Нардеп Гаврилюк оселився в Боярці за 4 500 грн в місяць

0

Верховна Рада України опублікувала список депутатів, яким у грудні 2015 року здійснена виплата компенсації для оренди житла або винайму готельного номера. Це передбачено Законом України “Про статус народного депутата” (ст. 35).

Загалом із 422 депутатів до списку тих, кому компенсують вартість проживання, увійшло 177 депутатів.

З-поміж депутатів, що отримали компенсацію, є як ті, що задекларували мільйон, так і депутат від Києво-Святошино та Приірпіння Михайло Гаврилюк (“Народний фронт”).

“Я орендую однокімнатну квартиру у своєму 95 окрузі, в Боярці. Оренда моєї квартири обходиться в 4 500 гривень на місяць. Але, на скільки мені відомо, максимальна сума на оренду житла депутата становить 10 000 на місяць,” – повідомляє громадському руху ЧЕСНО нардеп.

Раніше Гаврилюк повідомляв ЗМІ, що з Боярки на засідання до парламенту добирається маршруткою. У січні народні депутати повнні працювати тиждень у приймальнях і проводити зустрічі з виборцями. На сайті нардепа значиться, що приймальні є у Боярці та у Вишневому. У Приірпінні, згідно з інфомрацією, розміщеною на сайті, таких приймалень немає.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539