Безголова рада: Главацька зреклася Коцюбинського і працюватиме в Ірпені

1

З 22 липня Юлія Главацька більше не є секретарем селищної ради Коцюбинського. Відтак у держреєстрі вона не має більше фігурувати як в.о. голови.

Із заявою про звільнення Главацької й переведення на роботу в Ірпінь звернувся у свій останній робочий день перед втечею міський голова Ірпеня Володимир Карплюк:

“Прошу Вас звільнити секретаря Коцюбинської селищної ради Главацьку Юлію Олександірвну, із займаної посади 22 липня 2016 року порядком переведення (п. 5 ст. КЗпП України) для подальшої роботи у виконавчому комітеті Ірпінської міської ради,” – йдеться в листі на заступника селищного голови Петра Пушанка, який тримається в раді з часів Вадима Садоського і є депутатом від Нових облич у Ворзельській селищній раді.

Без імені

Раніше Главацька працювала працівником виконкому Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, перед виборами суддя Дмитро Чернов скасував свою ухвалу про забезпечення позову і таким чином за кілька днів до виборів селище знову залишилося без голови, а самопроголошена голова Главацька у реєстрі почала значилися як в.о. На роботі протягом цього часу вона так і не з’явилася. Комунальні проблеми селища належним чином не вирішуються.

“Хто буде зараз вирішувати господарчі проблеми селища на офіційному рівні? Після того, як мене поновили ухвалою суду – всі пішли дружно в відпустки. Зараз же просто людина звільнилася і працює тепер в Ірпені. Навіщо ж було тоді так боротися за владу в селищі, ставати секретарем й блокувати роботу ради? Проблеми коцюбинців з таким підходом, виходить, мало кого з Нових облич хвилюють. Зате є час і натхнення йти під ГПУ і захищати на мітингу Карплюка, вже у статусі працівника Ірпінського виконкому?” – Пише у соцмережі законно обрана громадою селища Ольга Матюшина.

Без імені

Суд щодо поновлення Ольги Матюшиної на посаді має відбутися 1 серпня.

Зауважимо, 17 липня відбулися вибори, за результатами яких команда Ольги Матюшиної отримала 10 мандатів, команда Нових облич отримала 11 мандатів і ще 5 мандатів отримали самовисуванці. З моменту оприлюднення офіційних результатів виборів, яке відбулося минулого тижня, у новообраних депутатів є 20 днів на реєстрацію й по завершенню цього терміну голова ТВК Людмила Демченко у двотижневий термін має скликати першу сесію й ввести депутатів у повноваження.

За інформацією джерел редакції Главацьку в Нових обличчях більше не бачать секретарем Коцюбинської селищної ради й саме тому було прийняте таке рішення. Не виключено, що Нові обличчя будуть лобіювати на посаду секретаря ради кандидатуру немісцевого депутата Сергія Даніша, який невдало балотувався на посаду селищного голови і в 2015 році програв Ользі Матюшиній. Даніш був помічником скандального нардепа екс-регіонала Петра Мельника, який, за повідомленнями ЗМІ підтримував кандидатуру Карплюка на мера Ірпеня у 2010 році. Він також сидів у СІЗО як підозрюваний у справі щодо викладення монахинь. За результатами виборів 17 липня Даніш набрав менше 70 голосів. Зараз він значиться як керівник будівельної компанії. Під час дерибану Біличанського лісу Данішу дісталася ділянка, коли при владі був Вадим Садовський.

 

1 Comment

  1. Slava Tov 26 Липня 2016 at 10:54

    Если Мельник поддерживал Карплюка в 2010, то как в ЕГО академии Карплюка и лишили незаконно победы в пользу Скаржинского (Азирова)(об этом факте знает абсолютно весь Ирпень от малого до великого)? Господа, вы мешаете все в одну корзину.

Залишити відповідь

Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Громаду Приірпіння" не пізніше 2 речення.

Редакція може не поділяти думок чи висловлювань автора блогу чи коментатора.
Контакти редакції: Ірина Федорів, Олена Жежера pigmaliones@gmail.com, +38 050 2000 539