Газета “Святошинська громада”: кому вигідно дискредитувати Київ в очах коцюбинчан?

0

Перед Великодніми святами у селищі Коцюбинське розкидали газету “Святошинська громада”. Друкована продукція не містила інформації про тираж та відповідального за друк.

“Мені цю газету запхали під двірник машини. Я практично щодня виїжджаю до столиці саме у Святошинський район, з яким межує Коцюбинське. Почитав газету і зрозумів, що комусь було дуже вигідно переконати людей в тому, що у Києві коїться нібито суцільний жах. А в газеті “Про Ірпінь” ми прочитаємо про те, як чудово жити в Ірпені, куди нас приєднали не спитавши згоди громади. Щоправда, у газеті “Про Ірпінь” ми ніколи не прочитаємо про незаконні рубки зелених зон та безкарне побиття активістів тітушками забудовників. Кому це вигідно – всім зрозуміло”, – каже коцюбинчанин Андрій.

“Святошинська громада” – це така ж безглузда анонімка, як і попередня прокарплюківська газета “Коцюбинська правда”, яку після перевороту “Нових облич” перестали за дивним збігом розкидати у селищі. Там теж писали страшилки про Київ. Придумали тепер новий спосіб, як облити брудом столицю. Нема що робити людям перед святами, краще б сміття прибрали зі сміттєбаків ті, у кого є час розносити анонімно газети”, – додає чоловік.

Без імені

На першій шпальті газети, яку рознесли перед Великоднем, розміщене лого “Ми кияни”, власником якого є народний депутат від Святошино Олександр Третьяков (БПП).

Без імені

Фото на головній шпальті взяте з пікетування Верховної Ради України, яке потім використала російська “Федеральна Агенція Новин” для формування антиукраїнської пропаганди.

Без імені

Нардеп Тертьяков твердить, що не має жодного відношення до анонімного друкованого видання, яке дискредитує його район під його лого:

“Мій логотип і назву вкрали невідомі люди, про що мною було спрямовано заяву до правоохоронних органів. Звертаю Вашу увагу, що газета роздавалася без вихідних даних, що напряму свідчить про шахрайські наміри розповсюджувачів”.

Такі листівки нардеп поширив селищем, аби коцюбинчани дізналися проте, що невідомі використали його логотип для поширення недостовірної інформації.

Без імені

Нагадаємо, що дискредитований у анонімній газеті Святошинський район за результатами моніторингу у столиці став насправді найкращим за рівнем благоустрою. Ці результати оголосили в червні 2015 року.

Як повідомляла “Українська правда. Київ”, найкращий район столиці обирали за п’ятьма основними критеріями: рівень виконання запланованих заходів із благоустрою району, оперативність реагування на звернення киян до міського Контакт-центру 15-51, виконання зауважень міської комісії із благоустрою, наявність спецодягу для працівників ЖЕО, оснащення будинків інформаційними дошками.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539