Главацька в суді оскаржує постанову Верховної Ради про розпуск Коцюбинської ради

0

Депутати Коцюбинської ради від партії “Нові обличчя” вважають постанову про розпуск Коцюбинської селищної ради незаконною. Самопроголошена селищна голова Юлія Главацька вирішила оскаржити постанову законодавчого органу держави, парламенту, в суді. Про це повідомила в соцмережі народна депутатка Ольга Червакова.

“Нагадаю, Юлія Главацька була обрана депутатом Коцюбинської селищної ради, де посіла посаду секретаря. Внаслідок силового усунення легітимної селищної голови Ольги Матюшиної 8 квітня 2016 року Главацька самопроголосилася головою селища. Вона брала участь у силовому захоплені адмінбудівлі сільради в ніч з 8 на 9 квітня, а вранці 9 квітня стало відомо, що вона підробила печатку – за цими фактами прокуратурою порушено 2 кримінальні справи: захоплення адмінбудівлі – ст. 341 КК та підробка документів – ст. 358 ч.1,” – зазначає народна депутатка.

“Досі закони України скасовував через суд лише Янукович. Щоправда він замахнувся на Конституцію. Нагадаю, це був 2010 рік. Селищна лідерка заколотників почала з постанови,” – додає Червакова.

 

Без імені

Нагадаємо, лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк в суді намагався довести, що його партія “Нові обличчя” не є загрозою для Києва та Київщини й зобов’язати координатора регіональної мережі Громадського руху ЧЕСНО спростувати цю інформацію. Ірпінський міський суд відмовив Карплюкові у захисті його честі й гідності. Тепер його однопартійці подали до суду на Верховну Раду України.

Позачергові вибори до селищної ради вже призначені на 17 липня 2016 року.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539