У 96-му переміг екс-“регіонал” Москаленко

3

Згідно з підрахунком голосів чинний нардеп Ярослав Москаленко, який голосував за антидемократичні закони 16-го січня перемагає.

Вибір мешканців 96-го округу різко вирізняється на Київщині й тим, що друге місце на кількох дільницях посідав кандидат Олег Висоцький.

Як відомо, Висоцький близький до сім’ї Януковича й фігурує у скандалі із заволодінням бюджетних коштів.

Народний фронт Арсенія Яценюка на відміну від багатьох округів Києва та Київщини на цих дільницях був на третьому місці..

Зранку другого дня підрахунку голосів, у вівторок, кандидат від Народного фронту Максим Філіппов потіснив з 2-ї позиції конкурента Висоцького.

samooborona

У середу на сайті ЦВК з’явився остаточний результат. Міський голова Вишгорода та екс-регіонал Віктор Решетняк потіснив з 5-го місця Вячеслава Фурсу, а з 3-го “батьківщинівця” Олександра Дзюбу.

І результат у Москаленка з 30 % зменшився до майже 26 %. Але він кандидата Народного фронту відрив залишається неподоланним – понад 14 тисяч голосів.

Безымянный

Варто зауважити, що в багатьох кандидатів цього округу, в тому числі й в лідера перегонів, агітація була оформлена у стилі блоку Петра Порошенка.

Але у Москаленка традиційно низький рейтинг у Бучі, яка на минулих виборах увійшла в 96 округ й опинилась окремо від Ірпеня, Ворзеля, Гостомеля та Коцюбинського. Ось межі 96-округу.

Тут на перших позиціях депутат Бучанської ради Олександр Таможній, який балотується як висуванець від Ліберальної партії України, керівник якої чинний нардеп, що голосував за закони 16-го січня.

“Хоча я кампанію по Бучі майже не проводив й лише в останній тиждень клеїв листівки, на усіх 12-х дільницях я на першому місці,” – розповідає кандидат Таможній “Сайту громади Приірпіння”.

До слова, дуже багато листівок у день тиші саме від Таможнього можна було побачити у Бучі і лібераловисуванець теж не гребував в агітації стилістикою, схожою на блок Петра Порошенка.

tamozhnii

За повідомленням джерел, Таможній взяв участь у цій кампанії, щоб подивитися, яку підтримку він має з прицілом на вибори Бучанського міського голови.

У інтерв’ю “Сайту громади Приірпіння” Таможній підтвердив, що з такими результатами на виборах в Бучі він спробує свої сили на наступних місцевих виборах як кандидат на голову Бучанської міської ради.

У загальному рейтингу 96-го округу станом на 21:00 Таможнього підтримало дещо більше 5,5 % виборців.

3 коментарі

  1. Євген 28 Жовтня 2014 at 15:32

    Цікава замітка. Про те, що однопартієць Таможнього голосував “За” 16 січня згадано, а про те, що особисто Москаленко голосував двома копитами – ні слова!

    46.202.232.1**

    • Олена Жежера 28 Жовтня 2014 at 16:35

      Пане Євгене, читайте уважніше та не вводьте людей в оману 🙂

      Цитата: “Згідно з підрахунком голосів чинний нардеп Ярослав Москаленко, який голосував за антидемократичні закони 16-го січня перемагає”

      91.209.55.**

  2. Євген 1 Листопада 2014 at 13:29

    Пані Олено, але ж про обидва копита, які піднів Москаленко, таки промовчали!

    46.203.232.1**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539