Ніч підрахунку голосів: активісти взяли 10 мандатів, НО – 11

0

Виборчі дільниці заркилися з явкою десь 40 %. Проголосувало загалом виборців. Попередні вибори заверлилися восени з явкою, яка не дотягнула до 50 %. Загалом проголосувало 3899 виборців. Дані на одній з дільниць нещодавно уточнили (+ 7 голосів додалося після того, як оголосили явку).

Щойно закрилися дільниці, як мало не на кожні виникли якісь проблеми.

“Дільниця закрилася, а виявилося, що не всі зарежструвалися як спостерігачі чи кандидати. Ну, так у нас не зареєструвався кандидат Сергій Даніш. Вирішили його залишити на дільниці шляхом голосування,” – розповідає кандидатка Людмила Буток.

На цій же дільниці сталася сутичка. Депутат Ірпінської ради від Нових облич Олександр Маркушин, який очолює Ірпіньводоканал був на дільниці (поки невідомо в якому статусі), як і дуже багато його колег з Ірпеня.

“Ми зайшли і Маркушин був проти того, щоб ми як члени селищної ТВК були присутні на дільниці. Голова ДВК сказала, що по закону можна і тоді він відступив. Якби вона не сказала нас би ніхто не пустив. Далі вийшла незрозуміла ситуація між Маркушиним і кандидатом-самовисуванцем Романом Храмченком. Боронила поліція,” – розповідає член ТВК від “Самопопчі” Володимир Маслюк.

На цій дільниці ось така явка за округами:

12 округ – всього 374 виборці – проглосувало 165.

13 округ – всього 373 виборці – проглосувало 170.

14 округ – всього 351 виборець – проголосувало 134.

15 округ – всього 534 виборці – проголосувало 231.

Людмила Буток набрала  52 голос. Проходить Владислав Євстєфєєв, набравши при нижчій явці більше голосів, ніж минулого разу – 88.

Тут на дільницях переміг представник Нових облич Анатолій Столяр. У нього 62 голоси. В представника команди активістів Євгена Форостовського 43 голоси. На цій же дільниці ж окрузі виграє Іван Лизун, який набрав 75 голосів. Ірина Анікеєва набрала 41 голос.

Після 20:00 на Меблевій так само на дільницю з перепонами потрапляла Леся Петрик-Єльникова. За те, щоб вона зайшла голосувала комісія.

Безымянный

На Меблевій вже визначають явку по округам:

8 округ – всього 285 виборців. На вибри прийшло 107. Явка 37,5%

9 округ – всього 336 виборців – 110 прийшло проголосувати. 32,7%

10 округ – всього 363 вибоцрі . Проголосувало 159 виборців. 43,8%

11 округ – всього 370 виборців. Проглосували 159 виборців. 36,5 %.

Корінці запаковують.

Безымянный

Тут уже готуються відкривати першу урну станом на 21:30. О 22:00 висипали бюлетені.

Безымянный

На Меблевій – дві перемоги активістів. Олександра Куцан набрала 99 голосів супроти 24 голосів Семчишина. У Леоніда Танцюри – парашутиста і адвоката Садовського 3 голоси. Другу перемогу на вул. Меблевій команді активістів приносить “свободівка” Оксана Недашківська. Вона набрала 81 голос супроти 44 Тетяни Хоптінської. Проти Недашківської велася найчорніша кампанія з поширенням недостовірної інформації в анонімках.

По Лісовій перемагає представниця Нових облич – Людмила Узерчук (93 голоси). Розрив з представником команди активістів менше 10 голосів. Ігор Чижевський набрав 84 голоси.

У школі дільниця для 6 округів.

16 округ – всього 288 виборців. Проголосувало 117.

17 округ – всього 411 виборців – проголосувало 148 + 1 на дому.

18 округ – всього 438 вибоцрів. Проглосувало 192.

19 округ – всього 298 виборців. Проглосувало 122.

20 округ – всього 307 виборців. Проголосувало 132+ 2 на дому.

21 округ – 266 виборців. Проголосувало 122.

Наталка Коломієць волонтерка-юристка програла екс-регіоналу Ігорю Рожанському, який представляє партію Нові обличчя. Рожанський набрав 101 голос. Коломієць Наталя – 64.

Далі члени селищної ТВК їдуть на дільницю на ліцеї. Там виникла проблема, з слів очевидців, із членами ДВК. До 20:00 не всі встигли зайти в приміщення і опинилися на вулиці поза виборчою дільницею. Коли інші вже рахують, на ДВК Чернікова ще й не починали.

На цій дільниці підрахунок затягується. Скіпальський перемагає самовисуванця Шевчука – 85  супроти 33. Але Скіпальська набрала 50 голосів, а Назарук – 110. Сокотюк виграла округ в Лагоди – 82 проти 54 голосів.

Безымянный

Колишньому депутатові Олександру Хвостенко Тетяна Щербакова програла 10 голосів – 73 проти 64.

ДОЗ рахує результати.

Безымянный

На 23 окрузі перемагає Ліна Радуда. Вона набрала за попереднім підрахунком 105 голоси. Радуда з команди активістів. 33 голоси набрав Ярослав Салівонов – колишній депутат Коцюбинської ради, який голосував за приєднання до Ірпеня. І третє місце посіла Олена Гуменюк-Торган, набравши 18 голосів. Радуда проживає на окрузі.

На 25 окрузі лідирує Наталія Пилипенко з команди активістів. У неї поки найвищий результат з-поміж депутатів. 116 голосів. Парашутистка Плешко набрала 89. Решта кандидатів навіть не набрали одного голосу. При нижчій явці Пилипенко набрала навіть більше, ніж минулого разу. Тоді на її разунку був 101 голос.

На 26 окрузі переміг депутат Коцюбинської селищної ради Віктор Анісімов, який не зрадив громаду. Він набрав 76 голосів. Павлов на 2 місці і набрав 23 голоси. Мунчак від Нових облич – 17.

а 22 окрузі більшість голосів за кандидата Віталія Лазаренка. 58 голосів. Балотувався у депутати Ірпінської міської ради від БПП. Кандидат з команди Ольги Матюшиної набрав 38 голосів.  Кандидат немісцевий.

У 24 окрузі перемагає Віталій Головня – колишній депутат Коцюбинської селищної ради. За ньогопроголосували 98 голосів. Кандидат з команди активістів зайняв 2 місце і набрав 37 голосів. Далі голоси розпорошилися між кандидаткою Ніною Чесноковою – 17, предстанвиком Атланту Олександром Шубіним – 15, Синиця набрав 4 голоси. 2 бюлетені визнані недійсними.

За тим, як розподілилися голоси можна подивитися в таблиці, яку створив Павло Остовський – представник Сильних громад та руху ЧЕСНО.

Всі дані є попередніми, отримані від спостерігачів та кандидатів на дільницях.

Безымянный

Тим часом Ольга Червакова поїхала до Ірпеня, де Ірпінське ТВК не просто не може засісти, а 4 дні не може розглянути заяву від “Сампопомочі” про заміну члена Коцюбинської ТВК.

Безымянный

Комісії бракує кілька годин кворуму. Кілька членів Ірпінської ТВК, за інформацією джерел, сьогодні перебувають у Коцюбинському.

Поки триває підрахунок на двері повісили ось такий листок.

Безымянный

Хтось тішиться з того, що передвиборча гречка дала свої результати особливо на дільницях поблизу Будинку культури – там де за бюджетні гроші піарилася партія.

Галина Скіпальска розповіла про те, що в неї було на дільниці і чому ліцей так довго рахував. Вияивляється Черніков неспроможий організувати роботу комісії.Безымянный

 

Загалом активісти взяли 10 мандатів, а Нові обличчя – 11. Пройшло ще 5 самовисуванців, 4 з яких тяжіють до Нових облич.

Безымянный

Фото з дільниці Галина Скіпальска запостила кілька світлин.

Безымянный

Редакція пильно стежить за остаточним підрахунком голосів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539