Коцюбинським невідомі розкидали листівки із закликом саботувати вибори

0

Близько 21:00 у переддень виборів активісти помітили листівки із зображенням Ольги Матюшиної. У цих листівках міститься фейковий  заклик не йти на вибори і їх саботувати:

“Закликаємо кожного жителя Коцюбинського не бути учасником цього ганебного дійства. Ми підемо на вибори 11 вересня і переможемо банду!”

Листівка містить неправдиву інформацію про те, що замовником її друку є Ольга Матюшина, а відповідальний за друк нібито АТОвець Паламарчук.

“Спершу Нові обличчя всім виборцям казали, що виборів не буде. До 4 ранку саботували роботу ТВК і вимагали прийняти неправомірне рішення про зупинення виборчого процесу. Я ходила по дворам і розповідала людям про те, що вибори будуть 17 числа і щоб люди йшли і голосували. В людей намагаються вкласти підступно їхнє право голосувати. Партійці чудово розуміють, що підтримка в них стала значно нижчою і не допомагають вже ні парки, ні дороги. Люди все прекрасно бачать. Вони вирішили в день тиші людей геть заплутати і зумисне видають листівки від мого імені, щоб наші виборці не пішли на дільниці і таким чином команда активістів недоотримає голоси. День виборів не розпочався, а злодії вже намагаються вкрасти голоси. Громада може собі уявити, що буде, коли такі злодії дорвуться до влади,” – наголошує законно обрана громадою селищна голова Ольга Матюшина.

“Я закликаю всіх і кожного йти на вибори і підтримати того кандидата, якого Ви вважаєте достойним. Нехай перемагають чесні і порядні люди, які будуть представляти інтереси громади. Нагадую, що за зрив виборчого процесу передбачена кримінальна відповідальнісь, як і за фальшування. Завтра дільниці працюють з 8:00 до 20:00. закликаю Вас пройтися по сусідах і розповісти про те, що голоси намагаються вкрасти завдяки фальшуванню й зумисне роблять низьку явку та поширюють в анонімках недостовірну інформацію про кандидатів-активістів.  Ваші сусіди мають право знати правду й обов’язок кожного з нас не допустити крадіжок голосів,” – додає Матюшина.

Окрім фальшивих листівок селищем поширили й анонімки, де надали негативну інформацію про кандидатів з команди Ольги Маюшиної. Анонімки поширбвали, щоб в день тиші вплинути на виборців таких кандидатів, які підписали з виборцями договір доброчесності: АТОвця Миколу Єременка (Округ № 6 вул. Паризької комуни буд. № 5, вул. Вокзальна, пров. ), Наталію Коломієць (Округ № 18 вул. Пономарьова буд. 2, 2б, 6, 2/2), Тетяну Щербакову (Округ № 4 (вул. Островського, Горького, Чапаєва (без будинку 5), Наталю Пилипенко  (вул. Пономарьова буд. 28), Оксану Недашківську (Округ № 10 (вул. Меблева буд. 9 та 10), Ігоря Домбровського Округ № 5 (вул. Червоноармійська, вул. Паризької комуни (без будинку № 5), провулок Паризької комуни), Ірину Анікеєву (Округ № 17 (вул. Пономарьова 2а,2в,2/1), Євген Форостовський (Округ № 16 вул. Доківська буд. 26).

Безымянный

“Під час засідання ТВК, розмовляючи на вулиці в п’ятницю Петро Щербина, який є заступником Карплюка у партії Нові обличчя й, за інформацією ЗМІ значиться медіаконсультантом Сандея Аделаджі, зауважив, що в суботу варто чекати на сюрпризи.

Це чули свідки. Він також зазначив, що він в Коцюбинському на роботі. Таким чином, можемо пов’язати ці факти. Що хочеться сказати громаді. 8 квітня представники Нових облич підло вкрали наші голоси, зробили переворот і скинули законно обрану громадою Ольгу Мтаюшину. Вони навіть не радилися з громадою. Спільно з ними діяли тоді депутати Євстєфєєв (вул. Доківська буд. 4,5,6,7, 7а, 8, 13, 15 та вул. Залізнична), і Головня (Пономарьова буд. 34). Вони знову зараз балотуються. Сьогодні у день тиші ми бачимо, як намагаються вкрасти голоси. Навіть якщо 5 чи 10 людей на окрузі з прихильників команди Матюшиної не прийде на дільниці, бо повірить – вони доможуться свого, бо були округи, де перемога була в один голос. Це зокрема округ Головні,” – зазначає журналістка Ірина Федорів, яка мешкає у селищі.

“Я наголошую, по кому був завданий удар в останній день: Пилипенко – конкурентка парашутиски Марії Плешко від Нових облич, яка не проживає в слеищі і є дружиною Ірпінського депутата Максима Плешка. Налатка Коломієць – волонтер-юрист, яка виграла позов проти приєднання до Ірпеня і з якою на окрузі конкурує екс-регіонал Ігор Рожанський, який під час подій на майдані мовчав і не зробив жодної заяви, а зараз балотується від Нових облич. Тетняа Щербакова – конкурентка колишнього депутата селищної ради з команди Садовського Олександром Хвостенком, який був клыька скликань поспіль в раді і нажився не лише ділянкою в Біличанському лісі, а й торговими точками, які “забув” задекларувати. Далі удар завдали по Людмилі Буток, яка конкурує з Владиславом Євстєфєєвим – знатним дерибанником, якому Нові обличчя злили округ і який хоче бути за їхньої підтримки головою комісії містобудування, маючи, з слів прокурора, майже 100 ділянок в лісі. Сина Буток після агітаційного процесу побили невідомі. Він мав на цих виборах бути спостерігачем.

 

Дісталося знову в анонімках і Оксані Недашківській, яка конкурує на окрузі з Тетяною Хоптінською – предстанвицею Нових облич (вул. Меблева буд. 9 та 10). Це не вперше вже пишуть про Недашківську настільки гидку неправду, що Хоптінській має бути соромно взагалі по селищу ходити. Слів нема.

Безымянный

Взялися тепер і за Ірину Анікеєву, яка як юрист відвідували суди щодо каналізації по вулиці Бакала, на яких не було жодного депутата від Нових облич.

Безымянный

Анікеєва конкурує з Іваном Лизуном – теж представник Нових облич, який голосував за рішення, які сприяли дерибану лісу на кооперативи, а також подав недостовірну інформацію про свої статки в декларації як депутат. Дісталося і Євгену Форостовському, якому опонує Столяр 1995 року народження, який навіть біографії власної не вміє скомпонувати і пише, що він громадянин України з 1991 року. Це найбрудніші вибори не лише в історії селища. Спершу був непрямий підкуп виборців шляхом нібито ремонту доріг, парку від Нових облич. Все це, як виявилося – робилося коштом бюджету. Потім зрив виборчого процесу і брудні технології в останній день, які нам обіцяв Щербина. Треба писати заяву до правоохоронців, але як вони працюють ми вже всі бачили,” – резюмує Федорів.

“Громада Приірпіння” просить всіх читачів друкувати цю інформацію і роздавати коцюбинцям, щоб вони знали про те, що селищем поширили фальшивки та недостовірну інформацію про кандидатів.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539