Коцюбинське: список та політичний огляд кандидатів в депутати за округами

0

17 липня відбудуться позачергові вибори до Коцюбинської селищної ради. Верховна Рада прийняла рішення про перевибори, бо депутати знехтували вибором громади і протиправно усунули від виконання обов’язків селищну голову Ольгу Матюшину, вчинивши силовий переворот.

“Громада Приірпіння” підготувала для виборців повний список кандидатів по округах, щоб кожен зміг визначитися, кому віддати свій голос.

Зеленим відмічені в списку кандидати, яких підтримали на віче й яких підтримує Ольга Матюшина. Червоним відмічені кандидати від Нових облич та такі, що тяжіють до них. Загалом Нові обличчя цього разу офіційно мають 15 кандидатів, але чи не на кожному округу є самовисуванець з їхньої команди, який може з ними у разі перемоги співпрацювати.

Помаранчевим відмічені кандидати забудовника “Атланта”. “Громада Приірпіння” вважає, що представники будь-яких забудовників мають конфлікт інтересів.

Для тих, хто не мешкає в селищі Коцюбинське, редакція буде використовувати спецпозначку – парашут, щоб для виборців селища показати, що цей тут не живе і є “парашутистом”. Вони будуть відмічені у списку синім кольором й мати спецсимвол.

(У тексті швидко свій округ можна знайти за допомогою пошуку ctrl+f і вказати вулицю, де проживаєте.) Просимо роздрукувати бліц-огляд свого округу й поширити з-поміж сусідів.  Огляд ще буде доповнюватися по мірі того, як надходитиме інформація.

Округ № 1 ( вул. Артема, пров. Артема, вул. 8 Березня, вул. Фрунзе, вул. Коцюбинського)

1. Сокотюк Олена Анатоліївна 1982 року народження

Безымянный

“Боролася з переведенням музичної школи на самоокупність, що в перспективі призвело б до закриття школи. В результаті вдалося досягти встановлення посильного для батьків рівня оплати, змусити Коцюбинську та Ірпінську владу знайти кошти для фінансування школи з місцевих бюджетів, а не перекладати фінансовий тягар в повному обсязі на батьків талановитих дітей селища,” – говорить Сокотюк.

“Музична школа в Коцюбинському не має настроювача піаніно. Цю послугу завжди оплачували батьки. Через моє доручення виборця до Ірпінської міськради, в підпорядкуванні якої на сьогодні є заклад, вдалося отримати можливість запрошувати настроювача з Ірпінської музичної школи безкоштовно. Із небайдужими мешканцями селища вже 4 роки як відвідую толоки в Нацпарку та намагаюсь залучити до цього процесу інших мешканців”, – додає кандидатка.

2. Лагода Андрій Миколайович 1979 року народження. Обраний депутатом 7 скликання найменшою кількістю голосів як кандидат від Нових облич. Лагода став відомий тим, що з-за спини напав на журналісту та активістку Ірину Федорів на очах у сотень людей. Брав участь у таємних сесіях, на одній з яких Нові Обличчя протягнули рішення на підтримку попередньої позиції ради щодо приєднання до Ірпеня. Брав участь у силовому перевороті влади задля усунення законно обраної громадою селищної голови з посади.

3. Опанащук Віталій Степанович 1987 року народження. Депутат Коцюбинської селищної ради за 1998-2010 роки. Саме за його каденції депутати проголосували перші рішення, що стосувалися дерибану лісу. Депутат Опанащук отримав ділянку в нацпарку.

4. Конопатська Ольга Олександрівна – 1979 року народження. Безробітна.

БезымянныйМісто проживання — Київ.

 

 

5. Лисенко Андрій Олександрович 1987 року народження. Безробітний.

БезымянныйМісто проживання — Київ.

 

6. Орлов Євгеній Олександрович 1974 року народження. Голвоний інженер ТОВ “Будкомплексінвест”.

БезымянныйМісто проживання — Київ.

 

 

Округ № 2 (вул. Шевченка, пров. Ворошилова 1, пров. Ворошилова 2)

1. Скіпальський Андрій Петрович 1974 року народження. Живе в селищі по вул. Шевченка. Виховує 3 дітей.

Безымянный

Його кандидатуру підтримав Єгор Соболєв.

“Я особисто знаю Андрія Скіпальського. Це порядна людина, яка не перший рік веде боротьбу за інтереси своєї громади. Коцюбинському пощастило мати людей, які не здають інтереси громади. Тому я прошу всіх, хто проти корупції і хто вірить в розбудову сильної, незалежної України підтримати Скіпальського,» – просить нардеп Єгор Соболєв, який у парламенті очолює Комітет з питань запобігання і протидії корупції.

Скіпальский очолює ГО “Життя” й веде боротьбу за ліс.

“У 2008 – 2015 рр. – координатор громадської кампанії за збереження Біличанського лісу. Як результат, ми домоглися підписання президентського указу про створення Національного парку на території Біличанського лісу і зараз лобіюємо винесення меж в натурі, щоб наш ліс не могли роздерибанити ані Київ, ані Ірпінь. Організував низку толок в селищі, які відбуваються впродовж останніх 6 років двічі на рік. Активіст та координатор Громадського сектору Євромайдану під час Революції Гідності. Член Незалежної журналістської медіа-профспілки з 2012 р., автор публікацій на сайтах та у виданнях «Українська правда», «Дзеркало тижня», «День», «Громада Приірпіння» та ін,” – зазначає кандидат.

“Член громадських рад при Міністерстві охорони здоров’я України, Службі безпеки України, Державній інспекції з захисту прав споживачів. У зв’язку з тим, що я веду активну боротьбу з тютюнокурінням, захищаю ліс від дерибану та дбаю про розвиток рівня освіти в Україні, я планую увійти в комісію освіти, культури, молоді та спорту, яка також покликана займатися питаннями соцзахисту населення. З огляду на те, що у мене є досвід із написання проектних заявок та заведення грантових коштів в Україну, з конструктивним підходом роботи ради я переконаний, що Коцюбинське зможе претендувати на гранти у освітній та соціальній сфері,” – додає Скіпальский.

2. Шевчук Дмитро Валерійович – 1987 року народження. Інженер-будівельник на заводі “Антонов”. На минулих виборах конкурував по округу представника від Нових облич Андрія Лагоди. Тепер він вирішив змінити округ. Джерела редакції твердять, що кандидат, який здав попередній округ Лагоді й перейшов на інший,  тяжіє зараз до Нових облич, які на цьому окрузі не виставляли кандидата.

3. Пілецька Наталія Юріївна 1973 року народження. До 15 року була менеджером “Атланту”. Зараз працює інспектором в “Олімпі”.

4. Максименко Валентина Петрівна 1942 року народження. Пенсіонерка.

5. Максюк Михайло Миколайович 1989 року народження. Займається продажем автозапчастин.

6. Шихенко Дмитро Вікторович 1986 року народження. Аспірант. Помічник народного депутата від БПП Андрія Павелка, який раніше був в “Батьківщині”.

БезымянныйПроживав в Іванкові.

 

7. Лопата Андрій Володимирович 1970 року народження. Пенсіонер Пролковник міліції. Громадською роботою не займається.

БезымянныйПроживає в Ірпені.

 

 

8. Джабанашвілі Олександр Григорович 1980 року народження.  Безробітний. Балотувався у депутати Ірпінської міської ради від БПП і посів мало не 30 місце. До Ірпінської ради через низький внутрішньопартійний рейтинг не потрапив.

БезымянныйПроживав в Ірпені.

 

9. Аврашова Анжеліка Анатоліївна 1991 року народження. Безробітна.

БезымянныйПроживає в Сумській області.

 

 

Округ № 3 – вул. Бакала

1. Скіпальська Галина Богданівна 1974 року народження.

Безымянный

За сумісництвом виконавчий директор Міжнарожного благодійного фонду “Українська фундація громадського здоров’я”. Директор представництва в Україні “Хелс Райт Інтернешенал”. Член громадської ради при Мінсоцполітики, Мінохоронздоров’я, член громадської ради МФО “Рівні можливості” та очільниця секції по ратифікації Стамбульської конвенції, член Консультативної ради ООН жінки в Європі та Центральній Азії.

Скіпальська зголосилася працювати у разі обрання в комісії соцзахисту, освіти, науки, культури, молоді та спорту. З огляду на те, що має великий досвід у написанні проектів, може допомогти залучити грантові кошти за стабільної й цивілізованої  роботи селищної ради.

2. Назарук Павло Миколайович 1973 року народження – депутат 7 скликання Коцюбинської селищної ради. Пройшов під брендом Нових облич. Відомий тим, що заламав руку Ользі Матюшиній, коли вона спробувала вести сесію.

Брав участь у силовому захопленні ради, коли депутати Нових Облич незаконно усунули  з посади Ольгу Матюшину. Також брав участь у псевдосесіях, де депутати Нових Облич голосували зокрема і на підтримку рішення щодо приєднання Коцюбинського до Ірпеня.

3. Дмитренко Денис Ігорович 1994 року народження. Безробітний.

Безымянный

Проживає в Києві.

 

4. Кравченко Артем Васильович 1986 року народження. ФОП.

БезымянныйМешкає в с. Лютіж Вишгородського району.

 

5. Фабрицький Сергій Анатолійович 1981 року народження. Виконроб “АТЛАНТу”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 4 (вул. Островського, Горького, Чапаєва (без будинку 5)- детальний аналіз округу від громадян за цим посиланням

1. Щербакова Тетяна Вікторівна 1994 року народження.

Безымянный

“Маю досвід роботи в галузі новітніх освітніх технологій. Багато подорожувала Європою (Німеччина, Польща, Угорщина), цікавилась особливостями місцевого самоврядування.  Прагну, аби у Коцюбинському впроваджували найвищі стандарти освіти для нашої молоді. Знання іноземних мов – польської (на базовому рівні), англійської, німецької  — допоможе встановити  безпосередні контакти з представниками місцевого самоврядування країн ЄС та залучати передовий досвід управління в наше селище,” – розповідає Щербакова.

“Якщо Вам потрібно вирішити питання із безпритульними собаками – звертайтеся у позаробочий час за моїм номером 063-595-40-28,” – додає Щербакова.

2. Хвостенко Олександр Вікторович 1971 року народження. Колишній депутат приховав в декларації 3 магазини, нежитлове приміщення у майже 340 м2,  доходи від підприємницької діяльності.

Без імені

Як і Ясінєв, Главацька, екс-регіонал Рожанський, Хвостенко входив до депутатської групи “Спільна мета”, яка обстоювала дерибан Біличнаського лісу. Народився Хвостенко 1971 року. Депутат Коцюбинської селищної ради 6 скликання, який володіє декількома торговими точками в селищі.  Він голосував за дерибан Біличанського лісу, коли разом з депутатською більшістю та Садовським відхилив протести прокурора, також має в лісі ділянку, оскільки був депутатом попереднього скликання. Входив Хвостенко до комісії з питань землекористування, торгівлі та побутового обслуговування. В цій комісії мав ймовірно конфлікт інтересів, оскільки має торгові точки в селищі.

3. Репа Воладислав Миколайович 1993 року народження. Директор “УкрТехБудІндустрія”.  За інформацією джерел, які ще восени надавали редакції інформацію, Рєпа з високою ймовірністю може бути членом команди забудовника “Атланту”.

БезымянныйМісто проживання — Київ.

 

4. Вітров Сергій Миколайович 1993 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в с. Бойківщина.

 

Округ № 5 (вул. Червоноармійська, вул. Паризької комуни (без будинку № 5), провулок Паризької комуни)

1. Домбровський Євгеній Ігорович 1986 року народження

Безымянный

“Беру активну участь у місцевому самоврядуванні, відвідував сесії, був головою робочої групи, яка розробила проект регламенту КСР, який підтримали Громадський рух ЧЕСНО та Інститут медіа права. З огляду на те, який безлад був у нас протягом півроку бачу себе головою регламентної комісії, яка має забезпечити ефективну роботу ради. На виборчому окрузі проводив зустрічі з виборцями та посильно і оперативно вирішував їхні проблеми. Основною мотивацією знову балотуватися у депутати особисто для мене є необхідність вирішення проблем нашого селища: розвиток інфраструктури; вирішення адміністративне підпорядкування селища; якісні послуги ЖЕКу; налагодження транспортного сполучення; підняття рівня освіти; інформування громади. З-поміж проблем округу слід вирішувати питання центральної каналізації; заміна зовнішнього водопостачання по провулку Паризької Комуни; встановлення пристроїв зниження швидкості,” – окреслює коло проблем селища та округу Домбровський.

“Я вважаю, що депутати мають у своїй роботі керуватися наступними принципами: законності, гласності, колегіальності та підзвітності. І наостанок хочу зазначити, що громада має брати більш активну участь у місцевому самоврядуванні і розбудові нашого селища. Громада не повинна забувати, що, делегувавши представника свого округу у КСР, вона повинна стежити, щоби останній дійсно представляв інтереси мешканців округу, а не переслідував власні меркантильні цілі. У селищній раді саме тому хочу очолити регламенту комісію, бо вона має зробити депутатів підзвітними і підконтрольними громаді”,  – резюмує Домбровський.

2. Ковальська Ірина Михайлівна 1983 року народження. Перебуває в відпустці по догляду за дитиною 2015 року народження.

3. Котул Володимир Олексійович 1984 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Широкий Артем Іванович 1980 року народження. Засновник ТОВ “РОН-Стоун”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 6 вул. Паризької комуни буд. № 5, вул. Вокзальна, пров. Жовтневий

1. Єременко Микола Олександрович 1982 року народження. Воював під час АТО в батальйоні Київська Русь.

Безымянный

“Я домігся продовження роботи вуличного освітлення в селищі до 01.00. Встановив метало-пластикові вікна у третьому під’їзді будинку Паризької Комуни, 5. Неодноразово виступав співорганізатором заходів із благоустрою двору вищезгаданого будинку, зокрема впорядкування клумб, вивезення мотлоху. Ініціював зрізання чагарників та прибирання стихійного звалища на приватній земельній ділянці, прилеглій до магазину «Танець вогню» (вул. Вокзальна, 4). Станом на сьогодні дві третини робіт виконано. У співпраці зі спеціалістом виконкому КСР по благоустрою Лесею Петрик-Єльніковою домігся наведення чистоти навколо крамниць, розташованих на 6-му окрузі,” – звітує Єременко за зроблену роботу.

“Шляхом скарг до Земінспекції Київської області припинив діяльність незаконних складів під відкритим небом у центрі Коцюбинського за адресою Залізнична, 2/1. (біля станції «Біличі»). Багатотонні фури відтепер не розбивають наші дороги. Разом зі своїм заступником по фракції Є. Домбровським забезпечив своєчасну розчистку снігу у зимовий період по вулицях Паризької Комуни, Вокзальній та провулку Жовтневому. Забезпечив заміну двох сміттєвих баків у дворі будинів 12-14 по вулиці Вокзальній. Неодноразово виступав співорганізатором толок по прибиранню Біличанського лісу. Спрямував депутатське запитання на УЖКГ «Біличі» з метою виявлення домогосподарств на території округу, які не уклали обов’язкові (згідно із законом «Про відходи») договори про вивіз сміття. З частиною непідписантів проведено успішну спонукально-роз’яснювальну роботу. Залучив кошти із позабюджетних джерел на лікування 6-літнього жителя округу – Володимира Мирончука, хворого на ДЦП,” – додає Єременко.

У селищній раді планує працювати в регламентній комісії.

2. Косар Олексій Валентинович 1990 року народження. Безробтіний.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

3. Мотрончик Геннадій Петрович 1985 року народження. Головний інженер “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

4. Михальчук Інга Володимирівна – 1980 року народження. Домогосподарка.

 

Округ № 7 (вул. Лісова буд. 20 та 20а)

1. Чижевський Ігор Федорович 1972 року народження

Безымянный

Учасник АТО. Повернувся взимку 2015 року.

З 2007 року домагався встановлення лічильника та нарахування плати за теплову енергію за відповідним тарифом. Лічильник встановили на початку 2015-2016 р.р.  опалювального сезону. Мешканці будинку відчули різницю, що таке платити за лічильником.

Зараз Чижевський входить до ініціативної групи, яка створює ОСББ. Народна депутатка Марія Іонова, яка приїздила на збори в кілька дворів у селищі відзначила, що саме на Лісовій 20а завдяки ініціативній групі все складається якнайкраще.

“Всі мешканці селища, які прагнуть створити ОСББ, можуть звертатися до нас за допомогою. Ми організували навіть форум, щоб допомогти громаді до набрання чинності нового закону зрозуміти, як треба створити й вести роботу в ОСББ. Звертайтеся за номером 050-553-16-55”, – каже Чижевський.

“Восьмий рік працюю на заводі в м. Києві, займаюся забезпеченням сантехдільниці матеріалами та обладнанням. За майже 30-річний робочий стаж працював в ЖКУ, приватних фірмах,” – наголошує кандидат.

Чижевський бачить себе членом комісії з питань ЖКГ, де буде допомагати Олександрі Куцан у разі її обрання, працювати над проблемами комунального господарства.

2. Узерчук Людмила Валеріївна 1976 року народження. Узерчук не цікавилася роботою місцевого самоврядування. Хоч і жила тут давно, з’явилася тоді, коли Нові Обличчя набирали свою команду. Після виборів, як відомо, вона шукала роботу.  В січні місяці влаштувалася заступником директора “Гранд Стіл”. Хоча в той самий час місяцями сиділа в селищній раді протягом робочого дня й не отримувала там заробітної платні. Відповідно, вона може потрапити в залежність від партії, члени якої обстоювали дерибан Біличанського лісу, в той час як ми всі намагаємося вже 7 років його захистити. Брала участь у таємних псевдосесіях ради, на одній з яких депутати від Нових облич підтримали приєднання до Ірпеня. Рішення попередньої каденції щодо приєднання до Ірпеня визнано незаконним. Узерчук брала участь в силовому захопленні влади в селищі та лобіювала на голову комісії з питань містобудування дерибанника Владислава Євстєфєєва.

Коли прокуратура провадила обшуки в Ірпінській раді, яка дерибанить під керівництвом Нових облич тамтешні ліси, то Узерчук одразу приїхала на захист Володимир Карплюка разом із іншими депутатами від НО з Коцюбинського.

Безымянный

3. Баранчук Віктор Андрійович 1960 року народження. Начальник дільниці “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Козак Дмитро Олександрович 1983 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Надточій Віктор Григорович 1967 року народження. ПП “Надточій” (логістика, вантажні перевезення).

БезымянныйПроживає в Києві.

 

Округ № 8 (вул. Меблева буд. № 8, вул. Чапаєва буд. № 5)

1. Журавель Владислав Володимирович 1988 року народження

“З 2011 року займаюсь волонтерською діяльністю з попередження наркоманії, алкоголізму та кримінальній діяльності серед молоді і дорослих, а також із збереження сімей та сімейних цінностей. В цьому році буде 5 років як одружений, маю дворічного сина і плануємо з дружиною велику сім’ю,” – розповідає Журавель.

Безымянный

“Починаючи з навчання у економічному коледжі, цікавлюся економікою та економічними моделями, оптимізацією виробництва та виробничих процесів. Як підприємець маю досвід роботи із фінансами та бухгалтерським обліком. Громадською діяльністю та політичними питаннями став цікавитися та брати в них участь цього року, побачивши згуртованість громади та бажання звичайних непартійних людей змінювати життя навколо себе. Тому саме зараз, коли громада стала сильною та дала першу відсіч старій системі, прийняв рішення присвятити частину свого життя рідному селищу, зробити все що в моїх силах. Також, окрім питань загальних по всьому Коцюбинському, маю намір сприяти і вирішувати питання жителів наших гуртожитків по вулицях Чапаєва 5 та Меблевій 8, щоб кожен мав можливість зі мною зустрітися та подзвонити мені, або прийти додому. Скажу більше – кожен коцюбинець має право на всі блага, які обіцяли багато політиків. Це нам належить за законом, нам не потрібно це роками обіцяти. Я пропоную зробити це разом, щоб кожен мав можливість не тільки контролювати селищну раду, а й впливати на її рішення. Громаді потрібна підтримка не тільки до виборів, а й протягом позавиборчого періоду. Уявіть: тільки від нас, звичайних людей, залежить: чи будуть садки в селищі. Від нас залежить: чи буде стояти ліс. Від нас залежить: в якому стані буде громадський транспорт та якість доріг,” – додає Журавель.

Отримав освіту в Ірпінському економічному коледжі при Національному університеті біоресурсів і природокористування України (колишній Національний Аграрний Університет). Здобув кваліфікацію бакалавра за напрямом “Облік і аудит”. Готовий працювати в бюджетній комісії.

2. Ходаковська Марина Олександрівна 1977 року народження. Депутатка від Нових облич 7 скликання. Брала участь в таємних сесіях, де Нові Обличчя голосували зокрема і за підтримку рішення депутатів попередньої каденції щодо приєднання до Ірпеня, яке в подальшому було скасоване в суді. У квітні вона разом з більшістю депутатів взяла участь в злочинному захопленні влади в селищі.

БезымянныйПроживає в Ірпені.

 

3. Верченко Олекснадр Олександрович 1985 року народження. Керівник ТОВ “Будкомплексінвест”.

 

4. Земляков Володимир Валентинович – 1984 року народження. Директор ТОВ “Естпол”. Член політпартії “Укроп”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Фастовець Родіон Іванович 1991 року народження. Безробтіний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

6. Кривуля Роман Володимирович – 1988 року народження. Керівник відділу юридичного забезпечення виконавчого апарату Києво-Святошинської ради.

7. Фелюст Оксана Володимирівна 1973 року народження. Охоронець “Білицький ДОК”. Ймовірно, людина Садовського, оскільки працює на підприємстві його родини.

 

Округ № 9 (вул. Меблева 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, вул. Лісова (виключно приватний сектор)

1. Семенюк Сергій Васильович – 1975 року народження.

Безымянный

“Я з 2010 року приймав участь в громадських заходах по захисту Біличанського лісу: перевірка відповідності рішень Коцюбинської селищної ради на предмет відповідності законодавству та інтересам громади селища. Відстоювання прав мешканців на збереження земель лісного фонду в межах селища під час розгляду судових справ, участь в роботі ГО “Комітет Біличанського лісу”. Ініціював створення та реєстрації вуличного органу самоорганізації населення /ОСН/ для представлення та захисту прав мешканців по вул. Меблева в селищній раді. З 2012 року є членом ініціативної групи громадян по перевірці обґрунтованості тарифів на послуги централізованого опалення та якості наданих послуг, наданих ТОВ “УкрОпт “Мастер-енерго”, УЖКГ “Біличі” споживачам – мешканцям будинку по вул. Лісова 20 А. У селищній раді бачу діяльність по відновленню стаціонарного відділення лікарні, ініціювання перевірки правомірності передачі в оренду дитячого садочка за адресою смт. Коцюбинське, вул. Лісова, 21,  очолити контрольну комісію з питань перевірки обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги,” – зазначає Семенюк.

2. Зінкевич Олексій Петрович 1975 року народження. Лояльно ставиться до Нових облич. Після повернення Ольги Матюшиної на посаду, яка поновилася за ухвалою суду, разом з самопроголошеною секретаркою ради Главацькою, заступником голови Петром Пушанком пішов у довготривалу відпустку, залишивши УЖКГ “Біличі” без керівника. На вимогу голови комунальна установа відмовилася надавати документи для перевірки. УЖКГ “Біличі” має мільйонні борги. Балотується на Меблевій, проживає на Лісовій 20а.

3. Кондратенко Дмитро Олександрович 1982 року народження.  Безробітний. Останнє місце роботи у 2013 році – інструктор в центрі підвищення водійської кваліфікації “Штурман”. Член партії “УКРОП”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Пашинський Андрій Вікторович 1986 року народження.

БезымянныйПроживає в Бучі.

 

5. Столяров Максим Вячеславович 1983 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Луганську.

 

6. Тимченко Андрій Васильович 1977 року народження.  Директор ТОВ “Укртеплобудіндустрія”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

Округ № 10 (вул. Меблева буд. 9 та 10)

1. Недашківська Оксана Петрівна 1966 року народження. продиває в цьому ж окрузі. активна захисниця Біличанського лісу.

Безымянный

Регулярно відвідує сесії та судові засідання. Балотувалася в Ірпінську міську раду від “Свободи”, яка набрала незначну кількість мандатів. Разом із “свободівцем” Ігорем Домбровським брала участь в Євромайдані.

igor1

У 2012 році була спостерігачем на парламентських виборах виборах, коли громада боролася у 95 окрузі з нардепом-регіоналом Петром Мельником.

Активістка переймається проблемами музичної школи селища. Недашківська планує працювати в комісії з питань соцзахисту, освіти, молоді та спорту.

2. Хоптінська Тетяна Сергіївна 1977 року народження – депутатка від Нових облич 7 скликання. З самого початку канденції продемонструвала дуже низькі компетенції. Вимагала скликати сесію, бо в її окрузі нібито “тік дах” і “топилися люди”. З такими питаннями треба звертатися до УЖКГ “Біличі” депутату напряму й вирішувати з комунальним підприємством.

З такими низькими компетенціями мала намір очолити регламентну комісію Коцюбнської селищної ради.

У подальшому Хоптінська брала участь в таємних сесіях, де Нові обличчя голосували зокрема і за підтримку рішення депутатів попередньої каденції щодо приєднання до Ірпеня, яке в подальшому було скасоване в суді. У квітні вона разом з більшістю депутатів взяла участь в злочинному захопленні влади в селищі.

3. Антошин Сергій Валерійович 1985 року народження. Комерційний директор “Нетексперт”. Жодної інформації про громадську діяльність немає. З цієї ж фірми по 11 округу кандидується брат депутатки Ірпінської ради Бідули, яка голосує разом з Новими Обличчями, а за попередньої каденції входила до фракції Партії регіонів.

4. Гейко Оксана Вікторівна 1979 року народження. Безробітна.

БезымянныйПроживає в м. Дзержинськ.

 

5. Захарчук Микола Петрович 1946 року народження. Член Компартії. Помічник нардепів-комуністів Соломатіна та Мармазова.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

6. Ясь Богдан Леонідович 1982 року народження – Балотувася до Ірпінської міської ради від БПП, але внутрішньопартійний рейтинг виявився занадто низьким, щоб туди потрапити. Співорганізатор “Волонтерської ради”. Згідно з інформації, яку надав кандидат про себе, він допомагає АТО та захищає зелені зони Ірпеня.

БезымянныйМешкає в м. Ірпінь.

 

7. Кулик Леонід Олексійович 1980 року народження. Працівник УЖКГ “Біличі”. Покрівельник рулонних покрівель 4 розряду. Живе на Пономарьова. Оскільки він рядовий працівник комунальної структури, то з високою ймовірністю на нього може чинитися тиск. Висувався минулого разу по цьому ж округу.

Округ № 11 (Меблева 11, 11а, 11б) – можна ознайомитися з детальним аналізом округу та кандидатів.

1. Куцан Олександра Валеріївна 1978 року народження.

Без імені

“Здійснюю моніторинг роботи корумпованого УЖКГ «Біличі». Домоглася, щоб був зроблений ремонт під’їздів на Меблевій, які згодом я власноручно художньо розписала. Контролюю несанкціоновані зливи КНС. Контролюю роботу монополіста ТОВ «Мастер-Енерго». Разом з Ольгою Матюшиною не дали в суді відібрати у бюджету 1,5 млн грн. В результаті тарифи в цьому сезоні не піднімалися. У 2014 р. встановила в під`їздах стаціонарні скриньки для збору відпрацьованих батарейок. Висадила саджанці на зупинці. У реабілітаційному центрі, де мешкає 170 вимушених переселенців, встановлено лічильник води та стягується оплата за вивезення сміття, що забезпечило додаткові надходження до бюджету громади. З 2016 року за мого сприяння у селищі понад місяць працював топограф, роблять карти територій для двірників. Зробила 2 запити у Міносвіти про кошти на ремонт освітніх закладів, запит у Міністерство охорони здоров’я про добудову у лікарні та 2 звернення у прокуратуру щодо непрозорої діяльності у УЖКГ “Біличі”Брала участь в  організації толок в Нацпарку,” – розповідає Куцан про свою активність.

2. Танцюра Леонід Олексійович – 1953 року народження. Дерибанник Біличанського лісу. Кнадидувався разом з екс-регіналами від партії Наш край до облради й програв вибори. У дворах переконує людей, що він за збереження Біличанського лісу. Насправді став адвокатом екс-регіонала Вадима Садовського. Веде боротьбу з громадою. Заперечував в суді проти бездіяльності Садвоського як селищного голови Коцюбинського разом з представником Ірпінської міської ради. Суд активісти, зокрема Наталія Коломієць виграла.

Танцюра при доволі скромних статках їздить на Порше й вдягає одяг дорогих світових брендів.

БезымянныйПроживає у місті Києві.

 

3. Самчишин Олексій Миколайович – 1985 року народження. Брат головної лікарки Бідули – депутатки Ірпінської ради, яка голосує разом з Новими обличчями, а за попереднього скликання була в фракції Партії регіонів. Директор ТОВ “Нетексперт”.

4. Позняк Ярослав Любомирович 1976 року народження. начальник відділу Дипакадемії України МЗС.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Поліщук Інна Станіславівна 1974 року народження. Безробтіна.

БезымянныйПроживає в Черкаській області.

 

6. Прокудін Станіслав Вікторович 1993 року народження.  У 20 років став директором ТОВ “УкрКлинСервіс”. Співпрацює з ГО “Ми разом”, яке пов’язан із радикалом Юраковим, який у 2012 році балотувався на виборах до ВРУ. Це теж з високою ймовірністю техкандидати, які просто балотуються, щоб комусь дати квоти в ДВК, які обираються шляхом жеребкування та спостерігачів.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 12 (вул. Доківська буд. 4,5,6,7, 7а, 8, 13, 15 та вул. Залізнична)

1. Буток Людмила Володимирівна 1960 року народження.

Безымянный

Воює зі здирницькими тарифами. Як активістка згуртувала громаду і вимагала в депутата Владислава Євстєфєєва, якого важко було знайти мешканцям селища, бо він немісцевий, підзвітності й виконання доручень виборців. Відвідувала сесійні засідання та судові засідання, зокрема у справі щодо скасування рішення Коцюбнської ради про приєднання Коцюбинського до міста Києва.

Одне з останніх місць роботи – КРУ Київської області. Буток бачить свою роботу в комісії з питань ЖКГ, щоб вирішити проблеми тарифів свого округу та допомогти з компетенціями колишнього працівника КРУ з такими справами як так звана реконструкція каналізації по вул. Бакала.

2. Євстєфєєв Владислав Миколайович 1970 року народження. До цього часу був немісцевий. тепер же вказав адресу проживання – АТЛАНТ. Саме він лобіював будівництво висоток замість промзони і обіцяв від забудовника на сесіх багато “подарунків” у вигляді садка на сотні місць та інших благ. За словами прокурора він має майже 100 ділянок лісу у національному парку. Очолював за Садовського депутатську групу “Спільна мета”, яка мала на меті подерибанити ліс. До цієї групи увійшли майже всі депутати (Главацька, Рожанський, Лизун і т. д.) Євстєфєєв подав декларацію з доходом за рік 8 514 гривень. За 2015 рік він задекларував внесок у статутний капітал у розмірі 8 мільйонів. Нові обличчя лобіювали Євстєфєєва на голову комісії з питань містобудування. Для Євтєфєєва, який у власність отримав ліс, бути головою комісії з питань містобудування – це шалений конфлікт інтересів.

3. Виговський Олексій Петрович 1983 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Бондаренко Володимир Володимирович 1966 року народження. Гендиректор ПрАт “Атлант”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Заворотнюк Максим Сергійович 1978 року народження. Керівник ТОВ “ЄС ТРЕЙД”. Заступник голови ОСББ “Коцюбинське”.

 

Округ № 13 (вул. Доківська бул.17,19, 21,23,11,29,21,39)

1. Столяр Геннадій Володимирович 1969 року народження. Був мобілізований до 72 бригади з серпня 201 року по вересень 2015 року. Воював на території Донецької та Луганської областей. Голова правління кооперативу “Дорожний” в селищі. Працює водієм швидкої допомоги. Волонтер. Їздить передавати допомогу на фронт.

Безымянный

Роботу АТОвця громада бачить у земельній комісії.

2. Ющенко-Корбут Катерина Юріївна 1983 року народження. Безробітна представниця Нових облич. Брала участь у таємних сесіях, на одній з яких Нові Обличчя протягнули рішення на підтримку попередньої позиції ради щодо приєднання до Ірпеня. Брала участь у силовому перевороті влади задля усунення законно обраної громадою селищної голови з посади. Раніше була помічницею депутата облради – регіонала Юрія Цікаленка.

3. Храмченко Лариса Федорівна 1967 року народження. Радник Гендиректора “Атлант”. Депутатка Донецької облради 6 скликання.

4. Крилов Денис Сергійович 1985 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

5. Вовк Володимир Володимирович 1970 року народження. Працює в групі компанії “Олімп”.

БезымянныйПроживає в Яготині.

 

6. Могілевкін Олександр Аркадійович 1980 року народження. Провідний менеджер з продажу ТОВ “О-НЕТ”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

Округ № 14 (вул. Доківська буд. 25,27, вул. Паркова, пров. Парковий, в/м 136)

1. Вовченко Олена Володимирівна 1966 року народження

Безымянный

“Я  волонтер КП “Центр ідентифікації тварин”. З 2011 по 2015 рік з домовилася з ветеринарною клінікою та за власний кошт стерилізувала безпритульних тварин, які перебувають на території скверу біля Будинку культури та на інших територіях селища. Планує продовжувати роботу у даному напрямі. Також захоронювала тварин, які загинули у результаті отруєння. Активно займаюся організаційними питаннями, зокрема облаштування майданчика для дресирування тварин з усіма необхідними прилаштуваннями. Чималу увагу приділяю питанням багоустрою, зокрема організовую прибираня території лісопаркової зони за маршрутом вигулу домашніх собак. Здійснюю озеленення прилеглої до будинку території. Надаю посильну допомогу малозабезпеченим пенсіонерам. Торік проводила опитування серед мешканців будинку свого проживання щодо встановлення лічильника опалення. Його треба встановити з метою економії коштів,” – говорить Вовченко.

2. Даніш Сергій Павлович 1980 року народження. цілив у крісло мера й програв Ользі Матюшиній. Даніш був помічником нардепа-регіонала Петра Мельника. Він відсидів у СІЗО не один місяць.Спортсмена підозрювали в організації резонансного викрадення монахинь. За Даніша вносили заставу у розмірі майже 350 тисяч гривень. Такої суми на руках в родичів не було – допомогли Нові друзі. Сергій Даніш відомий також тим, що в 2008 році отримав земельну ділянку в скандальному Біличанському лісі за квотою тодішнього депутата ради Володимира Жаркова, який у 2010 році балотувався на селищного голову Коцюбинської ради. Тоді Даніш входив до контрольно-ревізійної комісії політичного об’єднання “Пряма дія”, яке очолював однопартієць Жарков. У скандально відомому “УкрАзіаБуді”, який залишив столиці недобуди – Дніпровські вежі, – Даніш був помічником Голови Правління того ж таки Жаркова. Зараз Даніш і далі пов’язаний з будівельним бізнесом. Працює на посаді заступника директора компанії “Благобуд”.

БезымянныйНе проживає в селищі.

 

3. Белікова Ірина Вікторівна 1976 року народження. Бухгалтер “Бнайтед Алко”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Павлова Людмила Олександрівна 1954 року народження. У 2014 році балотувалася від Ліберальної партії України, яку на той час очолював політик, що голосував за диктаторські закони 16 січня.

БезымянныйПроживає в Боярці.

 

5. Погуляйло Олександр Миколайович 1981 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Прилуках.

 

6. Храмченко Роман Романович 1986 року народження. Менеджер з розвитку ринків збуту ТОВ “Промкомплект”. Кандидується на сусідньому з матір’ю окрузі. Мати Лариса Храмченко є помічником гендиректора “Атланту”. Кандидат член ГО “Права людини” у Києві.

Округ № 15 (вул. Доківська буд. 9)

1. Лернер Наталія Андріївна 1964 року народження.

Безымянный

“Моя громадська діяльність почалась з того, що  в нашому домі, де мешкає моя велика родина, багато друзів, співробітників та знайомих, за кошти, зібрані мешканцями, були придбані два теплолічильника.  Не усі сусіди здавали гроші для придбання лічильника, тому дехто платив за послуги опалення по лічильнику, а інші — за квадратні метри. Мені вдалось вирішити це питання –  з жовтня 2015 року всім мешканцям плату за опалення нараховують по показниках теплолічильника,  як це прописано в Постанові 630 Кабінету Міністрів. При вирішенні проблеми з теплолічильниками я отримала  деякі документи по придбанню  і установці обладнання. Виявилося, що людина, яка займалася лічильника в секції 4,5,6,7 під’їздів, зібрала приблизно на  9000 грн. більше, ніж згідно документів коштували придбання і установка цього лічильника. Нині  ведеться робота по поверненню цих коштів мешканцям будинку.

“Також добиваюсь, щоб УЖКГ «Біличі» провів ремонт даху, вивіз сміття з підвальних приміщень, облаштував прибудинковий смітник так, щоб вітром сміття не заносило на дитячий майданчик. Мої знання з економіки допоможуть  мешканцям нашого селища отримувати якісні послуги по тепло-, водо-, електро- і комунальним послугам, щоб тарифи були обґрунтованими та відповідали якості цих послуг,” – додає Лернер.

Працює головним бухгалтером ТОВ “Елма-Консталтинг”. Має компетенції для роботи в бюджетній комісії.

2. Міщенко Сергій Іванович 1975 року народження. Депутат від Нових облич 7 скликання. Після Ільницького був найбагатшим депутатом ради і не розраховувався вчасно з боргами.

3. Климець Ольга Анатоліївна – 1971 року народження.  Комерційний директор, акціонер підприємства ПрАТ “АТЛАНТ”. На автобіографії власноруч написано.

БезымянныйПроживає в місті Києві.

 

4. Мачульський Валерій Миколайович 1982 року народження. Директор ТОВ “Проектна майстерня “ФОРМА”. Зі слів політика, допомагає батальйону “Київська Русь”. Член політичної партії “УКРОП”.

БезымянныйПроживає у Вишгороді.

 

5. Тичина Сергій Олександрович 1969 року народження. Перебуває в запасі СБ України.

Проживає в Києві.

Безымянный

 

 

6. Расходов Ілля Валерійович 1987 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

 

Округ № 16 (вул. Доківська буд. 26)

1. Форостовський Євген Анатолійович – 1987 року народження

Безымянный

“Згуртував жителів дому і в нашому будинку ми встановили нові вхідні домофонні двері та поштові скриньки. В нашому селищі є серйозна проблема з безпритульними тваринами. Я разом зі своєю дружиною, яка є волонтером КП “Притулок для тварин”, за власні кошти простерилізували більше 30 безпритульних тварин поблизу нашого комплексу. Був одним з організаторів створення ОСББ в нашому будинку, та входив до складу правління – займався організаційними питаннями. На місцевих виборах 2015 року висувався кандидатом в депутати до Коцюбинської селищної ради за адресою Доківська 26, та не пройшов, зайнявши друге місце. Але роботу з громадою не припинив. За моєї ініціативи в будинку, в якому я висувався, було встановлено поштові скриньки та дошки оголошень. Також я планую встановити стаціонарні скриньки для збору відпрацьованих батарейок та модернізувати систему освітлення в даному будинку,” – ділиться своїми планами Форостовський, який бачить себе членом комісії з питань ЖКГ.

2. Столяр Анатолій Анатолійович – 1995 року народження. Обраний депутатом 7 скликання від Нових облич. Брав участь у таємних сесіях, на одній з яких Нові Обличчя протягнули рішення на підтримку попередньої позиції ради щодо приєднання до Ірпеня. Брав участь у силовому перевороті влади задля усунення законно обраної громадою селищної голови з посади. Безробітний і ніколи не займався трудовою діяльністю. За інформацією, якою володіє редакція, Столяр ухилявся тривалий час від повістки.

3. Соловей Юрій Миколайович 1977 року народження.  Начальник відділу охорони Білицького ДОК. Про громадську діяльність кандидата ані слова. Ймовірно, людина Садовського, оскільки працює на підприємстві його родини.

4. Конопатський Юрій Миколайович 1982 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в місті Київ.

 

Округ № 17 (вул. Пономарьова 2а,2в,2/1)

1. Анікєєва Ірина Анатоліївна – 1981 року народження

Безымянный

“За фахом юрист, за покликанням – волонтер. Вона пройшла з нами безліч судів. Депутати від Нових облич її цькували і нападали. А вона спокійно опрацьовувала документи і йшла до суду знов. Прошу підтримати,” – пише Ольга Матюшина.

Анікєєва одна із співорганізаторів форуму щодо формування ОСББ та його функціонування. Може працювати як в комісії з питань ЖКГ, так і в земельній комісії.

2. Лизун Іван Миколайович 1980 року народження. Політичний аутсайдер, який на виборах до Ірпінської міської ради мав такий низький внутрішньопартійний рейтинг з-поміж Нових облич, що навіть попри те, що партія набрала 15 мандатів, йому не вдалося потрапити до Ірпінської ради. У Коцюбинській раді входив до депутатської групи “Спільна мета”, яку очолив власник майже 100 ділянок лісу депутат Владислав Євстєфєєв, який за інформацією “Української правди” є організатором дерибану Біличанського лісу. Також володіє торговими точками в селищі Коцюбинське і відповідно має конфлікт інтересів між представництвом інтересів громади та лобіюванням власних бізнесових питань. У поіменному голосуванні підтримав дерибан лісу кооперативами, на які завели сотні гектарів лісу. Лизун не підтримав пропозицію депутатки і журналістки Ірини Федорів позбавити втікача Петра Мельника, в якого Даніш був помічником, звання почесного громадянина селища Коцюбинське.

3. Нетреба Алла Петрівна 1969 року народження. З 1991 року працює у військовій частині на посаді провідного редактора відділу електронних карт.

4. Вальчик Сергій Миколайович 1983 року народження. Заступник головного інженера ПрАТ “АТЛАНТ”.

Безымянный

Мешкає в місті Бровари.

 

5. Патика Ірина Миколаївна – 1983 року народження – безробітна. Ймовірно, техкандидат.

БезымянныйПроживає в місті Києві.

 

6. Юрченко Олександр Миколайович 1988 року народження.  Безробітний. Був помічником нардепа-“свободівця” Олександра Шевченка, а тепер – нардепа від БПП Андрія Денисенка. Обидва рази на громадських засадах. Член партії “УКРОП”.

БезымянныйПроживає в місті Києві.

 

 

Округ № 18 вул. Пономарьова буд. 2, 2б, 6, 2/2

1. Коломієць Наталія Миколаївна 1978 року народження.

Захищає інтереси громади в судах як волонтер. Саме завдяки їй скасоване незаконне рішення депутатів Коцюбинської селищної ради щодо приєднання Коцюбинського до Ірпеня.

Безымянный

“Проведений юридичний аналіз ситуації щодо реконструкції каналізації, якої взагалі нема на балансі ради по вулиці Бакала  (сума позову майже 4 млн гривень) та невиправданого підняття тарифів “Майстер-Енерго” (сума позову на майже 1,5 млн гривень). Останню справу вже виграно. За бюджетні гроші по каналізації триває боротьба і ми не відступимо,” – наголошує Коломієць.

“З 2013 по 2015 роки представляла інтереси Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Білицька Перлина” на громадських засадах. Нині фактично борюся проти рейдерства в органах місцевого самоврядування й опоную Новим обличчям у судах. В тому числі разом із представниками Верховної Ради виступаю проти позову Нових облич, які вирішили скасувати постанову Верховної Ради про проведення дострокових виборів,” – додає Коломієць.

З 2008 по 2014 рік  працювала начальником юридичного відділу ПП Аудиторська фірма “Консалтиг і Аудит”. Паралельно працювала за сумісництвом у дочірньому підприємстві “Управління експлуатаційних будинків” ВАТ “ДАК “Автомобільні дороги України”.

Компетенції Коломієць дозволяють їй працювати як в комісії з питань ЖКГ так і в земельній комісії.

2. Рожанський Ігор Вячеславович 1975 року народження – колишній регіонал. Підтримував дерибан Біличанського лісу у поіменному голосуванні, відхиливши протести прокурора, і не виступав проти примусового приєднання Коцюбинського до Ірпеня.

3. Федорів Юрій Павлович 1977 року народження – брат активістки та журналістки Ірини Федорів.

“Прошу всіх виборців і мого брата мене зрозуміти. У мене чудовий брат. Він в автобіографії написав, що багато подорожує, цікавиться біговими лижами, роликами, займається бджолярством. Про громадську діяльність тут не йдеться. В мого брата є просто амбіція балотуватися. На моє питання: навіщо? Він відповів, що давно планував. Тобто нічого конкретного. На цьому окрузі балотується прекрасна кандидатка – Наталія Коломієць. Саме вона зі мною зранку їздила електричками в суди відстоювати права громади. Вона допомагала з віче й юридичними консультаціями. На ній десятки позовів, які вона веде на волонтерських засадах для громади. Її компетенції для громади дуже важливі. На окрузі з нею змагається колишній регіонал Ігор Рожанський, який голосував за відхилення протестів прокурора і сприяв дерибану Біличанського лісу. Тепер він в Нових обличчях. По суті мій брат, який живе в одному будинку з Коломієць, виконує функцію технічного кандидата й відтягує голоси в Коломієць, збільшуючи шанси екс-регіонала. Я люблю свого брата. Він любить мене і навіть свою доньку назвав Ірина Федорів. Я її хресна мати. Я попередила свого брата, що я дію в інтересах громади й агітуватиму проти нього, проти Рожанського і за Наталю Коломієць. Я прошу у всіх пробачення, що не знайшла потрібних слів, щоб його переконати не розривати голоси виборців. Якби я жила в цьому окрузі – я б голосувала тільки за Наталю Коломієць. Саме вона воює зі мною за громаду, саме її знання в раді допоможуть розвинути громаду,” – наголошує Ірина Федорів.

4. Марченко Микола Вікторович 1986 року народження – фізична особа-підприємець. У автобіографії йдеться, що кандидат працював помічником народного депутата України в 2013-2014 роках.  Такий помічник значиться в УДАР-івця Олександра Мочкова на платній основі. І повний тезка – Марченко Микола Анатолійович був помічником на громадських засадах у нардепа-“регіонала” Михайла Чечетова. Зараз кандидат – член партії “УКРОП”. Як і інші кандидати від цієї партії громадською діяльністю не займався. Всі автобіографії кандидатів – членів партії “УКРОП”  зверстані в однаковому стилі.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Михайличенко Максим Миколайович 1983 року народження – безробітний. Громадською роботою не займався.

Мешкає в місті Києві.Безымянный

 

6. Бойко Костянтин Валерійович 1985 року народження. Менеджер з оптової торгівлі ПП “Будпостач”. Про громадську діяльність кандидат не згадав ані слова.

7. Блінов Дмитро Анатолійович 1977 року народження. З 2014 року працює головним інженером на держпідприємстві “Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв”. Безпартійний. Жодної інформації про громадську діяльність кандидат не зазначив.

Округ № 19 вул. Пономарьова буд. 6/1, 6а

1. Ковальчук Олександр Володимирович 1979 року народження.

Безымянный

Переймається збереженням лісу та дуже відповідально ставиться до створення ОСББ. Фахівець своєї справи. Буде результативно працювати в комісії з питань ЖКГ.

“У 2008 році організовував створення ОСББ “Біличі Пономарьова” та є його головою. Проводив роботу щодо спонукання до активізації роботи посадових осіб, відповідальних за утримання комунального господарства селища. З активом будинку організовував проведення заходів з наведення порядку на прибудинковій території, у лісовій зоні. Займаю нетерпиму позицію до знищення лісових насаджень, затримував браконьєрів, що вирубали ліс. Є членом колективу мисливців та рибалок,” – розповідає про себе Ковальчук.

2. Шкловець Ольга Миколаївна – 1962 року народження. Прибиральниця – кандидатка від Нових облич.

4. Солдатенко Ігор Григорович 1972 року народження – заступник гендиректора з МТП ПрАТ “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

3. Самойлова Олена Вікторівна 1965 року народження. Безробітна.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Дяченко Анатолій Миколайович – 1985 року народження. Приватний підприємець.Жодної інформації про громадську діяльність не зазначено.

6. Грушевой Андрій Миколайович – 1989 року народження. Балотувався у депутати Ірпінської міської ради від БПП і посів мало не 30 місце. На момент виборів тимчасово не працює. Член Громадської ради при виконкомі Ірпінської міської ради.

БезымянныйПроживає в Ірпені.

 

Округ № 20 вул. Пономарьова буд. 6/2

1. Мороз Юрій Володимирович 1974 року народженя.

Безымянный

Працює директором компанії “Пауер Дженерейшн”. Йде в команді активістів на підтримку Ольги Матюшиної.

“Без лісу Коцюбинське не вартує нічого. Його треба відстоювати. Треба вчитися самим господарювати. Окрім екологічних питань у нас ще є комунальні. Нам треба гуртувати людей і розповідати їм, як створити ОСББ. Допомагати їм робити перші кроки. Дуже гостро буде стояти питання не лише ОСББ, а й дитсадків. Зараз це проблема, а коли здадуть всі новобудови, кожна родина відчує і що таке затори, і що таке брак садків та шкіл. Всі сили треба кинути на те, щоб піднімати інфраструктуру селища, а не паразитувати на тому, що вже десятиліттями не змінювалося”, – зазначає Мороз.

2. Багінська Галина Миколаївна 1950 року народження – депутатка партії Нові обличчя 7 скликання. Пенсіонерка. Разом з Новими обличчями збиралася на псевдосесії, де зокрема приймали рішення на користь приєднання до Ірпеня без належних громадських обговорень. Разом з іншими преставниками Нових облич брала участь в силовому перевороті влади в селищі, в результаті чого на півтора місяці було усунуто законно обрану селищну голову Ольгу Матюшину від виконання її обов’язків. Частина депутатів Нових облич обстоювали за попередньої каденції дерибан лісу.

3. Бажанов Володимир Володимирович – 1980 року народження. Начальник відділу адмінсистем ТОВ “Юнайтед Алко”. По одному з округів кандидується ще одна працівниця цього товариства.

БезымянныйПроживає кандидат в місті Києві.

 

4. Пилипчук Віталій Вікторович 1987 року народження. З 2010 року директор ТОВ “ХОЛДИНГ В.В.П.”. З 2010 по 2012 рік очолював Вишгородську міську організацію Партії Народної Дії “Надія”. У 2015 році Голова правління ГО “Громадська безпека України”.

БезымянныйПроживає в м. Київ.

 

5. Михайлюк Олег Миколайович 1978 року народження.  Директор ТОВ “ПРЕСТИЖ-О”. У автобіографії кандидат зазначив, що допомагає багатодітним там малозабезпеченим сім’ям. Член партії “УКРОП”.

6. Степура Алла Олегівна – 1987 року народження. Тимчасово не працює.  Волонтер БФ “Серце до серця” у 2007 – 2009 роках. Була помічником-консультантом депутата Васильківської райради.

Округ № 21 вул. Пономарьова 6/3

1. Черненко Олена Анатоліївна 1984 року народження

Безымянный

“Олена Черненко – президент ГО “Координаційно-ресурсний центр “Інклюзивна культура”, керівник “Дитячого центру розвитку”, координує роботу проектів “Діти України”, “Музей без бар’єрів:від теорії до практики”. Систематично організовує в селищі майстер класи для дітей з особливими потребами. Вона настільки позитивна, що чесно кажучи, я сама час від часу від неї підзаряжаюсь,” – говорить Ольга Матюшина.

Може фахово працювати в комісії з питань соцзахисту, освіти, культури, молоді та спорту.

2. Гуля Євген Васильович 1953 року народження. Пенсіонер. Член партії “Свобода”. Перший підняв синьо-жовтий прапор у Київській області над селищною радою Коцюбинського. 18 лютого поранений в Маріїнському парку під час штурму ВРУ.

3. Главацька Юлія Олександрівна 1985 року народження – самопроголошена голова, яка після захоплення ради штампувала рішення підробними печатками. Щойно суд своєю ухвалою про забезпечення позову відновив Матюшину на посаді, як вона пішла у відпустку.  За попередньої каденкції входила до депутатської групи “Спільна мета”, яка обстоювала дерибан Біличнаського лісу й контролювалася Владиславом Євстєфєєвом та екс-регіоналом Вадимом Садовським.

Главацька захищала в суді Садовського, якому прокуратура інкремінувала протокол на корупцію. Зрештою громада домоглася того, що Садовського, попри намагання Главацької прикрити порушення закону, притягнули до відповідальності.

4. Малишко Любов Сильвестрівна 1963 року народження. Пенсіонерка. Екс-депутатка Коцюбинської селищної ради кількох скликань, дербанниця Біличанського лісу, яка на зборах сказала, що треба дати відрізати громаді два пальці, але три тоді лишиться.

“Для того, щоб виготовити генплан треба копійка. Прийшли нормальні люди і сказали, що дадуть землю, але треба їм враховувати і свої інтереси. Ми ж не платимо. Але ми хочемо. Нехай нам відріжуть три пальці, але два нам залишиться,” – сказала під час засідання Малишко, в якої в лісі була ділянка.

5. Бондаренко Євгеній Васильович 1987 року народження. Виконроб “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

6. Пилипчук Віталій Вячеславович 1988 року народження. Тимчасово не працює.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

7. Савицький Андріан Олександрович – 1983 року народження. Адвокат. Самозайнята особа.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

Округ № 22 вул. Пономарьова 1, 1/5, 3а, 4, 5, 7, 8, 9, 9а, 11,16, 17, 17а

1. Антощук Роман Григорович 1984 року народження.

Безымянный

Він повернувся з-за кордону задля того, щоб допомогти команді громади Коцюбинського. Зараз займає посаду радника заступника міністра інфраструктури України.

“З таким депутатом ми матимемо можливість посилено розвивати селище. Як корисно мати депутата, якого чують в Міністерстві інфраструктури. У нього сильні компетенції. Прошу всіх підтримати Романа. Завдяки йому функціонує сайт громади Приірпіння. Це людина, яка закриває нам тили роками, де б він не був в той час в Сеулі чи Дубліні. Тепер з новою роботою у нього буде ще більше можливостей допомагати селищу,” – наголошує Ольга Матюшина.

Антощук планує зробити прозорим використання бюджету селища, щоб на офіційному сайті кожен міг простежити, куди йдуть податки з селища, бо переконаний, що податки мають працювати на громаду. Може фахово працювати в бюджетній комісії.

2. Луценко Юрій Вікторович 1986 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

3. Посметюк Андрій Васильович 1962 року народження. Заступник гендиректора ПрАТ “Атлант”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

4. Лазаренко Віталій Вікторович 1979 року народження. Балотувався у депутати Ірпінської міської ради від БПП і посів мало не 30 місце. До Ірпінської ради через низький внутрішньопартійний рейтинг не потрапив. Начальник філії “Стрийський вагоноремонтний завод” ПАТ “Українська залізниця” (Львівська область). Член Громадської ради при КОДА. Голова комітету по моніторингу за використанням земельних ресурсів.

Проживає в Києві. Безымянный

 

5. Пятецький Єгор Олександрович 1998 року народження. Студент.

6. Литвин Наталія Юріївна 1985 року народження. Помічниця народного депутата від БПП Андрія Денисенка. Ймовірно йде в команді кандидатів від УКРОПу, оскільки один з помічників Денисенка, який кандидується по іншому округу, балотується як член УКРОПу.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 23 вул. Пономарьова буд. 18, 18а

1. Радуда Ліна Володимирівна 1961 року народження. Підтримана віче.

Безымянный

“Я у 2010-11 роках була включена в тимчасову депутатську комісію по тарифам на опалення. Добивалась виконання забов’язань ЖК “Коцюбинський” підключити будинки в районі ДОЗу до Київенерго. У 2014-15 роках домоглась поточного ремонту даху 1-го під’їзду над ліфтовою шахтою. У 2014 роках домоглась зменшення квартплати для будинку. У 2016 році в бюджетній комісії ініціювала оптимізацію податку на нежитлове нерухоме майно,” – зазначає Радуда.

З 2001 року працює бухгалтером в ТОВ “Білпромпостач”. Компетенції Радуди дозволяють працювати і в комісії з питань ЖКГ або в бюджетній комісії.

2. Гуменюк-Торган Олена Олександрівна 1972 року народження. Керівник комітету з питань економічного розвитку ГР при КОДА. З 2014 року волонтер. Чоловік загинув під Дебальцево.

Її кумом став перед виборами у 2015 році екс-регіонал Дмитро Христюк – заступник міського голови Ірпеня, який перейшов в партію Нові обличчя.

3. Салівонов Ярослав Михайлович 1954 року народження. Пенсіонер. Депутат Коцюбинської селищної ради попереднього скликання. Голосував за незаконне рішення щодо приєднання Коцюбинського до Ірпеня, яке в подальшому було скасоване у судовому порядку. Також голосував за переведення промзони під багатоповерхову забудову задля будівництва висоток “Атланту”. Промзона мала б наповнювати бюджет селища, натомість Коцюбинське перетворюється завдяки цьому рішенню в спальний район із нерозвиненою інфраструктурою (садки, школи). Голосував за звернення КСР, які сприяли дерибану Біличанського лісу. У цій каденції активно підтримував депутатів з Нових облич.

4. Журило Андрій Анатолійович 1980 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Манько Андрій Анатолійович 1980 року народження. Безробтіний. Член партії УКРОП. Помінчик нардепа від “Свободи”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

6. Маханенко Ігор Олександович 1980 року народження. Старший повар НСК “Олімпійський”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 24 вул. Пономарьова буд. 34

1. Яцина Олександр Васильович 1975 року народження. Начальник відділу контролю та ведення цифрової бази картографічних даних військової частини селища. Брав участь в АТО. Представник команди громади.

Безымянный

(на фото праворуч)

Закінчив Національний університет оборони України імені Івана Черняховського і отримав повну вищу освіту за спеціальністю ″Організація бойового та оперативного забезпечення військ (за видами та родами військ і сил). Воював в АТО. З червня 2013 року по теперішній час – начальник відділу контролю та ведення цифрової бази картографічних даних військової частини А3796 смт.Коцюбинське, Київської обл.

Закінчив Львівський військовий інститут імені гетьмана Петра Сагайдачного при Національному університеті “Львівська політехніка” за спеціальністю – геодезія.  Також є правником. Може працювати в земельній комісії.

2. Головня Віталій Олександрович 1981 року народження. Депутат 7 скликання Коцюбинської селищної ради пише у своїй біографії, що громадською роботою в тому числі на виборних посадах не займається. Виникає питання: або він говорить правду і не працює як депутат, або радник гендиректора “Епіцентру” не в змозі сам заповнити навіть автобіографію. Головня голосував на псевдосесіях та підтримував незаконне зняття з посади Ольги Матюшиної.

3. Шубін Олександр Борисович 1966 року народження. Балотувався до Ірпінської міської ради від Нових облич. Посів останнє місце в партійному рейтингу. Перший заступник гендиректора “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

6. Чеснокова Ніна Миколаївна 1955 року народження. Була депутатом КСР з 2002 по 2006 рік. Була на виборах спостерігачем та членом комісії. Кнадидувалася на виборах до Ірпінської міської ради від Опозиційного блоку, список якого очолювала Юлія Кульчицька.

4. Синиця Микола Іванович 1968 року народження. Безробтіний. Член партії “Свобода”.

5. Тунда Андрій Володимирович 1985 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

 

Округ № 25 вул. Пономарьова буд. 28

1. Пилипенко Наталка Михайлівна 1972 року народження.

Безымянный

“Я організовую допомогу продуктами харчування ветеранам і одиноким пенсіонерам нашого Ірпінського регіону в рамках соціальної програми Ірпінського товариства Червоного хреста. Окрім цього є співорганізатором свята до Дня захисту дітей, також проводжу лекції та  допомагаю з організацією в селищі форуму щодо особливостей створення ОСББ. Основною мотивацією балотуватися у депутати особисто для мене є необхідність закінчити розпочате, а саме домогтися державної допомоги для проведення підсилення конструкції фундаменту будинку на моєму окрузі, який знаходиться в незадовільному стані, непридатному  для нормальної експлуатації (3-я категорія технічного стану). Це можливо буде зробити лише за умови проведення інженерно-геологічних вишукувань. На моє депутатське звернення був зроблений депутатський запит до Ірпінської міської ради щодо проведення державної експертизи, яка буде зроблена найближчим часом,” – зазначає Пилипенко.

“В селищі багато таких проблемних будинків й потрібно вирішувати питання на рівні не лише місцевого самоврядування, але й залучати міські й обласні ради. У зв’язку з тим, що у мене є економічні компетенції, то у селищній раді планую очолити бюджетну комісію,” – резюмує депутатка 7 скликання.

2. Плешко Марія Володимирівна 1991 року народження. Кандидувалася від Нових облич до Бучанської міської ради. Попередня кандидатка по цьому округу від нових облич місцева мешканка вирішила не йти на вибори. Замість неї тепер йде на вибори дружина депутата Ірпінської міської ради Марія Плешко. Займається підприємницькою діяльністю. У соцмережі головно постить свої фото з відпочинку.

Без імені

БезымянныйПарашутистка Плешко мешкає в Ірпені.

 

3. Жвалюк Юрій Сергійович 1980 року народження. Фізична особа-підприємець.

Безымянный Проживає в Києві.

 

4. Кравченко Віктор Миколайович 1981 рок ународження. Інженер будівельної компанії ТОВ “Укртеплобудіндустрія”.

БезымянныйПроживає в Києві.

 

5. Кулікова Аліна Олексіївна 1986 року народження. Безробітна.

Безымянный

Проживає в Луганську.

 

Округ № 26 вул. Пономарьова, 25 (в/ч А3796), буд. 24а, 24 б, 25, 26, 26/1, 26/2

1. Анісімов Віктор Вікторович 1977 року народження. Обраний депутатом 7 скликання Коцюбинської селищної ради.

Безымянный

Помічник командира начальника відділу МТЗ військової частини.

“Депутат 7 скликання, жодного разу не відступив від Закону, не зрадив громаду, не приймав участі у псевдосесіях, гідно відстоював інтереси своїх виборців, хоча тиск на нього здійснювався шалений,”  – зазначає Ольга Матюшина на своїй сторінці у ФБ.

Анісімова команда бачить головою земельної комісії. АТОвці мають контролювати цільове використання землі.

2. Мунчак Сергій Володимирович 1979 року народження. Представник партії Нові обличчя. Минулого разу балотувався по сусідньому округу. Громадською діяльністю не займався.

3. Мяконький Максим Геннадійович 1986 року народження. Безробітний.

БезымянныйПроживає в Луганську.

 

4. Павлов Олександр Вікторович 1986 року народження. Застпуник Гендиректора з розвитку ПрАТ “АТЛАНТ”.

БезымянныйПроживає в Броварах.

 

 

17 липня голосуйте так, щоб селище наступні 5 років не боролося, а розвивалося з компетентними депутатами, які готові працювати на благо селища й підписали договори доброчесності з виборцями.

Безымянный

Просимо роздрукувати бліц-огляд свого округу й поширити з-поміж сусідів. Агітаційний період в кандидатів дуже обмежений. Коштів на рекламу у простих громадян багато немає. Тому просимо громаду відгукнутися і допомогти.

 

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539