Допоможіть врятувати Людмилу

0

Людмила росла без батька у багатодітній сім’ї. Тато помер, коли дівчинка була ще зовсім маленькою. Виховувала її та ще двох дітей у гуртожитку мати-одиначка.

“Людмила хоче бути дизайнером. Мріє, щоб її роботи робили людей красивішими,” – розповідає мати Валентина Марченко, яка живе на одну пенсію.

“Нещодавно лікарі поставили нам страшний діагноз –  онкозахворювання крові. 4 стадія.  Зараз Людмила лежить у онкоцентрі й проходить курс хіміотерапії. Він коштує 6 тисяч гривень. На перший курс ми ще якось знайшли гроші завдяки родичам та знайомим. Але треба ще 5. Тому прошу всіх небайдужих людей допомогти мені врятувати донечку,” – додає жінка.

Безымянный

Допомогти Людмилі Марченко, яка мешкає в селищі Коцюбинське і проживає у гуртожитку по вулиці Чапаєва, можна, перерахувавши гроші на картку UniCredit Bank 5169110000115942 Марченко Людмила. За додатковою інформацією можна звертатися до мами – Валентини Іванівни (097 391 82 52).

“Громада Приірпіння” просить по можливості поширити читачів цю інформацію у соцмережах.

Станом на 29 листопада зібрано 9 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539