Нова радниця екс-регіонала Федорука Січкар радить секс на першому побаченні й дарує друзям ”пробки”

0

Навіть не знаєш з чого почати. Рішення політиків завжди дивують, з роками ніби звикаєш. А потім буває прочитаєш щось таке і знову дивуєшся, ніби вперше…

Словом, у нас в регіоні зараз одна з топ-новин: рестораторка і колишня дружина футболіста Маргарита Січкар стала радницею мера Бучі – екс-регіонала Анатолія Федорука.

У нашій політичній культурі сприйняття інституту радників, довірених осіб – деформоване. Беруть абикого задля піару. Ці люди, як правило, можуть жити абсолютно іншим життям і не беруть активної участі у житті громади. Це відверте зловживання і неефективне використання інститутом радників.

Ну, тут все зрозуміло, що перед виборами екс-регіналу треба чергове впізнаване обличчя, яке буде йому додавати голосів. На минулих виборах був Олександр Пономарьов. І він не просто піарив екс-регіонала, а був його довіреною особою.

Але все одно дивуєшся і ось чому. Дзвонить мені депутат Ірпінської ради проти ночі і каже: “Січкар дає поради про оральний секс на телеканалі”.

Та в принципі хай собі дає поради з яких хоче тем. Яке наше діло.

І тут він говорить: “Її ж оце приначили радницею Федорука!” Січкар запостила своє посвідчення на ФБ. Тепер вона радниця з соціальних проектів…

Та я думаю, ну що ж вона там нарадить екс-регіоналу? Який план порятунку перед виборами?

Ну і думаю подивлюсь, що ж там новоспечена радниця екс-регіонала говорила в ефірі.

Ну, граючись з іграшкми з секс-шопу, розказала про те, що подрузі везла за кордон у подарунок пробку і митникам пояснювала, що то для пляшки.

Тобто радниця мера зізнається, що держслужбовцям сказала неправду. Тішиться з того на всю країну.

Федорук – дерибанник. Про Бучанське межигір’я для родини екс-нардепа комуніста Калєтніка знає вже вся країна.

Ми воюємо не перший рік за збереження зелених зон. Але навіть не в цьому його найбільша загроза для суспільства.

Після розгону майдану ми обдзвонювали всіх міських та селищних голів в регіоні. Питали чи вийдуть з Партії регіонів. Удруге обдзвонювали після перших вбивств на майдані. Не вийшов ніхто.

Тепер вони круті “проєвропейські” політики регіонального розливу. І для повного щастя треба якусь відому особистість, щоб підтоптаний імідж порятувала.Пономарьова використали на парламентських виборах.

Могилевській діляночку біля замку Штамма дали.

І от тепер Січкар…

Авторка: Ірина Федорів, депутат Коцюбинської селищної ради

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539