Начальника Бучанської поліції взяли на хабарі через зв’язок із наркобізнесом

0

В Ірпені на хабарі затримали підполковника поліції. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook повідомила начальник Національної поліції України Катія Деканоїдзе.

“Щойно Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, разом із СБУ та прокуратурою затримали в Ірпені підполковника поліції за отримання хабара у розмірі 50 000 за непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання і поширення наркотичних засобів”, – повідомляє Деканоїдзе.

Цим підполковником виявився,за інформацією джерел “Громади Приірпіння”, начальник Бучанського відділення поліції та член виконкому Бучанської ради Руслан Криворучко.

“Близько двох тижнів тому Ірпнінськими правоохоронцями була проведена операція по вилучненню 0,5 кг амфітаміну в місті Буча. Під час проведення операції до місця вилучення наркотиків прибув підрозділ Обласної внутрішньої безпеки і провів перевірку транспортних засобів та обшукав оперативників на предмет приховування наркотиків для своїх цілей. Оперативникі були здивовані, хто в такий короткий термін міг повідомити ВБ. Бучанським відділенням поліції було відкрите кримінальне провадження”, – розповідає джерело в правоохоронних органах.

“Громада Приірпіння” розшукала колишнього наркозалежного, який знає про те, як правоохоронці замовчують і покривають торгівлю наркотиками:

“По Бучі наркоточок з десяток. І всі сусіди знають, хто торгує наркотою. Навіщо далеко ходити? У будинку над поліцією на 4 поверсі торгують. Під повним прикриттям. Думаєте ніхто про це не знає? Приходьте та забирайте!”

На бездіяльність Бучанської поліції бучанці нарікають часто. Останнім часом часто в соцмережі скаржаться на пограбування квартир та автівок у Бучі.

1

У слеищі Коцюбинське зараз новий керівник поліції. Попереднього керівника замінили через скарги підприємців та місцевої влади. Найближчим часом, якщо інформація оприлюднена Деканоїдзе підтвердиться, Буча теж матиме нового керівника поліції.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539