Євстєфєєв програв ще одну ділянку лісу в суді

0

У січні місяці депутат Коцюбинської ради Владислав Євстєфєєв програв у апеляційній інстанції ще одну ділянку в Біличанському лісі.

Про це йдеться і рішенні апеляційної інстанції. Ділянка розташована на вул. Зелена 14.

Її оформлював учасник дерибанної схеми Гурген Степанян для підставної мешканци Дніпропетрвоська Людмили Парасочки.

Загалом Гурген оформлював одноосібно дещо менше 200 ділянок в лісі.

Рішення депутат Євстєфєєв може оскаржити в суді касаційної інстанції. 

Без імені

Нагадаємо, що в Верховному суді перед Новим роком Євсєфєєв вже програв ще одну ділянку по вулиці Садовій. Цю ділянку оформлював для мешканця Дніпропетровської області теж Гурген Степанян.

Безымянный

Днями активісти помітили у газеті “Авізо” оголошення, де йшлося про те, що ділянку “у красивому змішаному ЛІСІ” площею 30 соток терміново продають і оплату готові приймати в гривні й посередникам обіцяють комісійні. “Гарна інвестиція для вкладення грошей.” – переконують ті, хто втрачає ділянку за ділянкою в суді.

Без імені

Євстєфєєв разом із колишньою екс-регіональною владою Коцюбинського ліс називає не інакше, як деревинною рослинністю.

Як повідомляв прокурор у комітеті Верховної Ради у власності Євсєфєєва станом на 2013 рік було майже 100 ділянок (загалом роздерибанили 501 ділянку). Нагадаємо, що навпроти 18 школи у селищі Коцюбинське, за інформацією “Української правди” Євстєфєєв разом з Володимиром Краплюком, який зараз є мером Ірпеня, хотів зводити багатоповерхівки. Активісти домоглися знесення паркану й встановлення на цьому місці дитячого майданчика.

У своїй декларації, поданій до ТВК, кандидат Євстєфєєв не зазначив у власності цих ділянок.

Депутат Євстєфєєв, який задекларував річний дохід у розмірі 8 514 гривень, вніс мільйони до статутного фонду. Коли активісти оскаржували приєднання Коцюбинського до Ірпеня, Євстєфєєв був на суді разом із Юлією Главацькою, яка будучи депутатом попередньої каденції голосувала під час поіменного голосування за відхилення протестів прокурора щодо дерибану сотень гектарів лісу на кооперативи.

Безымянный

“Українська правда” називає Євстєфєєва у Коцюбинського “смотрящім” від групи дерибанників Біличанського лісу. Зараз Євстєфєєв, який пройшов як самовисуванець і від якого зреклася після скандалу “Батьківщина” де-фактор керує фракцією “Нові обличчя” в Коцюбинській селищній раді, яка сприяє реалізації інтересу дерибанників і голосує за приєаднання до Ірпеня, коли Євстєфєєв зачитує на псевдосесії смс з телефону як проект рішення для депутатів від “Нових облич”. Також Євстєфєєв хоче змусити голову Коцюбинської селищної ради Ольгу Матюшину видати довіреність на його юриста Дениса Крайніка, щоб у судах селищну раду представляла людина, яка відстоюватиме інтереси дерибанників, а не громади.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539