Кириченко: Серед нас стукачі… Нас хтось злив!

1

gostomelСекретарка Гостомельської ради Олена Кислиця телефоном скликала депутатів на термінове засідання для обговорення нагальних питань.

Що ж стоїть в порядку денному – секретарка не повідомила. Сказала, що про це довідаються всі особисто від голови ради Анатолія Кириченка.

На зустріч прийшли близько 20-ти депутатів.

Вони розглянули не для протоколу три питання.Перше питання, яке стало формальним приводом для зборів депутатів, стосувалось відшкодування відновної вартості за сосни на ділянках у лісі між Гостомелем та Бучею.

Ці кошти мають сплатити депутати Гостомельської ради, які отримали там земельні ділянки.

“Для депутатів це звучало дико – у них настав момент розчарування. Мовляв: а шо і ми теж повинні платить? А суми там не малі”, – розповідає джерело в раді.

Кириченко депутатам, які отримали ділянки й мали сплатити відновлювальну вартість, співчувати і не збирався:

“Я вас повідомив, це ваші проблеми”.

На таких дрібницях, як сплата відновної вартості Кириченко довго не затримувався. Селищний голова Гостомеля перейшов до більш важливої теми.

“Серед нас стукачі!” – сказав з притиском Кириченко.

Ми хотіли поїхать отдохнуть, замовили катєр, а нас хтось злив… Як бухать після сесії – всі були согласні, але як до діла – то весь Інтернет уже знає!”, – вичитував Кириченко депутатів, як школярів.

IMG_4881

Мова йшла про те, що журналісти “Сайту громади Приірпіння” опублікували інформацію щодо пікету за примусовою участю бюджетників, який відбувся під облрадою задля дерибану Біличанського лісу.

Гостомельські депутати мали б підтримати своїх колег з Коцюбинського, бо і самим треба подерибанити чималий шмат лісу. Журналістам стало відомо, що під час АТО депутати хотіли святкувати дерибанну перемогу на теплоході. 

“Все, якщо ви так, я більш нікуди з вами не поїду!” – Лютував Кириченко.

Але більш за все селищного голову засмутило те, що депутати проігнорували запрошення, яке їм розіслала Кислиця, і не з’явилися підтримати мітинг під Київоблрадою, влаштований депутатами сусіднього селища Коцюбинське.

“Цю ініціативу не підтримали должним образом! Нас здали! Нада було всім поїхать… А там нас з Кислицею уже ждали журналісти! Нас подставили!” – не вгавав Кириченко, який, за Фройдом. обмовився журналістам СТБ. що приїхав привітати Коцюбинську селищну раду, але не було з чим і теплохід таки скасували.

За часів Партії регіонів Гостомельські депутати вміли виступити згуртовано.

gostomel

За кілька років Кириченко в облраді з Гостомеля був сам.

gostomel

Кислиця бігала десь на вулиці, ховаючись під парасолею від журналістів, які питали організаторку антимайдану про смс-розсилку.

Ця таємна зустріч Кириченка з депутатами тривала близько 30 хвилин. Більшість часу говорив Кириченко. Йшлося переважно про те, що в “міцній родині” депутатів Гостомеля з’явилися зрадники.

1 Comment

  1. пророк 17 Липня 2014 at 16:57

    Оппозиция шухер…

    77.88.253.**

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539