленні та поширенні друкованих матеріалів передвиборної агітації із зображенням напису “Блок Петра Порошенка”.

Суд заборонив Танцюрі використовувати агітацію з використанням напису “Блок Петра Порошенка”.

Scan10005

Scan10006 (1)

Але це рішення вже не матиме жодного сенсу, оскільки у суботу будь-яка агітація заборонена.

Ті, хто раніше працювали у Танцюри в штабі у 2012 році, таким методам колишнього роботодавця не дивуються. До того ж , Леонід Танцюра й досі не розрахувався з ними.

“Я працювала агітатором у Танцюри, коли він ішов у нардепи, зі мною працювало багато людей. Ми ходили по людях, розносили агітпродукцію, розповідали, який він хороший, а він нас кинув… Спочатку обіцяв розрахуватись, а зараз вже й на телефонні дзвінки не відповідає”, — розповідає Світлана з Гостомеля.

Нещодавно до редакції “Сайту громади Приірпіння” зателефонував працівник штабу Танцюри, який представився Антоном Вольним. Чоловік сказав, що в нього є змонтоване відео з дебатів, в якому Танцюра та інші кілька кандидатів об’єднались і виступають проти кандитата на міського голову Володимира Карплюка й Анатолія Федорука.

Переконував, що телефонує в редакцію сайту kotsubynske.info зі словами:

“А ви хіба не мочите Карплюка і Федорука?”

Вольному роз’яснили, що дописувачі “Сайту громади Приіпіння” піднімають суспільно важливі питання й проводять журналістські розслідування, які, до слова, отримують нагороди від польських колег та премії “Телекритики“.

Жодних документів чи фактів, які б могли сприяти новим журналістським розслідуванням, Вольний надати не зміг.

Працівник штабу наголосив, що кандидати, навіть якщо вони не ідеальні (а Танцюра публічно заявляв про дерибан Біличанського лісу на рівні області), повинні об’єднатись проти забудовника Карплюка.

Про те, що в Раду балотуються активіст Лаврентій Кухалейшвілі, який воює за збереження зелених зон у Ірпені, та Богдан Мельничук, який регулярно займається суспільно важливими питаннями, працівник штабу Танцюри навіть не знав.

Редакція “Сайту громади Приірпіння” роз’яснила, що чекає від депутата облради Леоніда Танцюри на щорічні звіти про роботу в окрузі, які він жодного разу за 4 роки так і не надав громаді, при тому, що хоче стати міським головою.

1 Comment

  1. Жежері і Федорів 25 Жовтня 2014 at 08:21

    Стаття почалася про Танцюру, а закінчилася дискредитацією Карплюка. Це і є головною метою цієї статті – очорнити Карплюка. Бо шеф Жежери і Федорів – Олександр Тигов (побратим регіоналки Наталії Королевської) – це не забудовник (ЖК “Петровський квартал”), а Карплюк забудовник.

    77.120.242.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539