Прилипків несмак: будинок культури Гостомеля у стилі “жлобарту”

1

Одіозний екс-“регіонал” та депутат Ірпінської міської ради Юрій Прилипко, який під час революції гідності переховував у себе на складах автопарк втікача Януковича, взявся ремонтувати гостомельський будинок культури.

Смак Прилипка уже оцінили видатні українські жлобісти – художники Іван Семесюк та Олекса Манн у своїй публікації “Золотий Жлоб Прилипко”.

Митців вразили золоті леви біля подвір’я депутата. Публікація художників на сайті громади набрала понад 5,5 тисяч переглядів і Прилипко вирішив зрештою позбутися одіозних левів перед місцевими виборами.

Контраст до золотих левів – розбиті дороги в селищі.

яма суха

Та затоплені водою з трупним трунком підвали садиб через відсутність належного водовідведення системи на складах депутата. 

 

На вході до складів, оббитих пластиковою вагонкою, митці теж узріли левів.

Тепер на місці левів біля обійстя депутата лише підставки.

1

“Громада Приірпіння” вирішила дізнатися, куди це поділися об’єкти депутатського жлобарту. Як повідомили  редакцію мешканці селища, їх перевезли до клубу.

1

Місцеві шоковані.

“Господи, який кіч. Сільський клуб, оббитий вагонкою, а біля входу позолочені, як оградки на могилках, леви. У місцевій школі дах протікає, діти в туалет на вулицю ходять, а вони левів ставлять. Чудасія та й годі”, – говорить гостомельчанка Ніна.

Поки екс-“регіонал” долучається до розбудови селищної культури у своєму окрузі, початкова школа № 15 в мікрорайоні Баланівка в аварійному стані. За інформацією джерела в Гостомельській раді, ця будівля належить юристці Юрія Прилипка – Ларисі Павлюк.

Поряд із цією аварійною школою у 2012-му році, коли були вибори до парламенту, пафосно закладали капсулу для будівництва нової школи і навіть виділили на це  кошти з бюджету. Але нової будівлі – немає й досі. Та й місце, де була капсула, вже розрите.

Так триває будівництво багатоповерхових будинків посеред приватного сектору.

2

Замовник будівництва – Наталія Бойчук, та сама, що прописана за однією адресою з мером Ірпеня забудовником Володимиром Карплюком та будує багатоповерхові будинки на ділянках під приватну забудову в Бучі.

“Оце так вирішив “риг” Прилипко вислужитись перед кумом “рига” Карплюком. Клюб селищний він же навпроти новобудови. Будуть клієнти приїздити і бачити цей посєлковий жлобізм. Зоранку, як їду на роботу, мені просто смішно,” -розводить руками гостомельчанка Ірина.

Мешканці селища повідомили редакцію, що відкриття оновленого клубу із золотими левами відбудеться цими вихідними.

 

1 Comment

  1. Elena 28 Квітня 2015 at 16:09

    5 балів за статтю. Саме такі емоції визвали в нас ці “леви”, схожі на гієн. Концерт теж був при відкритті чудовий – після кожного виступу дякували Прилипку, як батьку рідному. В мери вирішив податись, чи що?

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539