Уточнення до аналізу 96-го округу (кандидатка Ірина Побідаш)

0

Авторка: Ірина Федорів

Члени територіальної громади Вишгорода, які уважно ознайомилась з аналізом свого округу, внесли свої корективи до інформації про кандидатку Ірину Побідаш.

Побідаш, якій друковане видання “На самом деле” закидає підтримку у голосуванні за занижену оціночну вартість землі Межигір’я, зі слів вишгородчан, активно виступала проти приватизації Сухолуччя.

На підтвердження цього активісти надали відео (6 хв 30 сек).

Друковане видання “На самом деле” активісти вважають рупором головного претендента на депутатський мандат екс-“регіонала” Ярослава Москаленка, який голосував за антидемократичні закони 16 січня.

Саме тут писали про те, що опонетка Москаленко, Ірина Побідаш, голосувала за затвердження нормативної грошової оцінки межигірської землі і як голова земельної комісії відповідальна за таке рішення.

(Інформація з газети “На самом деле” N18 (234) від 5 вересня 2014 року.) 

Це спростовують і місцеві мешканці. Вони наголошують, що Побідаш виступала проти і з питання Сухолуччя, і щодо питання Межигір’я.

У Facebook між головним редаткором “На самом деле” Віталієм Борзовцем та кандидаткою в нардепи розгорнулась жвава дискусія з цього приводу.

samooborona

Якщо голосування дійсно було одноголосним, а на сесії була зареєстрована Ірина Побідаш — то протоколи могли б підтвердити цей факт. Зараз ми шукаємо копії протоколів.

У соцмережі Facebook Побідаш зареєстрована з 2011-го року. У 2012 та 2013 роках на сторінці є ось такі пости.

У зв’язку з тим, що дуже обмеженим ресурсом ми провели аналіз 8 округів й проаналізували кілька сотень кандидатів, просимо громади по можливості надсилати додаткові відомості (відео, документи) для більшої деталізації інформації про кандидатів.

Нагадую, що вже опубліковані аналізи округів й прошу їх максимально поширити через соцмережі:

Шевченківський район:

223 округ

Шевченківський, Солом’янський, Печерський райони

221 округ

Святошинський район

219 округ

Святошинський і Оболонський райони

218 округ

Оболонський район

217 округ

Голосіївський район 

211 округ

Вишгород + Буча

96 округ

Приірпіння + Києво-Святошинський

95 округ

Та аналіз кандидатів на посаду міського голови Ірпеня.

Ще раз звертаємось до представників місцевих громад — надсилайте навіть після виборів документи та відео про кандидатів. Ми відстежуватимемо їхню діяльність та інформуватимемо територіальні громади на сайтах місцевих громад.

Без участі громад журналістам буває вкрай важко отримати вичерпну інформацію про кандидатів, яких лише у 96-му окрузі було 50, поки не знялися технічні.

Авторка: Ірина Федорів, “Українська правда”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539