Правий сектор стає на захист громади Ірпеня

0

Представники теритоіральної громади та громадських організацій у зв’язку із побиттями активістів звернулися до Правого сектору.

“Місцевими жителями зафіксовані протиправні дії низки комерційних, адміністративних та інших структур, які так чи інакше пов’язані з міською адміністрацією Ірпіня та її головою Володимиром Карплюком. Ці дії і спричинили трагічні наслідки у Приірпінні,” – реагує Андрій Тарасенко, керівник політичного крила НВР “Правий сектор”.

“Керівництво Київського обласного осередку розглянуло громадське звернення. Після чого були віднайдені первинні підтвердження фактів протиправності в м.Ірпінь, в яких, між іншим, постраждав і член Ірпінського ПС. Прийнято рішення втрутитися – присікти свавілля адміністрації міста та дружніх їй комерційних структур, якщо це має місце бути, згідно із Законодавчою основою КПК України,” – йдеться у заяві Тарасенка.

Центральний Провід “Правого сектору” ознайомився з отриманими даними по місту Ірпінь і підтримав рішення Проводу Київського обласного осередку.

Нагадаємо, що представники Правого сектору виступили на боці громади, коли влада у липні хотіла протягнути так звані громадські слухання, які мали б затвердити забудову регіону. Про що член ПС з позивним Друг Домовик підготував матеріал для “Громади Приірпіння”. Він назвав “Нові обличчя” – ригівським реваншем.

“Ніхто не збирається вирішувати ваші нагайні проблеми, будувати інфраструктуру, школи або дитячі садки, розвивати малий бізнес.
За два впорядкованих сквери, які робляться для піару, вони випиляють та забудують 100 га лісу та зелених зон. А школи та дитсадки будуть, безумовно… коли замість зеленого Приірпіння тут виросте нова Троєщина,” резюмує член Правого сектору.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539