Шовковська підтримала активістів Коцюбинського

0

Під час чемпіонату світу з футболу Власта Шовковська заявила про підтримку громаді Коцюбинського.

“Сьогодні я не про спорт. я про події у селищі Коцюбинське. Я точно знаю, що мої колишні колеги по роботі на СТБ, Червакова і Федорів, як стояли на захисті лісу, так і стоять. Роками тільки те і чула перед ефірами, що там активісти з Біличанським лісом? Тримаються? Те, що громада селища Коцюбинське дає відсіч політикам з їхніми земельними інтересами – це надихає нас всіх і є прикладом для всієї України,” – пише Шовковська у соціальній мережі.

“Любі Коцюбинці” Не продавайтеся за лавочки і тоді саме з Вас в Україні почнуться зміни. Продасиш голос – втратиш ліс. Ви надихаєте!!! Сподіваюся на Вас!!!” – додає Шовковська.

Безымянный

Нагадаємо, що правоохоронні розслідують справу щодо піару партії “Нові обличчя” бюджетним коштом, коли в футболках Нових облич відбувалися роботи, що фінансувалися за кошти платників податків. 

Комітет виборців України стартував кампанію “Коцюбинське не продаємося”. За відсутності рекламних площ у селищі, оскільки всі борди належать зятеві екс-регіонала Богдану Слюсаренку – депутату Ірпінської міської ради від Нових облич, рекламні площі на правах соцреклами надали для громадської організаціх на Київщині.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539