У сестри Мельника неприємності: прокуратура забирає землю

0

Ірпінська міська рада в порушення закону надала без аукціону ділянку ПАТ “Київському спеціалізованому ремонтно-будівельному товариству”, яке очолює сестра скандально відомого утікача Петра Мельника.

“Я не пам’ятаю такого рішення. Я звідки знаю, за яку ділянку ви говорите? Прокуратура повідомляє – вона знає. А людина не може все пам’ятати. Мені 47 років. У мене є 60 чоловік. Я повинна давати їм роботу,” – повідомила редакції сайту громади Приірпіння Олена Мельник.

Не згадала сестра регіонала-втікача, про яку ділянку йде мова, навіть попри те, що сама є депутатом Ірпінської міської ради, яка й прийняла це незаконне, з точки зору прокуратури, рішення.

“Прокуратура, провівши перевірку, встановила, що Ірпінська міська рада вирішила продати ПАТ “Київське спеціалізоване ремонтно-будівельне товариство” земельну ділянку без проведення аукціону, оскільки на земельній ділянці знаходиться об’єкт нерухомості – металевий вагончик. Однак, в ході перевірки встановлено, що на вказаній земельній ділянці об’єкти нерухомості відсутні,” – йдеться на сайті прокуратури Київської області.

Те, що не пам’ятає Олена Мельник, посилаючись на свій вік, дуже добре пам’ятає Богдан Мельничук – депутат Ірпінської міської ради, який років на 10 її старше.

Саме він системно пише про дерибани Приірпіння.

“Наприкінці 2011 року прийняла чергові рішення про продаж у власність цього товариства загалом 12 гектарів громадської землі. Продали у 2,5 рази нижче нормативно-грошової оцінки і міський бюджет знову не дорахувався понад 12 мільйонів гривень. Тоді про це ми писали в газеті,” – розповідає Богдан Мельничук, депутат від ВО “Свобода”.

Ділянка, власність на яку оспорює прокуратура, у цій замітці фігурує під номером 3. За адресою Ленінградська 4б  родина Мельників вирішила зробити своє парковання.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539