Судять антимайданівця: Кириченко не може залишати межі Приірпіння

1

Слідчі з’ясували, що за участь в антимайдані Кириченко розраховувався бюджетними грошима.

“Анатолій Кириченко звинувачується в тому, що розтратив бюджетні кошти, підробивши бухгалтерські документи та виплативши зарплату 10-тьом працівникам ради, за робочий день у грудні, які за його вказівкою брали участь у мітингах на підтримку колишньої влади у Маріїнському парку”, – розповідає “Громаді Приірпіння” заступник прокурора Ірпеня Ільяс Рамазанов.

Стосовно підозрюваного судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Це означає, що Кириченкові не можна виїжджати за межі Приірпіння, а також не можна спілкуватися зі свідками – працівниками Гостомельської ради. 

Нагадаємо, що на антимайдан з Гостомельської селищної ради їздили не лише працівники ради та їхні родичі, а й депутати.

Ось список учасників цих поїздок.

spysok

Парадоксально, що попри те, що прокуратура просила відсторонити підозрюваного від займаної посади і обрати міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, Ірпінський міський суд не задовольнив клопотання правоохоронців.

Тепер Кириченко щодня бачиться зі свідками у справі.

 

1 Comment

  1. Автошка 22 Квітня 2015 at 21:02

    Я так понимаю что суд вынес определение отказать прокуратуре об заявленном ходатайстве? Если Пацкан честный прокурор то это определение будет обжаловано. Если нет – значит они там все заодно.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539