Чому люди Ільницького говорять неправду?

10

Зранку на території медзакладу в Коцюбинському з’явився ескаватор. Напередодні завезли бетонні круги.

“Спокійно жити не дадуть. Дивлюсь – риють. Я питаю депутата, що відбувається, бо вже ставили паркан без документів і це вже всі знають. При цьому казали, що документи є. Наш місцевий депутат не в курсі, дзвонить головному лікарю Людмилі Бідулі – вона відповідає, що не знає, що саме риють на території підвідомчій їй лікарні. Депутатка Степаненко, яка теж працює в медустанові – не знає. В УЖКГ “Біличі” теж уявлення не мають, що відбувається,” – розповідає коцюбинчанка Люба.

“Я збираю дитину в дитсадок і розумію, що якби вийшла зараз гуляти з малими, то у мене під будинком знову незагороджена яма і ніхто нічого не знає, і всім все одно, що наші діти можуть попадати,” – обурюється молода мама.

На вимогу депутатки Ірини Федорів, яка вийшла до працівників, яму таки по периметру обгородили стрічкою.

У цей час КАМАЗ розмістили просто на виїзді швидких і керівництво медзакладу, яке про такі роботи не попередили, не могло вжити завчасно заходів для того, щоб забезпечити безперешкодний виїзд швидких на виклики.

Безымянный

“Мене вразило, що я приходжу і представляють. Кажу, що я депутат і хочу розуміти, що тут відбувається, бо зранку мені вже зателефонували мешканці мого округу і дали доручення з’ясувати. Приходить переселенець, якй представляється громадянином України і каже, що це працюють люди з комунальної служби. Я при ньому набираю начальника УЖКГ “Біличі” й мені керівник відповідає, що не має уявлення, що це за люди там працюють. А це – територія селища, а не чиясь приватна власність,” – каже депутатка Федорів.

Безымянный

“Цьому чоловіку я не йму віри відтоді, як він сидів на сесії в червоному картузі торік у жовтні під час вирішення питання депутата-отця Ільницького. Під час голосування блакувало одного голосу і, як слушно зауважила депутатка Майоренко, руку підняв саме цей чоловік. Вимушеного переселенця це тоді дуже звеселило, бо він сів між депутатами і лічильна комісія порахувала його руку як 16-й вирішальний.У спробі фальсифікації голосування, як і у свідомому наданні неправдивої інформації депутату ради – я не бачу нічого ані веселого, ані достойного,” – додає Федорів.

Фото0167

Чоловіки, що були на місці зазначили, що до ями не можна близько підходити, бо може бути зсув ґрунту. На місце на вимогу депутата прийшов начальник УЖКГ “Біличі” й зазначив, що такі роботи є корисними для селища, але наголосив на тому, що документів на руках в працівників не було й так не має бути.

“Це зрозуміло, що можуть проводитися роботи для того, щоб наші дитячі майданчики не заливало нечистотами,” – розповідає коцюбинчанин Василь, який разом із мешканцями Меблевої вихідними копав рови для відведення фекалій з дитячого майданчику.

Безымянный

“Але всі роботи мають бути узгоджені з відповідними установами й мають проводитися фахівцями, щоб не накоїли ще більшої біди. Коли люди не в змозі надати документи і ніхто крім них не знає, що відбувається, вони не представляються, природно, що виникають запитання й ми шукаємо на них відповіді,” – рузюмує Василь.

10 коментарів

  1. Сосед 4 Березня 2015 at 12:31

    Вруны они и у отца-вруна вруны. Это уже не так поражает. Хочу задать вопрос. А как власть, ЖЭК и медики, не знают, что происходит? В один прекрасный день придете и поймете, что больницы нет, детсада нет. Беженци переедут кто куда. Будет только Ильницкий и его отель. Только вот нас не исцелят, детей некуда будет отдать.

    • Олена 4 Березня 2015 at 19:37

      А самим робітникам додуматись до того, що стрічку треба повісити – мізків не стає?

      • Анонім 4 Березня 2015 at 21:10

        А тобi мiзкiв вистача?

        • Олена 14 Березня 2015 at 12:57

          А я роботи в даному випадку не проводила. Якби рила ями то загородила б.

  2. Анонім 4 Березня 2015 at 20:53

    Просто тупорылый бред, с начала писали, что дерьмом заливают, теперь начали отводить канализацию, тоже не то, Вам Федорив все хорошее, что делаете не Вы это плохо, нельзя так безлаберно грябать все под одну гребенку!!!

    • Мисько 14 Березня 2015 at 03:47

      плюсую. паскудна манера.

      • Олена 14 Березня 2015 at 12:59

        Так а хто сказав, що роботи це погано? Ви загородіть, як слід. І навіщо обманювати, що з усіма все узгоджено? Хіба отець не вчить, що говорити неправду то гріх?

  3. Анонім 4 Березня 2015 at 21:06

    А Люба не здогадалась зателефонувати до органу влади й запитати, а то дзвонила всiм, в ООН не подзвонила на жаль, навiть депутата Федорiв набрала(знатока Киева)

    • Олена 14 Березня 2015 at 13:04

      До ООН пріорітет у Вашого отця звертатися. Ви, може, забули, що це він туди писав? Відповідь, цікаво вже отримав? Так а Ви не думаєте, хто на місцях є представник органу місцевої влади? Депутат. Ви закони читаєте??? Депутата делегують в раду представляти інтереси. І він має дбати про те, щоб у його окрузі громада була задоволена, знала, що відбувається, і впливала на рішення. І про роботи логічно мають знати і головний лікар, і жек.

      Питання до редакції, чого статтю не бачу на головній?

  4. Luba 30 Березня 2015 at 11:15

    Чому люди Ільницького говорять неправду?-
    какой ильницкий – такое и его окружение.. чему дивится?…

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539