Політтуризм: екс-регіонал з Бучі подався до райради з радикалами

0

Під час аналізу депутатів Києво-Святошинської райради Громадський рух ЧЕСНО виявив екс-регіонала-прогульника у лавах “радикалів”. Ним став екс-депутат Бучанської ради киянин Максим Михайлов.

Знаково, що Буча, де депутат мав би представляти інтереси територіальної громади, не входить до Києво-Святошинського району. У 2010 році Михайлов балотувався у цю раду від партії “УДАР”, хоча згодом з “УДАРу” його вигнали і він з двома колишніми однопартійцями увійшов до фракції Партії регіонів й по суті став “тушкою”.

Як і його однопартійці, Михайлов вийшов з фракції “Партії регіонів” лише після втечі Януковича з країни.

За результатами моніторингу ЧЕСНО, Михайлов став кандидатом на відкликання в Бучанській раді, осікльки пропустив понад 50% засідань комісій. Депутат – трикратний кандидат на відкликання.

Представляє депутат тепер одразу 4 населені пункти – Шпитьки, Лісне, Мрія, Горбовичі. Він працює фінансовим директором ТОВ “Науково-виробнича фірма “Композит”. Депутата закріпили за Музичанською територіальною громадою.

Політичний турист в Києво-Святошинській райраді увійшов до популярної постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.

Михайлов не єдиний турист-прогульник, який пішов до сусідньої ради. Так з Ірпінської ради до Бучанської ради балотувався Олег Сотніков. Він теж став кандидатом на виліт, згідно з результатами моніторингу “Громади Приірпіння”. “Батьківщина довірила депутату-прогульнику не просто увійти в лави партії, але й очолити осередок у Бучі. Сотніков очолив комісію з питань децентарлізації, яка обіцяє теж значні земельні перспективи.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539