Парламент зареєстрував проект постанови про розпуск Коцюбинської ради

1

Парламентарі ініціюють дострокові вибори депутатів Коцюбинської селищної ради. Про це заявила народна депутатка Ольга Червакова на своїй сторінці у Facebook:

“У Верховній Раді зареєстровано проект постанови N4383 про дострокове припинення повноважень Коцюбинської селищної ради “у зв’язку з діями, що порушують Конституцію України і Закони України, підривають засади місцевого самоврядування, суперечать інтересам територіальної громади смт Коцюбинське”.

“У пояснювальній записці до проекту постанови зазначено перелік незаконних дій місцевих та ірпінських депутатів партії “Нові обличчя” під час так званого голосування за відсторонення селищного голови Ольги Матюшиної, також йдеться про підробку печатки самопроголошеною головою Коцюбинського Юлією Главацькою, погроми та крадіжки документів в захопленій селищній раді 8 – 9 квітня. Розпуск Коцюбинської селищної ради стане початком кінця епохи панування перефарбованих регіоналів у Приірпінні. Нова рада має складатися з людей, які працюватимуть в інтересах громади, а не в інтересах корупції. Туди мають потрапити справжні нові обличчя, а не ті, що в лапках,” – резюмує нердеп.

Без імені

 

Під постановою про розпуск вже поставили підписи кілька десятків депутатів.

Без імені

За словами народної депутатки Червакової, прокуратура Київської області порушила дві кримінальні справи – за фактом захоплення адмінспоруди і за фактом виготовлення фальшивої печатки. Депутат наголосила, що у неділю в Коцюбинському відбулося народне віче, на якому люди зібрали підписи до комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування з вимогою розпустити селищну раду.

Активісти під радою встановили намет для збору підписів за розпуск ради та притягнення депутатів до відповідальності.

1 Comment

  1. Іван 13 Квітня 2016 at 10:18

    Шановна Громада Коцюбинського!!Ви ж тільки гляньте,хто в тих списках депутатів з Верховної Ради:
    ДОБКІН
    БОЙКО
    ПАВЛЕНКО і т.д.
    Це непросто “РЕГІОНАЛИ”,а “СУПЕР ГЕРОЇ-РЕГІОНАЛИ”!!!!!
    Так,що, шановні, отакі “друзі” у наших панночок Матюшиної,Федорів та Червакової!!!!
    Висновки робіть самі!!!!

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539