Луценко звинуватив Карплюка в політичному шахрайстві

0

У місті Боярка перед святкуванням Дня молоді поширювали листівки з логотипом партії “Нові обличчя”, очільником якої є ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Поряд із великим логотипом партії “Нові обличчя” значно меншим розміром під заголовком “ПАРТНЕРИ” розташовані три бренди інших, більш рейтингових, партій: Самопоміч, УДАР та Солідарність (БПП).

Про те, що логотип їхніх партій використали поряд із Новими обличчями у Блоці Петра Порошенка дізналися із соцмереж. Голова фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Юрій Луценко цим обурений і звинувачує “Нові обличчя” у політичному шахрайстві:

“Жодних узгоджень на це не давав ані обласний, ані центральний штаб. Це – політичне шахрайство. Нам відомо, що міський голова Ірпеня Володимир Карплюк  фігурує у  низці журналістських розслідувань, як власник 67 квартир і забудовник зелених зон. Тож, краще уникати такого сумнівного “партнерства”.  Ми радимо маловідомим політичним силам починати свій шлях зі створення свого власного політичного бренду, а не з ганебної  крадіжки чужого.”

Безымянный

Блок Петра Порошенка попереджає  громаду, що бренди політсил, що входять до Блоку , можуть використати  з метою досягнення сумнівних політичних цілей, і наголошує, що не має до цих цілей жодного стосунку.

“Доводимо до відома громади, що ані Солідарність, ані УДАР, що входять до складу Блоку Петра Порошенка,  не підтримують партію “Нові обличчя”, не є її “партнерами”, як вказано у листівці, жодних спільних заходів не проводили і на жодні дії цю партію не уповноважували,” – йдеться на офіційному сайті Блоку Петра Порошенка.

Нагадаємо громаді Приірпіння, що на парламентських виборах 2014 року кум Володимира Карплюка, який є мером сусідньої Бучі, балотувався до ВРУ. У Приірпінні пошили листівки, де екс-регіонала Анатолія Федорука нібито підтримує міський голова міста Львів – Андрій Садовий.

Безымянный

Це при тому, що у Самопомочі був свій кандидат.

IMG_5303

Більше того, поширили соціологічне опитування, де міського голову Бучі нібито визнали другим мером після Садового.

Безымянный

Це у той час коли в Бучі винищуються зелені зони, школи переходять на навчання у кілька змін, а замість обіцяної нової школи кілька років мешканці бачать лише котлован.

І цю інформацію без жодних гіперлінків надрукувало RegioNews.

Безымянный

А засновник цієї інформаційної агенції  Петро Щербина – номер два у партї “Нові обличчя”.

b

Кілька днів тому заступник голови фракції Самопомочі Єгор Соболєв, який очолює комітет з протидії корупції, у програмі “Схеми” заявив:

“Ми маємо робити те, що робите ви. Домагатися притягнення корупціонерів до віповідальності, до в’язниці зі спецконфіскацією, яку ми зробили можливою спеціальним законом”.

Безымянный

Саме Соболєв звернувся до податківців, щоб ті перевірили статки Володимира Карплюка. 

До місцевих виборів залишилося кілька місяців і “Громада Приірпіння” звертається до читачів з проханням надсилати таку сумнівну агіт-продукцію, аби ми могли її перевірити.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539