“Ощадбанк” ввів комісію за комунальні послуги

0

Мешканець селища Коцюбинське Олексій сплативши за комірне в “Ощадбанку”, змушений був уперше віддати гроші за банківські послуги:

“Мене повідомила касирка, що вже тиждень, як у банкує комісія за платежі від УЖКГ “Біличі”. Сума може бути різною – від 5 до 20 грн. Для мене, може, це і незначна сума. Але що скажуть пенсіонери? Це ж державний банк, а для малозабезпечених це суттєво!”

“Незрозуміло, чого за послуги УЖКГ “Біличі”, які надаються часто у неповному обсязі та неналежній якості, люди мають ще й цю комісію платити. Це що таке виходить?”, – перепитує Олексій.

Оним із вигідніших варіантів,як кажуть людям, тепер є – “Сбербанк России”. “Громада Приірпіння” вирішила поцікавитись в УЖКГ “Біличі”, чому Ощадбанк ввів комісію і що у такому випадку робити.

“Ми зараз з’ясовуємо чому. В телефонному режимі нас повідомили про це, зоча у нас діє договір. Тепер у них по суті чи не найвища комісія. Можна зараз сплатити по Інтернету, можна через Укрпошту. Це найвигідніші умови. “Сберанк России” – це дійсно один з банків, через який можна здійснити платежі і у них непогані умови. Але щодо “Ощазбанку” – у нас з ними є договір і ми ще вивчаємо ці умови. Є ще десь 10 банків, через які можна здійснити платежі, але Укрпошта залишається найвиіднішою,” – наголошує директор УЖКГ “Біличі” Олексій Зінькевич.

Після публікації читачі сайту “Громади Приірпіння” підтвердили, що і в Ірпені ситуація аналогічна.

“Комісії немає при сплаті за воду,газ та електроенергію. А за послуги ЖЕКу, а у нас він приватний – ТОВ “Житлоком-Сервіс”, взяли комісію 5 грн. Беруть за платежі до 500 грн – 5 грн, далі сума комісії зростає. На моє питання про комісію оператор мені працівниця “Ощадбанку” відповіла: “Ви що, не знаєте, комісія піднялась ще минулого місяця – мінімальна комісія тепер складає 5 грн і зростає залежно від суми сплати,” – розповідає Тамара Компанець, яка завітала до “Ощадбанку” на вулиці Садовій у Ірпені.

“Громада Приірпіння” продовжує стежити за ситуацією та інформувати громадськість.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539