На Міській прокладають дощову каналізацію до Пущі Водиці

0

Народний депутат Ольга Червакова, за зверненнями активістів Приірпіння, з’ясувала, що по вулиці Міській в напрямку КП “Пуща Водиця” прокладають зливостоки.

Про це Червакову повідомив голова виконкому Київської адміністрації Володимир Кличко.

“На вул. Міській від перетину вул. Стеценка в напрямку КП “Пуща Водиця” виконуються роботи з прокладання дощової каналізації діаметром 1000 мм. Замовником робіт є ПАТ “Агрофірма “Теплиці України”, виконавцем – ПрАТ “Будінженермережа-5”, – йдеться у відповіді.

1

Дане звернення нардепа було зумовлене постами активістів у соцмережі, які побоювалися, що це може бути каналізація, яку тягнуть в напрямку Біличанського лісу до можливої житлової забудови.

“Ми вели боротьбу за ліс не для того, аби поміняти одних забудовників на інших, а для того, щоб там взагалі ніхто не міг будуватися. Отже, я поділяю стурбованість активістів з цього приводу, і саме тому підтримала їхнє звернення до Київської влади “, – розповідає Червакова.

Нардеп також звернулася за роз’ясненням до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури.

Там пояснии, що “будівництво напірного каналізаційного трубопроводу від КНС “Пуща Водиця” виконувались, починаючи з 2006-го року”.

1

Зараз роботи по прокладанню ливневої каналізації по вулиці Міській завершені.

 

 

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539