У Ворзелі побили літнього активіста

0

5 жертва нападів у Приірпінні – ворзелянин. Якщо раніше в інформаційних повідомленнях ми писали “невідомі побили”, то тепер побив “відомий”.

Це депутат Ворзельської селищної ради, вірний соратник одіозного Петра Мельника – екс-регіонал Вадим Ковальчук. Він, до речі, був головою земельної комісії Ворзеля.

Нарад стався після віче у Ворзелі, коли громада вирішила зібратися після скандального рішення місцевої ради, яка силою приєднала Ворзель до Бучі.

Звісно, за владарювання двох кумів міського голови Бучі екс-регіонала Анатолія Федорука та колишнього протеже Петра Мельника, а нині міськогоглоови Ірпеня Володимира Карплюка, дерибанники поклали оком і на курортний Ворзель – перлину Приірпіння.

Саме під час цих зборів ворзелянин Володимир Преображенський виступив і розповів все, що знав про дерибани у Ворзелі. Преображенський, до слова, музика ректрогурту “Синя птаха”.

Без імені

Згадувалось, з-поміж інших, і прізвище династії Ковальчуків. Cестра Алевтина Ковальчук, до слова, за часів регіоналів  була секретарем ради.

Без імені

Те, що згадали публічно прізвище Ковальчуків у контексті дерибану на вічі, не пройшло безслідно. Якщо на попередніх активістів нападали невідомі у масках вночі, то тут напад стався посеред білого дня, без балаклави. Ковальчук бив незахищеного і слабшого за себе літнього чоловіка.

Бив по суті свого виборця, який обрав його захищати свої права і свободи.  Струс мозку і забої. Ось такі наслідки “спілкування” з міськевим обранцем.

Знаково, що станом на сьогодні, коли після побиття пройшов вже не один день, правоохоронці навіть не поцікавились здоров’ям потерпілого.

Чотири інших побиття захисників зелених зон, що мали місце у Приірпінні, досі залишаються нерозкритими. Голова робочої групи Дмитро Христюк, який мав би розібратися з ситуацією в регіоні, після кількох тижнів “роботи” в комісії  зрадив громаду і тепер представляє партію міського голови Ірпеня “Нові обличчя”.

Без імені

А поки заступник голови ОДА Христюк посміхається нам з бордів, активісітв у регіоні продовжують бити.

dombrovskyi2

Автор: Ігор Домбровський, учасник російсько-української війни за незалежність України, голова ІРГО “Самозахист”

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539