Опозиція Приірпіння: вибори сфальсифікували на користь “Нових облич” – є докази

2

У столах членів ДВК “Нових облич”, “Батьківщини” та “Укропу” виявили чисті списки виборців.

“Коли виборець бере бюлетень, то він розписується у списку виборців. Після закриття дільниці списки виборців запаковуються, як і бюлетені й їх везуть до ТВК. От тепер виникає питання, якщо ми на трьох дільницях знайшли оригінали списків виборців, які не були ніким заповнені, тобто підписів виборців у них нема, то як же голосували на цих дільницях ?” – Дивується активіст Євген Мельничук.

“Ми намагалися перевірити, чи є списки виборців у ТВК. Але доступ до списків нам закрив заступник голови ТВК Олексій Гавриленко. Те, що він фальсифікував на попередніх виборах доведено у судовому порядку. Далі пакунок, в якому нібито мають бути списки виборців, просто вивезли з ТВК у невідомому напрямку,” – додає Мельничук.

Без імені

Інші політичні сили також наголошують на тому, що були фальшування й додають, що вже виявили прописаних громадян за неіснуючими адресами.

Без імені

“Ситуація із знайденими списками виборців для фальшування підтверджує те, що я казав раніше до виборів. Непокаране зло – множиться. Ми бачимо, хто кандидував на цих виборах. Багато кандидатів які себе скомпроментували. Але не лише кандидати, а й члени ТВК, такі як Гавриленко. Тому нічого дивного нема в тому, що певні сили намагалися потрапити до влади. Кожен із тих, хто організовував фальшування знову був впевнений, що покарання вони вкотре уникнуть. Від громадськості зараз необхідна тверда воля встановити справедливість. Я не розраховую на роботу правоохоронців. Можна розраховувати тільки на активістів та учасників перегонів, з поміж яких є багато порядних людей. Нехай ніхто не тішить себе думкою, що це все владнається саме собою. Зло має бути покаране,” – говорить “свободівець” Ігор Домбровський, який пішов добровольцем в АТО й повернувшись знову став на захист громади.

На ТВК журналісти помітили значну кількість молодиків спортивної статури. Всі вони кажуть, що журналісти, але не поточнюють, де можна ознайомитися з їхніми публікаціями.

Без імені

Ось як вони реагують на журналістів.

На ТВК такі спортовці розпускали руки. Зокрема вдарили активіста Євгена Мельничука.

Увечері журналістка Ірина Федорів на ефірі у Савіка Шустера показала знахідку активістів – списки виборців – й закликала керівників провідних політичних партій відреагувати належним чином.

Підтримка аудиторії, яка цього вечора складалася із керівників регіональних ЗМІ з усієї України, становила під час виступу майже 100 %.

За попередніми результатами виборів “Нові обличчя” мають отримати 15 мандатів (понад 33 % голосів) в раді.

БПП “Солідарність” – 5 мандатів (понад 11 % голосів). Щодо “Свободи”, яка була представлена єдиним партійцем – борцем за зелені зони Богданом Мельничуком, то тепер “свободівців” може бути в раді аж 4 (партія набрала майже 9 %). Аналогічну кількість депутатів має “Укроп”, хоча має майже на 1 % менше голосів, аніж “Свобода”. По 3 мандати мають партії “Батьківщина” та “Солідарність жінок України”.

2 мандати отримує “Партія захисників Вітчизни”.

У раду не проходять представники радикальної партії Олега Ляшка. Їм не вистачило менше відсотка до 5 % бар’єру. Майже 4 відсотки набрав “Наш край”.

“Сила людей” та “Опозиційний блок” набрали дещо більше ніж 3 %. Решта партій опинилися поза 3 % межею.

 

2 коментарі

  1. Виктор Узерчук 31 Жовтня 2015 at 23:25

    “Федоров” не журналист – она “Дописувач”. На видео НИКТО не бьет журналистов, зато как в том анекдоте “А ТЫ ТЕПЕРЬ ПОЙДИ ВСЕМУ ДОМУ РАСКАЖИ, ЧТО У ТЕБЯ ДОЧКИ НЕТ”

  2. Виктор Узерчук 31 Жовтня 2015 at 23:32

    Ради накрашенной “Федоров” уже стоило Шустрого пригласить в Украину и провести ВЫБОРЫ!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539