Син Ялового і зять Пилипишина – депутат Київради

0

simya

Заступник керівника апарату Верховної Ради України Володимир Яловий, який отримав ділянку лісу в Бучі, відрядив свого сина Костянтина до великої політики.

Самовисуванець Костянтин Яловий став депутатом від Шевченківскього району столиці не випадково. Він зять одіозного Віктора Пилипишина з 2006 року.

Пилипишин передав своїй доньці Олені в управління компанію “Укрфлору”, яка зараз контролює ледь не половину квіткового ринку всієї України.

Костянтин Яловий одразу ж долучився до сімейного бізнесу Пилипишина. У його підпорядкуванні перебуває “Космо фасад”, однією із засновниць якої була донька Пилипишина. У 2005 році на цю компанію завели велику ділянку в історичному центрі міста Києва – на Подолі.

Дружина-флористка Ялового купається у квітах і живе безбідно.

donka

Зять Пилипишина і сам не з простої сім’ї.

Yalovyi_pic

“Батько Володимир Борисович Яловий працював на Київському верстатобудівному об’єднанні, яке знаходилось на Нивках,” – зазначає Яловий у своїй біографії.

Новообраний депутат Київради тільки “забувся” додати, що його тато був при міському голові Олександрові Омельченку секретарем Київради та його заступником.

Після помаранчевої революції секретар Київради наголошував, що Віталій Кличко не зможе керувати містом, бо не є фахівцем.

Зараз же тато Ялового – заступник керівника Апарату Верховної Ради України. І саме на цій посаді він став відомий і громаді Приірпіння. Ось таким парканом чиновник обгородив наш ліс.

parkan

Батько Володимир Яловий готував сина до політичної кар’єри ґрунтовно. Віддав у школу з поглибленим вивченням англійської мови, а вищу освіту направив здобувати в Київському інституті міжнародних відносин, де, як відомо, навчаються найбільші “мажори” України. Тут зокрема вчився син Президента Віктора Ющенка.

Тепер Костянтин Володимирович Яловий – юрист-міжнародник. Далі в Інституті законодавсва Верховної Ради він пише кандидатську дисертацію на тему: “Принцип торгового права Європейського Союзу”.

Після інституту Яловий намагався заснувати з викладачами інституту свою юридичну кампанію, але справа не була успішною.

Одразу ж після шлюбу з донькою Пилипишина у нього з’являються в підпорядкуванні дві компанії-забудовниці: вже загаданий “Космо фасад” та “КосмоПакБуд” і молода заможна дружина.

vesilla

Після успіхів на бізнес-полі, зятя Пилипишин відправив підкорювати політичні висоти столиці. У Ялового з’явився свій сайт.

Але в політиці Ялового вирішили не асоціювати напряму з організацією Пилипишина “Кияни передусім”, бо за останні роки імідж тестя після відкриття кримінальної справи значно погіршився. Пилипишину інкримінують зловживання владою. На думку правоохоронців, будучи на посаді очільника Шевченківської РДА Пилипишин віддав у приватну власність приміщення вечірньої школи на проспекті перемоги, чим завдав шкоди державі у розмірі 15 мільйонів.

Аби уникнути відповідальності тесть Ялового вирішив прикритись депутатською недоторканістю й зі скандалом по проблемному 223 округу з другої спроби таки потрапив до парламенту.

Під час агітаційної кампанії зять Пилипишина допомагав як міг: роздавав на відкритті дитячого майданчика по вул. Щербакова 53-г фотоапарати, мобільні телефони та пластівці. Папка у організатора заходу була з лого “Кияни передусім”.

Тобто Яловий фактично брав участь у підкупі виборців.

До речі мільйонер Пилипишин кілька років тому задекларував 0 гривень 00 копійок, при тому, що його родина дозволяє собі так розкошувати, знаходить кошти не на одну передвиборчу кампанію із підкупом виборців.

Ось до прикладу фото з недешевого відпочинку доньки Олени Пилипишин на Мальдівах.

maldive

Варто зазначити, що Костянтин Яловий наслідує свого тестя майже в усьому. Як Пилипишин, який працював у Шевченківській РДА, Яловий-молодший подався до Оболонської райдержадміністрації, де очолив апарат відомства.

Тепер створив свою організацію “Рідні Нивки”, аби не асоціюватись із скандальновідомим Пилипишиним, за яким уже тягнеться кримінальний шлейф.

yalovyi

Таким чином Пилипишин, який таки виборов мандат нардепа посилив свою присутність у Київраді зятем Володимиром Яловим та ще однією своєю людиною – Олександром Бродським.

А сім’я Ялових, яка облюбувала землю в Приірпінні, теж отримує нового політика-забудовника з доступом в тому числі і до земельного ресурсу.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539