Платити за дитсадок в Коцюбинському тепер зручно і без комісії через ipay.ua

0

У грудні місяці я писав про те, що наша компанія ipay реалізувала можливість оплачувати абсолютно всі рахунки ( УЖКГ“Біличі”Київоблгаз, Київобленерго“Мастер-Енерго”).

Також ми говорили про те, що зможемо зробити оплату рахунків за дитячий садок через Інтернет для молодих мам і тат, які вже звикли проводити платежі через електронні пристрої (стільникові телефони, планшенти, комп’ютери) і зовсім не звикли стояти й втрачати свій час в чергах банків.

Наша команда ipay.ua пішла далі у вирішенні цього питання. Мало того, що ми реалізували можливість оплати за дитячі садки в Інтернеті, так зробили це без комісії для батьків. Для розуміння: оплата через Інтернет коштує грошей. Банки, які проводять платежі в Інтернеті знімають комісію від 1,7 % до 2,5 %. Але, тим не менше, ми зробили платежі саме за дитсадки без комісії.

Після запуску цього сервісу ми дуже багато часу консультувалися з селищною головою Ольгою Матюшиною та керівником дитсадка щодо того, що ще можна покращити як для батьків, так і для дітей безпосередньо. Ми зупинилися на наступному: якщо за квитанцією батьки роблять проплату на сайті ipay.ua рахунок буде не тільки без комісії, а й меншим на 5 гривень, ніж сума в квитанції. Це для батьків.

А ось для дітей ми зробили можливим відвідувати безкоштовно “Мережу розважальних сімейних коплексів “Ігроленд” і цілий день грати в лабіринті. Лабірингт – це найпопулярніший дитячий атракціон в Україні. І цей день дитина може провести в лабіринті безкоштовно. (Але це дуже добре і для батьків, які можуть, поки діти граються, провести час одне з одним або сходити на шопінг у гіпермаркеті).

Також спільними зусиллями з керівництвом садка та ipay.ua ми поновили друк квитанцій. На квитанції ми розмістили свого роду QR-код. Його можна зісканувати мобільним чи планшетом і перейти зразу на сторінку оплати за дитсадок. Таким чином процес займе менше 1 хвилини.

Зараз у смт Коцюбинське ця програма запущена у садку “Світлячок” № 24, керівництву якого я дуже вдячний за результативну роботу. Можете просто перейти за цим посиланням й сплатити кошти. З іншим дитсадком ми почнемо спілкуватися вже з середини лютого.

Автор: Євген Веліканов, коцюбинчанин та керівник комранії ipay.ua

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539