Наливайко: ми не збираємося приватизовувати стадіон

0

Після того, як вийшла колонка депутата Ірпінської міської ради Богдана Мельничука про можливу приватизацію стадіону, керівник ТОВ “Євроспортаренабуд” Василь Наливайко запевнив “Громаду Приірпіння”, що приватизовувати стадіон не будуть.

“Для чого? Яким способом? Земля належить громаді Ірпеня, стадіон також. Ремон проводиться за кошти громади. ТОВ “Євроспортаренабуд” є компанією-підрядником, яка на рівних умовах з іншими компаніями (київською, донецькою) взяли участь у тендері і виграли його.

Будівельники фірми мають серйозний досвід у спорудженні та ремонті не одного футбольного стадіону. Стадіони, які будували наші фахівці визнані одними з кращих в Європі для розвитку аматорського футболу. Ми робили комплекси для ФК “Діназ”, а у 2012 році УЄФА відзначила цей клуб разом з усією його інфраструктурою, як третій клуб у Європі після Великобританії та Норвегії за розвиток аматорського футболу.”

“Громада фінансує певний обсяг робіт, ми його виконуємо. По завершенню підписуємо акти виконаних робіт, і пишаємося тим, що долучилися до такої важливої справи, яку хотіла давно реалізувати громада Ірпеня. За весь час існування компанії такого, щоб за несплату забрали в експлуатацію стадіон, не було. Також такий варіант розрахунку не передбачений а ні укладеним договором, а ні чинним законодавством. Та й для чого будівельній фірмі на баланс Ірпінський стадіон?” – запитує Наливайко.

Нагадаємо, як повідомили “Наші гроші”, Ірпінський міськвиконком Київської області 6 квітня акцептував пропозицію ТОВ “Євроспортаренабуд” на реконструкцію центрального міського стадіону. Вартість пропозиції складає 6,80 млн грн. 29 квітня угоди було укладено остаточно без зміни ціни. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”.

У списку робіт – влаштування фундаментів та металоконструкцій, дренажної системи та штучного покриття, благоустрій.

“Євроспортаренабуд” створено у серпні 2013 року у м. Вишгороді Київської області. Засновником значиться Денис Михайлюк, а директором – Сергій Печений. У держреєстрі для зв’язку з компанією вказаний телефон 067-344-05-65, що відомий як особистий номер телефону Василя Наливайка, директора вишгородського футбольного клубу “Діназ”. Згідно з протоколом торгів, Наливайко Б.В. був присутній на розкритті пропозицій.

Почесним президентом ФК “Діназ” є народний депутат, екс-регіонал Ярослав Москаленко, член депутатської групи “Воля народу”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539