Бідула стала фарбованим лисом: тушки завжди в моді /Колонка автора

52

Партія регіонів утворила свою фракцію в Ірпінській міськраді, до лав якої потрапила колишня депутатка та мешканка Коцюбинского Людмила Бідула. Нагадаємо, що на цих виборах вона балотувалась від Партії зелених України.

Синдром тушок характерний не лише для Верховної зРади України . Він проявляється і на місцях. Такі фарбовані лиси вже нікого не дивують.

Наприклад, на моє питання щодо чергового тушкування головлікаря коцюбинської лікарні, один чоловік, що сидів на лаві поблизу будинку по вулиці Лісовій  відреагував так: “Та всі продаються, це уже не дивина…”

Те, що Партія зелених України давно стала плацдармом для перевертнів, а не справжніх захисників природи, підтверджують й експерти.

“Гучних людей зелені більше не приводять до влади, я не пригадую такого. Партія зелених України мала дуже добрі починання. Першим головою був Юрій Щербак. Але після нього партія дуже швидко перетворилась на політичний проект,” – пояснює суспільно-політичний діяч Максим Стріха, віце-президент Академії наук вищої школи України.
Людмила Бідула не те, щоб була борчинею за збереження лісу, як це належиться кандитату від Партії зелених України, вона як депутатка попереднього скликання виступила за дерибан лісу і отримала свої 15 соток за адресою вул. Мальовнича 15.

Чому Бідула перейшла до лав Партії регіонів і змінила своє передвиборче забарвлення менш, ніж за місяць після виборів?

Це не перший випадок, коли представники колишньої селищної влади, що подерибанили ліс та переобрались, шукають захисту у провладної партії.
В Коцюбинській селищній Раді таких чимало. Лави Партії Регіонів поповнили, згідно з інформацією, наданою виборчою комісією:

  • голова селища Вадим Садовський (ділянку отримала його донька Осіпова Юлія Вадимівна 15 соток за адресою Кооперативна 1),
  • депутат селищної ради Рожанський Ігор В’ячеславович,
  • депутат селищної ради Боримський Віктор Сергійович (отримав ділянку за адресою Мальовнича 11, та, очевидно, його родичка Боримська Антоніна Петрівна, яка теж отримала 15 соток за адресою Лісова 1г)
  • депутат та секретар селищної ради Ковтач Олександр Панасович (ділянку отримала його донька Ковтач Таїсія Олександрівна за адресою вул. Травнева 26) та
  • новообраний депутат Бєлов Сергій Вікторович, щоправда коли він вступив до лав регіоналів, мені невідомо.

І. Домбровський

52 коментарі

  1. LEX 6 Грудня 2010 at 19:57

    Ну от і ми дочекались! Поздоровляю коцюбинців з “тушканами”

  2. Прохожий 7 Грудня 2010 at 16:43

    так называемые экологисты-всегда были предателями! И кто таких выбирает?
    Точно говорил Янык не электорат, а Лохторат!!!

  3. таня 7 Грудня 2010 at 22:53

    Не встигла з*яитись у селищі(звідки, коли), а вже половину людей облила брудом.
    Ким ти себе уявила?

    • fedor100 8 Грудня 2010 at 16:21

      Чому питання в жіночому роді? Автор чоловік. Якщо є сумніви щодо наданої в колонці інформації (редакції разом з колонкою надіслали скановані документи, які ми можемо надіслати Вам на пошту для ознайомлення і перевірки щодо членства в фракції), то Ви завжди їх можете викласти на сайті громади селища у своїй власній колонці, але надавши відповідно свої докази. Редакція чекає на матеріал.

  4. Сашко 8 Грудня 2010 at 17:51

    Уважаемый fedor100, не стоит оправдываться перед всякими анонимами! таня наверняка и сама хапнула участок в лесу, и наверное около глав врачихи бидулы! не исключено что и “зелеными ” прикрывается! Автор написал все правильно!Хватит дурить людей! Ганьба продажным депутатам и депутаткам!!!

  5. таня 9 Грудня 2010 at 19:42

    А тобі давали і ти відмовився?

  6. Сашко 10 Грудня 2010 at 15:08

    fedor100 никогда бы и не взял! Он свой парень в “доску”!

  7. Депутат Черников 10 Грудня 2010 at 22:52

    Посмотрите, кто автор этой статьи. Это член ВО “Свобода”. Сейчас, в украинской политике, ВО “Свобода” – это назначенная Партией Регионов опозиция. Тягнибок плотно лежит под Януковичем. Так что, чья бы корова мычала, пан Домбровский. На мой взгляд, честнее открыто перейти во власть, чем, так как Вы, пудрить людям мозги, да ещё выпуская стрелы праведного гнева. И ещё, всё это, на мой взгляд, банальная обида проигравшего выборы конкурента. Так что, пан Домбровский, сделайте хоть что-нибудь полезное для наших людей, а не занимайтесь критиканством.
    Кстати, “аноним” таня во многом права на счёт Ирины Федорив. Не обижайся колега Ирина. Лучше прислушайся к vox populi.

    • Лисий 17 Грудня 2010 at 19:54

      Я теж член ВО “Свобода”. Але, можу запевнити, шановного пана депутата, ні під ким “не лежу” , не лежатиму, не пробуватиму лягти, як пані Бідула.
      Скажіть будь-ласка, а я Ігореві передам, яким то чином нам “перейти во власть”? Здається, влада ваша, тож нам тіснувато там було б!

  8. Антонина 12 Грудня 2010 at 11:26

    Имея крошечный, но все таки опыт работы в одной из ведущих политических партий нашей страны, я с полной уверенностью могу заявить, тот, кто болше всех занимается критиканством и работает на публику, тот набивает себе цену и пытается подороже себя продать.

  9. Іван 12 Грудня 2010 at 13:48

    Хочу проінформувати шановше Товариство, що “тушок” прибуло! Вишняков Ігор депутат, що вибирався від партії “Дітей Війни” також “перефарбував” своє хутро в голубі кольори та став регіоналом! Хто наступний? Може “великоразумный” Депутат Черников? … той що, не так давно, залякував тендітну журналістку Федорів, а потужного Миколу він обходив десятою дорогою!!!

  10. Алексей Самчишин 12 Грудня 2010 at 18:52

    Автор как многие имеющие СВОЙ интерес (или проплаченые журналисты) роскрашивает все в очень плохих тонах. Человек показывает свойо явное лицо в критических ситуациях. Так что посмотрим кто больше помог и поможет Коцюбинскому в будущем. Без любой агитации все кто знает Бидулу Людмилу Николаевну поддержали на выборах.

  11. Депутат Черников 13 Грудня 2010 at 14:21

    Иван! Про какого Николая ты говоришь? Надеюсь не про святого. Скорее всего про Ерёменко. Так вот, в отличии от тебя, я стараюсь судить о людях только тогда, когда лично с ними сталкиваюсь или знаю их.
    Николая Ерёменко лично до выборов не знал, поэтому и не судил о нём. Наоборот, с Ириной Федорив, немного сталкивался, поэтому соответствующим образом и реагировал на неё.
    Насчёт политических пристрастий, то я беспартийный. Однако, давно симпатизирую Юлии Владимировне Тимошенко. И голосовал соответствующим образом. Так что, не дождёшся, дорогой наш Иван Грозный. И вообще, Юля forever!

    • Lesnichiy 13 Грудня 2010 at 18:41

      Скільки тушок дала партія “Батьківщина” пане Чєрніков?
      І, до речі, саме в ПР 🙂
      То навіщо ВО “Свобода” такі ускладнення собі вигадувати – “крітіканствувати” та ін.? Лягали б як бютівці і не морочили б людям голову.
      А то ж ні! Свободівці чомусь хочуть справедливості.
      І чого б це? А! Точно! “Навєрнайє больше всєх нада”.
      Та невже? А навіщо тоді в опозицію йти? Проблем же скільки!!! Ціну підвищити? А навіщо??? Тушки вже є!!!
      Щось у вас, пане Чєрніков 2+2 не дорівнює 4…

  12. Сашко 13 Грудня 2010 at 16:44

    вниманию Алексея Самчишина: и что же ваша бидула полезного сделала для коцюбинки? а ну поведайте, а мы посмеемся!!!… запустила в коцюбинский лес чужаков для дерибана, ну и себя не забыла!!!! это мы знаем! а что еще?

  13. Сашко 14 Грудня 2010 at 17:30

    ну а “депутата” чЕРНИКОФФА все в Коцюбинке знают! Известно же, что люди рождаются лишь со способностью к разуму. У одних эта способность перерастает в разум, а у других остаётся на уровне способности! Так вот чЕРНИКОФФ как раз из других! … ну очень способный, очень!!!

  14. Депутат Черников 14 Грудня 2010 at 19:29

    Ну и выдал пан Lesnichiy (судя по нику, наверное лжепатриот). Ещё и арифметику приплёл сюда. Протри глаза. Я же написал, что являюсь поклонником талантов Юлии Владимировны Тимошенко (знаю её лично), а не БЮТ. Для Lesnichiy повторяю ещё раз – я беспартийный.
    На счёт того, что свободовцы хотят справедливости – вообще рассмешил. Ваша справедливость – это “комуняку на гілляку”, “мова”, “титульная нация”, “геть москалів”. Ничего для людей не делают, зомбируют народ и занимаются очковтирательством. На Западе Украины пришли к власти не на делах а на националистической идеологии. Думаю, что если бы пришли к власти в Украине, то началась бы гражданская война и пролилась кровь.
    Так что, пан Lesnichiy, сиди в землянке и не высовывайся. Кстати, скоро начнём выкуривать таких из нашего леса. Осталось ждать не долго.

    • Lesnichiy 15 Грудня 2010 at 15:28

      “Комуняку на гілляку” – на сучасному рівні це Люстрація. Давно треба відсторонити цих злочинців від усіх державних посад в Україні. І не тільки членів КПУ, а й сексотів та колишніх керівних кадрів з ЛКСМУ (тігіпкі etc)
      “Мова” – це мова української Нації і джерело нашої ідентичності. Це святе і на тому стоїмо непохитно.
      “Титульна Нація” – українці це Нація, яка має переважну більшість в Україні, подобається це комусь чи ні. Представникам Інших Націй варто знати, що вони живуть в Україні, тож мають поводитись відповідно до наших законів, як це роблять усі діаспори в цивілізованих країнах.
      “Геть москалів” – як показує практика, українофобія в особі “табачників, єфрємавих, калєснікавих/калєснічєнків” – явище спільне для євреїв, московитів та хохлуїв. Тому, щоб цього антидержавного маразму не було, ВО “Свобода” пропонує пропорційний до реальної ваги української Нації та діаспор Інших Націй підхід до формування органів представницької влади. На сьогодні це поза правовим полем. Завтра це буде нашою реальністю. Це і є справжня національна справедливість, в якій зацікавлені усі Нації, а не тільки українська Нація.
      Що робить ВО “Свобода” для людей? Знайомтесь з практикою управління громадою на місцевому рівні в Тернопільській обласній та міській, Івано-Франківській міській та обласній, Львівській міській та обласній радах на сайтах відповідних рад і не морочте людям голову своєю демагогією.
      Там, де ВО “Свобода” в меншості – вона в принциповій опозиції до неоколонізаційного та антинародного режиму регіоналів та їх холуїв з різних кольорових кишенькових “партійок”.

      • Депутат Черников 15 Грудня 2010 at 23:15

        Хороший ответ пан Lesnichiy. Зауважал. Но всё равно, на счёт ВО “Свобода” остаюсь при своём мнении, т.к. практика – критерий истины. А практика у Вас, как по мне, пока не очень.

  15. Депутат Черников 14 Грудня 2010 at 20:01

    А у Сашка, наверное, даже мыслей своих нету, чужой головой живёт, паршивец этакий. А может быть и не головой. Как говориться, ума нема, считай калекой. Очень жаль. Придётся опять обращаться в Коцюбинскую поликлинику. А так хотелось бы, чтобы было наоборот. Вышел бы Сашко из тумана, открыл бы своё забрало, представился бы публике и блеснул бы своими талантами и умищем. Вот здорово было бы.
    Эх мечты, мечты…

  16. Сашко 15 Грудня 2010 at 15:08

    Только что прочёл все коменты анонима под псевдо “Депутат Черников” на этом сайте и нахожусь в шоке. Этот лжепатриот, просто удивляет своей серостью. Он не умеет вести политическую борьбу. Он не знает ситуации и не знает, что будет завтра. Отсюда истерика, недозволенные приёмы (оскорбления, клевета) и дезинформация. Вобщем, лузер.
    Одним словом типичный демагог, который ради своих интересов манипулирует информацией, нуждами людей и третирует уважаемую Громаду Коцюбинского.
    Ау, лжепатриот. Остался ли у Вас ещё порох в пороховнице и хоть капля интеллекта (хотя я сильно сомневаюсь в этом), чтобы вести открытую дискуссию на эту тему?

    • Депутат Черников 15 Грудня 2010 at 23:30

      Что ещё можно добавить к тому что я говорил ранее. Предыдущий коментарий – яркое свидетельство того, что давно пора подключать медицинских светил. Правда, не знаю кто возьмётся. Случай, судя по всему, запущеный. Таких как профессор Преображенский почти не осталось. Ну ничего, обратимся к педиатру Айболиту. Думаю, что это его клиент.

  17. Іван 16 Грудня 2010 at 10:24

    Сашко, тисну руку! Ти круто поставив на місце Чернікова! Молодець! Микола Є., втулив би йому не гірше, та не хоче маратись!!!

  18. Сашко 16 Грудня 2010 at 21:44

    да пожалуйста. А чем сей черников такой знаменитый, что все радуются? что также земельку хапнул?

  19. Іван 17 Грудня 2010 at 10:58

    думаю, дуже скоро, треба очікувати масового тушкування і в Коцюбинській СелРаді!!!

  20. Севастополец 17 Грудня 2010 at 19:45

    Коцюбинчане, могу вам посоветовать- не будьте безразличными к тому что происходит в поселке! За вас, никто, ваши проблемы не решит . В Крыму уже давно все и вся лежит под бандитами из ПР! Да и Москва постоянно вмешивается! Защищайте и поддерживайте ваших небезразличных и смелых людей. Иначе вашим детям негде будет жить В СВОЕЙ СТРАНЕ!

  21. Іван 18 Грудня 2010 at 11:57

    Приємно що і в місті українських моряків Севастополі є не зазомбовані, патріотичні люди!!! Значить: ” Ще не вмерла України ні слава, ні воля… “

  22. Сашко 18 Грудня 2010 at 16:08

    для Алексея Самчишина: и что же ваша бидула полезного сделала для коцюбинки? Когда будет отчет, уважаемый? устали ждать…

  23. LEX 18 Грудня 2010 at 16:10

    Сашко , Ви оптиміст! Відповіді не дочекаєтесь, бо немає про що казати. Та і сором не дасть.

  24. Каратист 19 Грудня 2010 at 15:55

    Єдиний незалежний сервер Приірпіння це: http://www.irpin.at.ua/
    Він поки що поза цензурою! Та чи надовго?

    • Roy 20 Грудня 2010 at 14:20

      ну почему единственный? этот сайт также вроде не подконтрольный! хотя кто знает как поступит администратор если Садовский прижмет депутатшу или кинет бабло…

  25. Moysha 20 Грудня 2010 at 17:27

    Все правильно написано! Хватит терпеть политических флюгеров. Поделом им!Сегодня продадут место в списке, а завтра продадут соседа, а там и до родни не далеко!Ничего святого.

  26. Сашко 21 Грудня 2010 at 17:43

    о какой святости речь? бабло на кону!
    И все же , от Алексея Самчишина ожидаю исповедь о полезности Бидулы. Алексей, готова исповедь, или Вы еще не все придумали?

  27. Прохожий 22 Грудня 2010 at 19:26

    Сашко, будете долго ждать! У героев нет слов!

  28. Сашко 29 Грудня 2010 at 15:07

    Конкурирующий сайт(kotsubynske.org), дал комент этого же автора! Но в каком то странном формате(материал запаковал в файл WORD)! Но тут же Админ “сеганул” в кусты:”Адміністрація сайту не несе відповідальності
    за зміст авторського матеріалу”. Че , скоро все будут “подыгрывать” садовскому и компании? И почему админ этого сайта не опубликовал материал?

    • fedor100 29 Грудня 2010 at 17:09

      Нову колонку автора І. Домровскього редакція одноголосно вирішила не друкувати, оскільки вона не несла нової інформації для читачів ресурсу, а була думками автора на цю ж тему.

      Якщо автору є що додати – він може писати під цією ж колонкою і своїм іменем. Його коментарі завжди додадуть, якщо вони не містять нецензурної лексики.

      Більше того, якщо є що додати по суті (коментарі, докази і т д) до теми попереднього матеріалу – є загальна практика в ЗМІ оновлення статей. Відповідно зазначається позначка в назві (“Оновлено”) й стаття піднімається вище.

      Відповідні зауваження редакції й прохання переписати матеріал автор відхилив – його право.

      • Ігор Домбровський 30 Грудня 2010 at 09:27

        Хочу інформувати дописувача fedor100, що автору не пропонувалось доповнити статтю, та розмістити з позначенням “оновлено” . Мотивація була зовсім іншою. Зауваження “редакції” позбавляли матеріал аналітики, та були суто суб’єктивними. Стосовно нової інформації- нехай вирішує читач. Єдине що мені шкода, то це залежність,особливо останнім часо,інтернет ресурсу від думки однієї людини…

        • fedor100 30 Грудня 2010 at 11:57

          Ваша авторська колонка (не стаття, бо статтю Ви не подавали) була розглянута 3-ма людьми з редакції, один з яких її не дочитав. Вам пропонували її переписати, зробити більш лаконічною й доопрацювали. Ви запропонували, щоб за Вас це зробила редакція. Отже, 2 з 3-х вирішили, що розміщувати матеріал в тому вигляді, як Ви подали, не є можливим, а те, що один з трьох не дочитав до кінця колонку, свідчить про те, що вона дійсно була задовгою й, імовірно, мало цікавою для читачів.

          Оновлення матеріалу – це загальна практика в ЗМІ. Вас питали, чи є нові факти і в чому новина вашої колонки (саме з метою оновлення). Нових коментарів експертів чи тих, хто вступив до фракції Партії регіонів, змінивши свій політичний курс, в Вашому новому матеріалі не було.

          Оскільки відповідь була як завжди “відредагуйте, шо не ясно”, а редакція не знайшла там нових фактів та коментарів, які б могли оновити попередню колонку, тому і було прийняте таке рішення.

          Надалі задля уникнення непорозумінь редакція планує розробити статут і редакційну політику задля того, щоб читачі та дописувачі мали чітке уявляння про те, які матеріали можуть бути на сайті.

  29. Ігор Домбровський 30 Грудня 2010 at 22:32

    Товариство, мені не зрозуміло тільки одне: чому сайт , в такому разі, називається сайтом Громади селища? Назвіть його сайтом трьох, або , якщо бути точним, однієї громадянки селища, бо так буде точніше! Стосовно переписати під певну людину, або певний погляд-то це типова цензура! Також є одне “АЛЕ”: “художник не переписує картину під конкретного галериста…”
    Бажаю вам більш “зговірливих” авторів! З Новим Роком!

  30. lydom 31 Грудня 2010 at 13:52

    че то я не пойму суть спора. Этот материал правильный, а о каком еще материале речь? Аж интересно стало. Админ опубликуй. Иначе обвиним в цензуре! Или места на сервере не хватает и вы экономите? В чем проблема?

    • Юрий 31 Грудня 2010 at 16:36

      Вот можно ознакомиться
      http://kotsubynske.org/news/material_vid_chitachiv/2010-12-27-782
      Но это статьей назвать тяжело. Впервые вижу, чтобы человек эпиграфом ставил свои слова под псевдонимом.
      Вас Игорь не поймешь. То вы пишите
      “На мою думку, це була спроба чинити тиск на людину лояльну до висвітлення Правди на Коцюбинському громадському сайті, що і є реальною загрозою для Демократії.”
      То пишите, что кто-то узурпировал сайт.
      Вы свою позицию хоть с собой согласовывайте…
      Если Вам сказали улучшить материал для читателей, пересмотреть структуру, доработать – то это нормально, надо прислушиваться к советам, попробовать поработать над материалом. Или вы пишете не для читателей а для себя (судя по использованию своего-же эпиграфа под псевдо попахивает графоманством).
      Вы пишете, что местные выборы сфальсифицировали. Позвольте узнать, где доказательства, где информация о поданых Вами лично как кандилатом исках, о решениях суда? Хотя бы ссылки на протокол наблюдателей от нескольких политических сил… У вас в штабе они должны быть.
      И вот цитатка “Я не хочу коментувати це рішення адміністраторів сайту, розуміючи положення простих громадян в «окупованій», як на мене, країні.”
      Так вы снова себе противоречите! Не хотите комментировать и комментуруете. Непоследовательно.
      Я еле осилил Ваш труд и посоветую одно. Поймите, когда Янукович будет вести свой ЖЖ каждый день даже на одну и ту же тему – это читать интересно из-за внимания к его персоне.
      А когда вы уже в одной статье рассказали нам свои мысли с комментариями и у вас это заняло менее половины А 4 (четко, лаконично, прекрасно), то давать поток сознания в две страницы – это перебор.
      Если редсовет принял решение и дал рекоммендации по улучшению материала, а вы не согласны, что ж я как читатель тоже не согласен просматривать на страницах сайта мыслемусор и резину.
      За эту статью спасибо, а сырость материала, который я прочел, ну, вас не красит.
      З уважением, Юрий (Пономарьова).

      • Ігор Домбровський 5 Січня 2011 at 11:03

        Шановна Іра,
        не розумію, для чого писати коменти під псевдо Юрий (Пономарьова). Ви можете висловлювати свої претензії в відкритому форматі. Також, Ваша думка мені відома з нашого особистого листування. Не треба повторюватись.

        Стосовно послідовності позиції. Коли Вас, після публікації мого нарису, викликали «на килим» я назвав це загрозою для Демократії. Моя позиція не змінилась. Але це не має жодного відношення до введення цензури на так званому «сайті Коцюбинської громади». Не хочете друкувати матеріал – не друкуйте, це Ваше право.

        Стосовно фальсифікації місцевих виборів. Ірпінська міська організація ВО «Свобода», має рішення Київського окружного адмінсуда від 12 листопада 2010 року по справі № 2а-9266/10/1070 в якому суд фіксує розбіжності в протокольних даних та зобов’язує Ірпінську ТВК внести зміни до загального протоколу результатів виборів депутатів, на підставі даних протоколів ДВК. Бо в результаті так званої «технічної помилки» у ВО «Свобода» вкрадено більше 30 % голосів виборців, що в свою чергу позначилось на якісному складі Ірпінської міської ради. Матеріали по цій справі я маю в наявності, і готовий надати Вам для оприлюднення їх на сайті.
        Сьогодні матеріали цієї справи знаходяться на розгляді прокурора м.Ірпінь і ми очікуємо на прокурорське реагування.
        Щодо Вашої іронії на тотальні фальсифікації в Приірпінні «Хотя бы ссылки на протокол наблюдателей от нескольких политических сил…», можу тільки порадити читати дійсно незалежні сайти Приірпіння, де про фальсифікації сказано достатньо, щоб небайдужий громадянин жахнувся масштабів фальсифікацій .
        Всі інші звинувачення вважаю не коректними та не професійними.

        Маю до Вас зустрічне питання: хто входить до складу редколегії сайту крім Вас? Думаю що Громада селища має право знати, хто від їх імені вирішує що для Громади корисне, а що «мыслемусор и резина, перебор …»

        Ігор Домбровський.

        • Ірина Федорів 10 Січня 2011 at 12:30

          Ігоре, я дійсно не розумію, це Ви пишете, чи хтось просто пише за Вас, бо Ви самі знаєте 100 % відповіді на ці питання.

          Якщо дійсно Ви, то мене дивує, як це Ви самі переписувались з Юлією щодо цієї статті й не знаєте, хто читав від редакції матеріал?

          Вячеслав (юрист) його не дочитав.

          Щоразу, коли виникають спірні питання – я даю читати матіріал ще кільком журналістам (щоразу різним).

          Зібравши від них зауваження і поради я їх не можу не враховувати з огляду на їхній досвід.

          Я зауважила, що звинувачення про фальсифікацію виборів в колонці голослівне. Спитала Вас про те, які є нові факти й коментарі.

          Ви ж про рішення суду пишете не в матеріалі, а в коментарях.

          А якщо є рішення суду, то в першу чергу треба було навести з нього кілька цитат з посиланям на джерело.

          Якщо Вам ставлять запитання для того, щоб з’ясувати, як можна покращити матеріал, а Ви, я повторююсь, кажете “відредагуйте, що не ясно” і “я помщуся”, то ані я, ані хто інший за Вас не випише матеріал.

          Це неконтруктивно і по-дитячому.

          ПС (і я не Юра, у нас айпішники різні 🙂

          Щоб не було зайвих питань, думаю, тут варто друкувати початкові цифри айпішників, щоб було зрозуміло, хто пише з 1 айпі.

          Така практика діє на УП)

          • Ігор Домбровський 10 Січня 2011 at 14:07

            Іра, не виправдовуйтесь. Вмійте визнавати свої поразки, та не натравлюйте людей один на одного. Нехай кожен говорить сам за себе. Суфлери не потрібні.

      • Сашко 6 Січня 2011 at 20:25

        такое впечатление что автор Юрий, клон или брат близнец автора fedor100! Не пойму причин критики автора. Это же не школа где важны грамматические ошибки! Суть важна, суть! Или вы за тушкование депутатов, пановэ?

  31. lydom 4 Січня 2011 at 16:12

    Юра , спасибо за ссылку. Материал , как на меня, интересный. Поэтому я не понимаю ваш комент-вы что литературный критик? К чему ваши ограничения по тексту (А 4 -это норма, а две страницы – это перебор)? Вы что хотите показать автору что вы умнее? Глупо. Напишите свой материал, и читатель сам определит хорош он или нет.”мыслемусор и резину” он читать не будет. А так ваша позиция попахивает заказухой, или личной неприязнью к автору.

  32. Сашко 31 Січня 2011 at 15:23

    Люди, агов, чё нового? Как ведут себя тушки?

  33. lydom 2 Лютого 2011 at 21:42

    были демоны, не отрицаю. но они потом самоликвидировались.

  34. LEX 23 Березня 2011 at 14:17

    Може хоч зараз фарбований лікар згадає що треба рятувати ліс, та виступить на стороні Громади проти роздачі землі загадковим кооперативам? http://kotsubynske.com.ua/2011/03/02/deryban-stolychnoho-lisu2-kooperatyvy-pryvydy-kolonka-avtora/
    Бо як почнуть різати ліс навколо лікарні, то не кожне серце хворого шпиталізованого, це витримає… А відповідатиме Гол.Лікар!
    Тож ” зачем жє..?”

  35. Сашко 28 Березня 2011 at 16:57

    Сомневаюсь, сердца депутатов- дерибанщиков давно в Швейцарии!!!

  36. Іван 19 Квітня 2011 at 11:08

    Поздоровляю Ірпінську Громаду- „Тушки” прибувають!!! Аркаша Кобринець, що кандидував на посаду ірпінського мера від Тигіпківської партіі „Сильна Україна” офіційно ввійшов до бандитського утворення – „плем’я Мельника” в Ірпінській міськраді! Що змусило „СИЛЬНОГО” Аркашу Кобринця „лягти” під ірпінських регіоналів , залишається таємницею, власне як і реакція Сергія Тигіпка на масові щурячі перегони: „хто швидше простелиться під регіоналів” в місцевих радах на Київщині!

  37. Сашко 19 Квітня 2011 at 14:02

    Кто бы сомневался! Аркадий всегда был приспособленцем!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539