Чому Прилипко не захотів говорити про депутатів-дерибанників?

0

Селищний голова Гостомеля екс-регіонал Юрій Прилипко пообіцяв оголосити прізвища депутатів-дерибанників. Прес-конференцію, яка мала відбутися 14 червня, раптово скасували. У анонсі, який розіслали ЗМІ, йшлося про те, що викриють не лише прізвища депутатів, а й прокурорів, які нібито їх покривають.

За телефоном, вказаним у анонсі, повідомили, що у Прилипка нібито стався гіпертонічний криз і захід переноситься на невизначений термін.

“Я хотіла акредитуватися на анонсовану прес-конференцію Прилипка й зателефонувала за вказаним номером. Але там мені повідомили, що ії не буде. Причина – погане самопочуття селищного голови. Про нову дату мені обіцяли повідомити особисто”, – розповідає журналістка Олена Жежера.

Та не дивлячись на недугу, про яку повідомили журналістам, у день запланованої прес-конференції Прилипко був на роботі.

1

“Ми з представниками громади зайшли до Прилипка в кабінет й поцікавився чи буде анонсована прес-конференція, це була рівно 10-та година. Він удавано зробив круглі очі й відповів, що не знає ні про яку конференцію. Тоді я йому зачитав текст оголошення, розісланий в інформаленства. Після цього Прилипко сказав, щоб ті, хто давали оголошення її й проводили. Я акцентував, що всі чекають прізвищ прокурорів та депутатів, на що він відповів наступне: “кагда я захочу, я скажу на всю Украіну!” А зараз виходить, що Прилипко просто не хоче”, – розповідає як спілкувався з Прилипком в Гостомельській раді депутат Юрій Марчук.

Разом з Прилипком спікером мав виступити Андрій Верлатий.

1

Саме Верлатого ЗМІ звинувачують у організації побиття людей та розбійницьких діях.

Окрім того, що Верлатий є головою ГО “Слава Україні”, він ще й очолює батальйон “Південь”, який, за інформацією в ЗМІ, фінансується Юрієм Прилипком та мером Ірпеня  Володимиром Карплюком.

Джерела в прокуратурі повідомили, що Прилипку напередодні проведення прес-конференції вручили обвинувальний акт.

Нагадаємо, Прилипко знаходиться під слідством, у березні йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в особливо великих розмірах ( ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Прилипку загрожує до 12 років позбавлення волі та конфіскація майна.

Раніше, під час революційних подій на Майдані, Прилипко переховував на своїх складах автопарк президента-втікача Віктора Януковича.

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539