Федорук намагався підкупити виборців безкоштовним обідом?

0

Заяви на кандидата у народні депутати і чинного міського голову Бучі написали кілька громадян України. Про це повідомляє сайт ГУМВС України в Київській області.

Джерела редакції в правоохоронних органах повідомили, що скаржаться громадяни на чинного міського голову екс-регіонала Анатолія Федорука.

Виникає питання, чому агітація за Федорука відбувалась у сусідньому 96-му окрузі, до якого входить Буча.

“Команда Тигова згори, від Порошенка, дала негласні вказівки не пускати Федорука в бюджетні установи”, — говорить джерело “Сайту громади Приіпіння”.

Саме тому, на думку мешканців Бучі, кандидат-міський голова Федорук, який подався в нардепи по сусідньому округу, змушений був організувати такий прийом виборцям у рідній Бучі.

Нещодавно виборців із Гостомеля запрошували проїхатись бучанським парком саме від кандидата в нардепи й міського голови Анатолія Федорука.

samooborona

Сам кандидат не приховує, що бучанський парк за хорошої погоди і вільного часу він відвідує разом з людьми і влаштовує їм там екскурсії. Щоправда. у соцмережах нема повідомлень про обіди.

samooborona

Сам Федорук про те, що на нього поскаржились у правоохоронні органи, дізнався від редакції “Сайту громади Приірпіння” і ситуацію наразі не коментує.

“Порушення виборчого законодавства відбулось в одному із кафе на території Бучанського парку, під час проведення агітаційної акції на підтримку одного з  кандидатів у народні депутати України”, — повідомляють правоохоронці і додають:

“Наразі за даним фактом слідчим відділом Ірпінського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.160 Кримінального кодексу України (підкуп виборця, учасника референдуму), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від одного до трьох років. Досудове розслідування триває.”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539