Коцюбинчани! Усі на сесію 9 липня: приватизація дитсадка триває!

0

Отець-депутат Микола Ільницький не вгаває. Він все ближче підбирається до остаточної приватизації другого крила дитсадка “Білочка”.

Перед виборами у 2010 році кандидат на селищного голову екс-регоінал Вадим Садовський пообіцяв нам, що у нас будуть нові дитсадки. За 5 років, за які ми не чули жодного звіту селищного глови, не відкрили жодного нового дитсадка, ремонт у старому дитсадку відбувся лише після того, як ми дотисли це питання скандалом, а приміщення на Лісовій дають приватизувати за копійки та ще й незаконно!

Тепер питання про чергову приватизацію приміщення громади стоїть у порядку денному сесії знову. Засідати депутати, які зрадили громаду й приєднали нас до Ірпеня, а тепер засіхнули на майно наших дітей, будуть 9 липня на 10:00.

Прокуратура чітко написала у відповіді народному депутатові, що за документами БТІ це – дитсадок! А, як відомо, дитсадки не можна приватизувати.

Безымянный

Коцюбинська селищна рада не голосувала за те, щоб перепрофілювати будівлю. Про це на зустірчі з Коцюбинчанами депутат Євген Дзюба сказав в очі депутатові Ільницькому, пообіцявщи, що голосувати за це питання не буде.

Безымянный

Червоним – те, що вже приватизовано, зеленим – запланована приватизація, багряним – поки залишається лікарнею

Ільницький, який провадив тут готельний бізнес…

торгував секонд-хендом…

р

і це замість того, щоб роздавати гуманітарку, проводив сектанські семінари холотропного дихання, порушує Конституцію України і маніпулятивно ходить на сесію в рясі. Він прирівнює вдову комбата Гуменюка в жалобі до провокатора.

Ільницький черговий раз преспокійно голосуватиме за своє ж питання, як це було і раніше!

Але депутатам і регламентній комісії варто нагадати, що є таке поняття, як конфлікт інтересів. Але про це відомо тим, хто читає закон “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Безымянный

Але якщо депутат в рясі кожне засідання витирає ноги об Конституцію, то що йому там якийсь закон! І якщо депутати не раз витерли ноги об громаду, то громада має задуматись над тим, що 9 липня забирати вже будуть не у нас з вами, а у наших дітей та дітей наших дітей.

І головне, як скоро пішли інвестиції у перспективний готельний бізнес! А церква як була недобудована, так і стоїть!

І це при тому, що підприємці у Коцюбинському зазначають, що не раз передавали немалі суми саме на цей храм.

Та що можна казати про людину, яка під час агітації за одіозного регіонала Петра Мельника, який відкривав “пляж”, де не можна було насправді купатись, Ільницький стояв і перкрасно посміхався, освятивши своєю присутністю і кандидата-регіонала, аби паства голосувала за нього.

Приєднати до Ірпеня – приєднали мало не одноголосно, а дітей Ірпінь нам пропонує електричками возити до них, а на роботу їздити у Київ?

Ільницький, який не живе в Коцюбинчькому, а їздить до нас із Києва, заради успішної приватизації дитсадка радо голосував за приєднання до Ірпеня в угоду владі, коли громада скандувала “ганьба”. А за кілька днів штурмував у Києві КМДА, а не їхав чомусь до Ірпеня.

Безымянный

І ця людина хоче забрати у селища із чергою півтисячі дітей можливість у перспективі відновити роботу дитсадка. Ніхто так як Ільницький, напевно, не чекає медичної реформи, яка з третього корпусу прибере стаціонар і готельний бізнес можна розвивати без проблем, приватизувавши все приміщення дитсадка “Білочка”.

Всім, кому не байдужа доля наших дітей, хто возить через нестачу дитсадків дітей до Києва і вони проводять по 2 години у дорозі – приходьте перед роботою на сесію о 10:00 і слідкуйте за тим, як голосуватиме ваш депутат.

І ще треба слідкувати за тим, щоб коли винесеться це питання на розгляд, щоб Ільницький залишив залу засідань, а не виступав у рясі, маніпулюючи свідомістю депутатської отари на користь своїх комерційних інтересів.

Закон – один для всіх.

matushynaАвторка: Ольга Матюшина, мешканка Коцюбинського

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539