Коцюбинське: покупці жаліються на обслуговування та продукти у “Форі”

0

У супермаркеті “Фора” порушують права покупців. Про це пишуть очевидці в соцмережах.

“Бабуся хотіла купити ковбасу. Їй вже ту ковбасу пробили, але ціна виявилася вища за ту, на яку вона розраховувала. Як виявилося, було 2 цінники один 60 з чимось гривень, інший 80 з чимось з чимось гривень за кілограм. Пенсіонерка помітила лише один з цінників і готова була купити товар за 60 грн за кг. Адміністратор побігла до прилавку дивитися на ціну, потім почала в прямому сенсі горлати на весь магазин, що бабуся мала уважно подивитися на ціну, а тепер нехай купує ковбасу і повернення вона не буде робити, бо, з її слів, їй потрібно тоді писати звіт до бухгалтерії,” – пише Ольга Смолько.

Люди в черзі виступили на захист бабусі.

Без імені

Через кілька днів у соцмережі ще одна коцюбинчанка Тома Лисак написала, що у Форі продають поцвілі яйця.

Без імені

Відкриття магазину “Фора” за часів Садовського рекламували на офіційному сайті селищної ради. Повідомлення розміщене у серпні 2015 року. Під відкриття навіть зняли промовідео.

Нагадаємо, що торік у магазині колишнього депутата Казимірова торгували простроченим молоком. Це помітила Леся Петрик-Єльникова.

“Громада Приірпіння” закликає читачів фіксувати такі випадки і поширювати на загал, щоб громада могла моніторити продукцію та якісний сервіс у торгових точках регіону.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539