Червакова: стосовно погроз моїй сім’ї

0

Погрози дійсно були, за фактом чого мною відправлено повідомлення до ГПУ, СБУ і Нацполіції. Погрози надійшли від людей, які не приховували того, що входять до числа прибічників мерів Ірпеня і Бучі Володимира Карплюка та Анатолія Федорука.

Мотивами вчинення погроз, на мою думку, є невдоволення з боку цих посадовців моєю діяльністю на підтримку громадських активістів регіону.

Якби йшлося особисто про мене – то я звикла і до тиску, і до погроз. Оскільки йдеться про погрози тепер вже моїй родині, то я хочу, щоб вони знали: це їм не зійде з рук. Це перетин і моральної межі, і кримінальної.

За Кримінальним кодексом, погроза є завершеним злочином.

Безымянный

Отже, я чекаю від слідстіва швидкого реагування – ідентифікації цих осіб і доведення, що вони діяли не самі, а за вказівкою своїх політичних босів.

В моєму депутатському зверненні до силовиків також зазначено про погрози громадським активіствм, які надходять останніми днями. Погрози вбивством, підпалом машини, фізичною розпрввою. Чекаю від слідства роботи на упередження також цих атак. Тепер від правоохоронців залежить, чи будуть ці погрози реалізовані і чи зможуть нормальні люди пересуватися вулицями, не жахаючись власної тіні.

Бо гопніки і титушки непередбачувані в своїй агресії.

І станнє.

Коли сотня скажених дикунів накидується на тебе з матами і прокльонами, то це нормальний побічний ефект від політичної діяльності. Коли мер-втікач із-за кордону погрожує нищівним компроматом мені, Генпрокурору Луценку, Блоку Порошенка і навіть самому Порошенку, то це агонія, яка також є передбачуваною. Але коли тобі з того ж табору говорять “а тепер бережи сім’ю” – і так кілька разів, то це для мене є приводом дуже розізлитися. Дуже!!! Запам’ятайте! Тепер це моя персональна вендетта. Ви не в 90-х друзі! Докладу всіх зусиль, аби ви понесли покарання.

БезымянныйАвторка: Ольга Червакова, народна депутатка України

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539