Федорук – герой парковки: Мерседес на газоні

0

Голова міста Бічі екс-регіонал Анатолій Федорук побував у селищі Немішаєво Бородянського району. Сюди він прибув для того, аби загітувати місцевих приєднуватися в рамках децентралізації до Бучі.

Мер, що прибув з офіційним візитом, оскандалився, припаркувавшись просто на газоні центральної площі.

Свій Мерседес-Бенц GL 500, який він придбав у 2013 році в салоні,  Федорук залишив поряд з дитячим майданчиком та пам’ятником загиблим воїнам у другій світовій війні.

До слова, ринкова вартість такої автівки сягає понад 100 тисяч євро.

parkovka nomer

“Для мене мер міста має бути прикладом для наслідування. Він представляє свою громаду. Така його поведінка в іншому населеному пункті, як на мене, неприйнятна і свідчить про його низький рівень культури. Тим паче, що ця людина має педагогічну освіту й, окрім того, в Немішаєві він був не як приватна особа, а представляв громаду Бучі. Мені за нього соромно,” – говорить бучанка Ірина Влащук, яка, побачивши фото паркування бучанського голови в мережі ФБ, розмістила його в групі Герой парковки.

parkovka

“Найбільше обурило те, що Федорук припаркувався на площі слави неподалік пам’ятникуа загиблим воїнам.

parkovka soldat

А ще кілька днів тому він з великою маківкою пафосно покладав квіти до меморіалу пам’яті в Бучі.

memorial

Ось таким людям як він байдуже – чи колорадська стрічка, яка була минулого року, чи маківка. Головне – приєднати до Бучі якнайбільше землі та забудувати. Таке паркування – це не інакше, як позиція загарбника”, – додає Влащук.

Зухвале паркування Федорука помітив у Немішаєво бучанець Андрій.

“Того дня  делегація екс-регіоналів та їхніх підлабузників з Бучі приїхала до Немішаєва проводити в селищі громадські слухання про приєднання Немішаєва до Бучі. На площі поряд з будинком культури припаркувався лише мер Бучі Федорук. До місця його паркування не було дороги, лише пішохідна стежка. Факт такої парковки гостя з Бучі здивував не лише мене, а й місцевих”, – розповідає як було в Немішаєві Андрій.

За словами Андрія на “сватання” екс-регіонала до Немішаєва приїхав іще один “герой парковки” з Бучі – голова бучанського осередку “Нових облич”  – Іван Лисенко. Він, як відомо, пакувався на зебрі.

Герой парковки

Таких водіїв Лисенко раніше сам називав кандидатами на звання “рагулі нашого міста”.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539