Екс-депутат Хвостенко приховав 3 магазини та нежитлове приміщення на 340 м2

0

Податківці Ірпеня заходилися перевіряти декларації депутатів Коцюбинської селищної ради. Перші порушення виявили у декларації екс-депутата Олександа Хвостенка (обраний у 2010 році депутатом Коцюбинської селищної ради).

Виявляється у своїй декларації депутат “забув” про свої три магазини по вул. Залізничній.

Також він не вказав нежитлове приміщення по вул. Вокзальна загальною площею майже 340 метрів квадратних.

Окрім нерухомості депутат приховав доходи. Хвостенко не задекларував дохід від підприємницької діяльності у розмірі 48 000 гривень та дохід отриманий від АТ “Дельта Банк”.

Без імені

Хвостенко входив у селищній раді разом із депутатами Юлією Главацькою, екс-регіоналом Ігорем Рожанським, Іваном Лизуном до депутатської групи “Спільна мета”. Очолював цю групу депутат Владислав Євстєфєєв, який з слів прокурора має у власності 100 ділянок. Хвостенко, який знову хоче потрапити до Коцюбинської селищної ради, теж значиться у списку тих, кому перепала ділянка в Біличанському лісі. 

В останній рік каденції у 2015 році між Хвостенком та чинним депутатом Ірпінської ради від Нових облич Бонданом Слюсаренком відбувся конфлікт. Член виконкому Слюсаренко та тогочасний депутат Хвостенко на сесії не могли поділити землю біля магазинів. Тепер він знову балотується у приватному секторі. (вул. Островського, Горького, Чапаєва (без будинку 5)

Головним опонентом Хвостенка на окрузі є активістка Тетяна Щербакова, яку підтримує громада. Вона займається стерилізацією собак, як співорганізатор проводить форуми, щоб роз’яснити мешканцям особливості функіонування ОСББ. Також опікується іншими питаннями благоустрою.

Безымянный

Нагадаємо, що саме “Громада Приірпіння” почала системний моніторинг декларацій місцевих політиків і згодом Громадський рух ЧЕСНО за цією ж методологією проаналізував декларації інших депутатів рад.

Без імені

У активістів завжди виникали питання, як виживають депутати-злидні, які декларують копійки. До злиднів за нового скликання потрапили головно представники Нових облич.

Редакція просить мешканців округу, де балотується Хвостенко (вул. Островського, Горького, Чапаєва (без будинку 5) роздрукувати та поширити інформацію про недоброчесного кандидата.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539