Антикорупційний парламентський комітет їде до Коцюбинського

0

23 червня в селищі Коцюбинське Київської області відбудеться виїзне засідання комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції. На нього запрошені представники правоохоронних органів, силових структур, громадські активісти, що ведуть боротьбу за збереження Біличанського лісу.

Розглядатиметься також питання бездіяльності місцевих правоохоронних органів.

“Ми постійно чуємо, що люди, які ведуть боротьбу за збереження Біличанського лісу, далі живуть, наче в часи Януковича: на них нападають, їх б’ють, попередні напади не розслідуються. Навіть якщо з посад звільнюються корупціонери, на їхні місця приходять такі самі корупціонери. Ми їдемо в Коцюбинське, аби привернути увагу до цього селища, яке стало прикладом боротьби громади за очищення влади, очищення довкілля і право на нормальне життя,” – коментує Єгор Соболев, народний депутат України, який очолює комітет.

“Ми не зможемо арештувати корупціонерів, але ми зможемо привезти туди всіх, хто відповідає за такі арешти, і разом з громадою вимагати, щоб вони захистили людей, а не стояли на стороні корупції. Коцюбинське має стати місцем перемоги людей над корупцією,” – додає Соболєв.

Зважаючи на волю громади активісти вирішили підготувати до друку черговий інформаційно-аналітичний бюлетень. Кожен може допомогти проінформувати сусідів. Для цього створенаспеціальна картка Приватбанк 5168742349662738 оформлені на надійну активістку Олександру Валеріївну Куцан. Звіт про кошти, які нададуть громадяни, та витрати – будуть оприлюднені після друку. Кожна гривня – це дві газети. Допоможіть сусідам дізнатися правду, щоб не помилитися на виборах знову.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539