Дискотеку до Дня боротьби з СНІДом цього року провели у Бучі

1

Ротаракт клуб знову звернувся до місцевої влади, щоб провести у Коцюбинському, як і торік, дискотеку, присвячену всесвітному Дню боротьби зі СНІДом.

“Ми звернулися, як і минулого року, до місцевої влади вашого селища. Але якщо минулого року нам після величезної бюрократичної тяганини таки дали приміщення, то цього разу не лише клуб нам відмовив.

Я знаю, що просили голову комісії з питань освіти Казімірова, щоб він пролобіював це питання, але і директори шкіл нам відмовили. У ліцеї сказали, що ввечері вільних приміщень немає. Не хотілося, щоб у хорошого починання не було продовження,” – говорить Віце-Президент Ротаракт-Клубу “Київ-Центр” Анастасія Бунь.

На щастя, депутат і член освітньої комісії Бучанської ради Світлана Остапа, яка є також оглядачем Інтернет-порталу “Телекритики”, дізнавшись, що є волонтери, які хочуть і можуть провести такий захід, сконтактувала їх із місцевою владою Бучі, яка того ж дня вирішила всі питання.

Заходом у Бучі залишилися задоволені не лише учасники.

“Після дискотеки нас запросили до дирекції в кабінет,були дуже вдячні, розпитували про інші заходи, які ми могли б провести в Бучі для підлітків, обмінялися контактами й сказали, що нас ще не раз будуть раді бачити. Діти теж були дуже вдячні,” – розповідає далі Анастасія.

Редакція вирішила поцікавитись у тамтешньої місцевої ради, як вони оцінюють важливість подібних заходів для територіальної громади.

“Передаю велику вдячність. Дуже всім сподобалось. Я переговорила із дітьми, і з дорослими. Попередні акції були. І були крайнощі. Організаторами були або організації релігійного спрямування, або колишні наркозалежні. А наша аудиторія не завжди це сприймає.

Тут було повніше розуміння і повніший контакт. 2 години роботи, все по суті, насичено, влучно. Наступного року ми їх теж чекаємо,” – каже Матюшенко Лариса, заступниця голови Бучі з гуманітарних питань.

1 Comment

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539