Реформа прокуратури: де тепер буде офіс прокурора?

0

Прокурори не впевнені, чи залишиться після реформи офіс у Бучі.

“Прокурорська реформа має проходити таким чином: голова ГПУ призначає керівника обласної прокуратури і місцевої прокуратури. Місцевий прокурор призначає собі заступників. У нашому регіоні прокуратура повинна бути у Києво-Святошинському районі,” – зазначає джерело редакції в правоохоронних органах.

Зараз вирішується питання, чи залишиться підрозділ у Бучі. Насправді він потрібний, бо ви уявіть, скільки треба буде добиратися, щоб доїхати прокурору до Приірпіння,” – додає джерело.

Варто зазначити, що прокурора Мирослава Пацкана перевели до ГПУ і він тепер заступник начальника відділу, що контролює органи, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю.

“Я хочу подякувати активістам та редакції “Громади Приірпіння”, які допомагали нам боротися і за Біличанський ліс, і за Бучанське межигір’я, боротися з тими, хто причетний до корупції на рівні регіону. Завдяки підтримці громади в судах прокуратура змогла відстояти інтереси держави і повернути у власність громади тисячі гектарів лісу,” – зазначає прокурор Мирослав Пацкан.

Зараз обов’язки прокурора виконує Ільяс Рамазанов, який до цього був заступником Мирослава Пацкана. До Приірпіння він переїхав з анексованого Криму.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539