Друге попередження Денисенку?

0

Мешканці Ірпеня надіслали до редакції світлини бордів, де хтось вимагає повернути борги. Таких нарахували щонайменше три.

“Юрій Олександрович, новий рік – старі борги?” – Йдеться в написі.

У грудні місяці на переїзді в Ірпені вже був подібний борд і на ньому був інший напис: “Юрій Олександрович, краще розрахуватись, ніж ругатись!”

Тоді джерела редакції повідомили, що секретар ради від “Нових облич” Юрій Денисенко нібито заборгував щонайменше кілька сотень тисяч доларів і досі не повернув.

Безымянный

Нагадаємо, що за попередньої каденції після кількох місяців секретарства Денисенко почав їздити на дорогій іномарці Lexus.

Безымянный

Варто зазначити, що з-поміж депутатів від “Нових облич” дійсно є ті, хто не повертає гроші навіть після відповідної офіційної постанови. Так депутат Коцюбинської селищної ради від “Нових облич” Сергій Міщенко, який увійшов у топ-5 депутатів ради за рівнем доходів, вже майже рік не повертає гроші “Теплозвукоізоляції”.

Попередні борди в Ірпені, на яких просили Юрія Олександровича розрахуватися з боргами, провисіли лише кілька годин.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539