Дитина випала з 6 поверху і дивом вціліла

0

Проти вихідних в смт Коцюбинське на вулиці Меблевій 5-річний Кирил випав з вікна.

“Я мила посуд на кухні. Не було чути крику, але я почула хлопок і тоді в мене в серці все стислося. Я побігла до зали. Там все було зачинено. Тоді кинулася до спальні й побачила, що вікно відчинене і нема москітної сітки,” – розповідає “Громаді Приірпіння” молода мати Світлана.

“Босоніж кинулася вниз. Схопила сина. Він хотів спати, але я йому не давала і лікарі потім казали, що дуже добре, що не дали заснути. Кинулася одразу до швидкої, але там її не було. Тоді чоловік з Меблевої 11-б запропонував підвезти нас до лікарні. Я обрала київський Охматдит і ми поїхали. В дитини сильно надувся живіт і я переживала, щоб не порвалися внутрішні органи, зокрема селезінка, яка є по суті найніжнішим органом й найперша страждає під час подібних випадків,” – розповідає мати, яка працює медсестрою в Інституті травматології.

Лікарі не виявили в Кирила жодного переламу. Родина та медики вважають це дивом.

Є велика ймовірність, що під час падіння на москітній сітці швидкість уповільнили мотузки, що висять на другому поверсі.

Безымянный

Ще одну потенційну небезпеку могли становити палиці, які використовують для опори рослин на клумбі під вікнами.

Безымянный

“Зараз в сина не працює одна легеня. Він в реанімації й мене туди пускають лише ненадовго. Винуватить у тому, що сталося Кирил лише себе, але я кажу йому, що його вини тут немає. Це виключно моя вина. Щодня нам ставлять крапельниці. Ліки обходяться по 500 – 600 грн на день. У понеділок нам мають сказати, як далі розвиватиметься ситуація,” – додає Світлана.

Усіх, хто хоче допомогти Кирилу одужати,батьки просять телефонувати його тітці Альоні, яка мешкає в селищі (+38 067 285 44 67).

“Громада Приірпіння” звертається до всіх, у кого вдома є малі діти чи домашні тварини, з проханням відкривати вікна виключно у похилому режимі для провітрювання і не лишати дітей без нагляду.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539