ТОЛЯ + ВОВА посадка термінова – пікети під ГПУ

0

У суботу під Генпрокуратурою зрозпочалися мітинги. Один, скликаний раніше прихильниками Нових облич на підтримку мера-втікача Володимира Карплюка та кинутого ним кума – мера Бучі екс-регіонала Анатолія Федорука, у яких кілька днів тому вдома був обшук.

Прихильники Нових облич, за якими стоїть адмінресурс регіону, тиснуть на Генпрокуратуру, яка почала працювати й шукати докази у справі дерибану сотень гектарів лісу.

Активісти оперативно зібрались з усього Приірпіння, щоб підтримати Генпрокуратуру і показати суспільству, що громада Приірпіння виступає за притягнення Карплюка та Федорука до відповідальності.

Людей на мітинг на підтримку Карплюка та Федорука організовано звозили автобусами. Збирали мешканців Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Гостомеля, Коцюбинського.

Безымянный

З Гостомеля пікетувальники Карплюка передавали вітання.

Безымянный

В атобуси сідали мовчики. Без обговорень теми, яка нібито громаду так хвлює.

На акції депутат від Нових облич Плешко заявив про те, що під ГПУ звезли не лише мешканці Приірпіння, а й Броварів, Василькова та інших населених пунктів Київщини.

Автор цього відео відео виклав свої спостереження після акції.

Безымянный

Журналіст Бочкала написав, що мешканці Ірпеня та громадські організації зібралися, аби підтримати Генпрокуратуру:

“До цього булиодні балачки про нувориша Володимира Карплюка. А Луценко вперше за нього серйозно взявся. І тиск почався конкретний. У мера Ірпеня впливові заступники. Ну, і, звісно ж, поруч з нормальними порядними людьми, тут таки утворився антимайдан. За Вову. В основному – працівники комунальних підприємств. Тихо, не на камеру, жаліються, що їм зіпсували вихідний. Але, що поробиш – треба захищати боса їхніх босів. Є просто проплачені. З виду – алкоголіки. Намагаємося з’ясувати, скільки коштує їхній робочий день”.

Безымянный

Під ГПУ скандували: “Наш мер злодій”.

Безымянный

Підтримати Карплюка прийшли депутати від Нових облич, зокрема Юлія Главацька, яка в Коцюбинському провела силове захоплення влади і самопроголосилася головою (на фото за активістами).

Безымянный

У прихильників мерів плакати були тверді й надруковані за гроші розтяжки.

 

Такі тверді плакати роздали навіть дітям.

 

Громада зробила для акції саморобні плакати. У антипротесту, з слів очевидців, були колонки та адмінорганізація.

Безымянный

Бучанці дуже дово чекали, поки правоохоронці зрештою візьмуться за мера Бучі.

Безымянный

Активісти вимагали припинити водити козу і негайно притягнути до відповідальності мерів.

Так під ГПУ притягнули двох кіз.

У Facebook чоловік з позивним “Нікітос” зробив заклик до АТОвців, які думали піти й підтримати Карплюка чи Федорука:

#не_зраджуй. Усі учасники АТО, які поїдуть сьогодні під прокуратуру підтримати Карплюка-Федорука, подумайте ще раз. Ви давно знали, що вони злодії. Але ті клапті обіцяної землі та неіснуючі квартири для вас затьмарили очі. Майте гідність.”

Безымянный

Напередодні з’явилася інформація, що на мітинг звозять бюджетників. Тих самих, які в день обшуку перекривали дорогу, про яких писав блогер Павло Правий. Він порівняв це із подіями на Луганщині.

Безымянный

Про те, що звозитимуть бюджетників під ГПУ у своєму блозі на “Українській правді” написала журналістка Ірина Федорів. На її блог послався керівник Центру протидії корупції, який зазначив, що у справі Федорука та Карплюка він підтримує Луценка.

Безымянный

“Громада Приірпіння” підтримує у цій справі ГПУ і позицію Центру протидії корупції і вимагає притягнення до відповідальності Карплюка і Федорука.

Пікетувальники Карплюка роз’їхалися на автобусах.

Коли до них зверталися активісти, вони відповідали лайкою.

Загальнонаціаональні канали розбиралися, хто і як організовував мітинг.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539