20 питань і 0 відповідей від кандидата й мера Бучі Анатолія Федорука

4

Після інтерв’ю з джерелом, яке розповіло редакції “Сайту громади Приірпіння” про таємниці системи екс-голови КОДА Анатолія Присяжнюка, низка осіб телефонувала в редакцію й наголошувала на тому, що джерело подало недостовірну інформацію.

Оскільки тривають вибори, й інформація, яку розповіло джерело, стосувалось безпосередньо кандидата на посаду народного депутата Верховної Ради і чинного міського голови Бучі, редакція направила кілька тижнів тому Анатолієві Федоруку 20 запитань. 

За цей час ми не отримали жодної відповіді. Анатолій Федорук пообіцяв їх надати 27 жовтня, після виборів.

Але редакція вважає за необхідне опублікувати їх до виборів, аби громада розуміла, на які питання за майже два тижні не знайшлося часу в кандидата в народні депутати.

1. Чому ви не вийшли з ПР, коли був розгін Майдану, коли були перші розстріли людей на Майдані? Чи вели ви якісь переговори з цього приводу з керівництвом партії?

2. Як ви вважаєте, чи має відбуватись процес люстрації в державі?

3. Чи мають моральне право екс-регіонали балотуватись в народні депутати і займати керівні посади в державі?

4. Чому ви вирішили піти в нардепи?

5. Чому Янукович приїздив саме в Бучу, та чому саме в Бучі відбувались семінари для представників ПР? Що мав робити міський голова для того, аби Янукович приїхав у його місто?

6. Які у вас були стосунки з екс-головою КОДА Анатолієм Присяжнюком?

7. Чому прокуратура Ірпеня переїхала з Ірпеня у новий офіс в Бучі? За чиї кошти було відремонтоване й обладнане приміщення прокуратури в Бучі?

8. Чи є у вас кумівство з працівниками прокуратури? Чи правда, що кандидат на посаду міського голови Ірпеня забудовник Володимир Карплюк — ваш кум?

9. Ігор Домбровський говорить про несумісність представників бізнесу забудовників та роботи в місцевому самоврядуванні, бо такі люди насамперед у будуть відстоювати інтереси власного бізнесу, а не громади. Як у вас виходить поєднувати родинний будівельний бізнес із мерством?

10. Чи правда, що багатоповерхові будинки, збудовані фірмою “Будрегіонінвест”, зокрема, “Річ таун” та “Варшавський двір”, не мають належного підключення до мереж каналізацій та водопостачання?

11. Наскільки реальна перспектива відсутності води у Бучі? Чи правда, що найближчим часом через активну багатоповерхову забудову місто може перейти на водопостачання по графіку або з Дніпра?

12. Скільки громада втратила на таких масштабних виділеннях землі, як “Бучанське межигір’я”? Яка ринкова вартість таких земель, і за яким принципом відбувалося виділення цих земельних ділянок?

13. Чому ви жодного разу не скористались своїм правом ветувати рішення, які спровокували масовий дерибан зелених зон Бучі?

14. На яких домовленостях за вас агітує Олесандр Пономарьов, та як так вийшло, що Могилевській видали земельну ділянку в Бучі?

15. Яке ваше ставлення як кандидата в нардепи по 95-му округу до проблеми дерибану Біличанського лісу за рахунок розширення в односторонньому порядку меж селищ Коцюбинське та Гостомель?

16. Про що ви говорили під час зустірчі з автомайданівцем Кобою, який балотується в 96-му окрузі? Хто був ініціатором цієї зустрічі?

17. Як так сталось, що передвиборча програма Коби на сайті ЦВК має такі ж властивості файлу, що й програма вашої заступниці Лариси Матюшенко, котра балотується по 96-му округу?

18. Які у вас стосунки зі своїм колишнім однопартійцем Ярославом Москаленком?

19. Чому ви не пішли в нардепи від округу, до якого входить Буча? Чому залишили Бучу і на кого, якщо вона вам дорога? Кого з кандидатів в нардепи ви будете підтримувати як мер міста?

20. У разі перемоги в 95-му окрузі, кого ви бачите своїм наступником — міським головою Бучі?

4 коментарі

  1. Жежері і Федорів 25 Жовтня 2014 at 08:30

    А де аналогічний лист Тигову? Чи вам некоректно надсилати лист із аналогічними питаннями своєму замовнику? і ще: научіться грамоті: “Мазур: В Ірпені посалась війна фінансових груп. Олена Жежера”. А то ваш сайт – це одне лиш “посалась”. От ви і поссались у День виборчої тиші на Карплюка і Федорука, бо вам потрібна перемога Тигова і Микуліна. Які молодці…

    77.120.242.**

  2. Помнить о главном 25 Жовтня 2014 at 17:00

    Люди. Помните о главном. Федорук работал на семью Януковича. Со всех махинаций что он проворачивал по Буче он завозил в общак на Банковую. И поэтому у него НЕТ морального права вообще жить в Буче, не то что идти в парламент. Люди в память о погибших на Майдане должны помнить о тех кто кормил семью Януковича. И гнать их в шею.

    95.158.48.1**

  3. Кира 25 Жовтня 2014 at 21:15

    Они все (мэры городов) работали на семью Януковича! Выхода другого не было у них. Только Федорук Бучу развивал, строил, облагораживал, а большинство других то, что осталось после “завозил в общак” на карман клали и на проблемы города тоже “клали”. Вот и делайте выводы! Многие в Бучу жить едут: красиво, зелено, инфраструктура, транспортное сообщение. Я одна из желающих. Присматриваю варианты.

    91.218.192.**

  4. Вопрос Федоруку? 27 Жовтня 2014 at 19:27

    Толян ты что не знал, что земля под Бучанским межигорьем 15 Га была офрмлена на подставных людей? Жди Толик в гости Домбровского с Мазуром. Они тебе нарисуют 364 КК. От 5 до 8. (( Миллионов долларов. ))

    95.158.48.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539